Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Selam kızlar bu ayi ben kapattim sanırım .3 senelik evliyim sebepsiz infertilite.31 ağustos da ilk asilamam oldu çok yeni ama şimdiden sabirsizlaniyoruum.bide aşılama günü doktor baktı yumurta catlamamsti.sizin bakildimi aşılama günü yumurta durumuna??

Catlamamismi olması gerekiyor aşılama sırasında?ya catlamazsa bir krede klomenle yumurta takibi yapıldı 4 ay önce yumurta catlamadigindan kist oluştu .onun geçmesini bekledim buay küçüldüğü için asilama denedik. İňs yine oluşmaz kist.

Mrb arkadaslar. 19.08.2015te ikinci asilamami yaptirdim.bugun 14. Gunum adet agrilarin var sabah da az kahverengi leke az kan geldi sonra bisey yok.progestan kullaniyodum ilk gunden beri.bugun biraktim.ins.adet olmam
Mutlaka çıkar artık bana 12gün sonra kanda baktr dedi canim.senin 14 gün olmuş inş hamilesindr yarın yaptır test

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.

İğne tedavisi ve aşılama farklı seylermiki?? Ben gonalf sonra yumurta olamayınca mineoral iğne sonra catlatma iğnesi ovitrella vurundum ve asilamam yapıldı canım. Doktor değiştirmeyi de deneyebilirsin

Canim iki gün önceden catlatma iğnesi vurduğu için bakmadı bana

Bnada bakilmadi çtlatma ignesı wermsti canim

çatlatma iğnesi vurmadı mı doktor ? çatlatma iğnesi vurduğu zaman 36 saat sonra aşılama yapılıyor ben aşılamanın yapılacağı gün tekrar muayene olmadım

bu arada 3 gün var aramızda :)

İğne tedavisi ve aşılama farklı seylermiki?? Ben gonalf sonra yumurta olamayınca mineoral iğne sonra catlatma iğnesi ovitrella vurundum ve asilamam yapıldı canım. Doktor değiştirmeyi de deneyebilirsin
Evet canım farklı ben bir kez iğne tedavisi bir kez de aşılama denedim .
İğne tedavisi şu şekilde menegon ya da gonalf f ile yumurtalar büyütülüyor sonra 18 20 mm olduğunda çatlama iğnesi vuruluyor sonra 2 gün arayla beraberlik öneriliyor .
Gitmediğim doktor kalmadı ki aslında yumurtlama sorunum da yok neden bu iğneler kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…