- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- Konu Sahibi burcus0105
neyse adet oldğmu da yazarm sanasenn de mi hiçbir iz gölge yok muydu testinin?ya benm göğüsler sönüyo gün günSabiiiirrrr....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse adet oldğmu da yazarm sanasenn de mi hiçbir iz gölge yok muydu testinin?ya benm göğüsler sönüyo gün günSabiiiirrrr....
neyse adet oldğmu da yazarm sanasenn de mi hiçbir iz gölge yok muydu testinin?ya benm göğüsler sönüyo gün gün
canım bklcm...ama adet olrm.sana da yazarm.çok tşk.sağol...Benim test bildigin negatifti halada oyle :) neredeyse konusacakti olmadi diye zaten o kadar minikki kanda sadecd gozukur dedi doktor. Sen umutsuz olma bak varsada etkilenip yok olacak. Psikoloji onemli telefona oyun indir oyun oyna, tv izle zamab gecir... olmadi duramiyorum dersen soyle esine yok gibi ama yinede emin olmak istiyorum yoksa evde bunaldim de gotursun yapacak baska bisey yokki...
Canim ben 14. Gün baktirdim..kızlar sonuçları belli olan var mı? benim doktorum adet günün geçsin iki gün sonra gel dedi 15 i normal adet günüm çok uzun bi zaman değil mi ya acaba ben ayın onunda kanda baktırsam mı gebelik var mı diye
kızlar sonuçları belli olan var mı? benim doktorum adet günün geçsin iki gün sonra gel dedi 15 i normal adet günüm çok uzun bi zaman değil mi ya acaba ben ayın onunda kanda baktırsam mı gebelik var mı diye
Bende de akıntı olmuştu hatta kan aktı resmen yerleşme kanamasında olabiliyormus. İdrarasik çıktım kabız oldum ve göğüslerini açılmıştı inşallah sendede bebiş vardır tatlım rahat olKızlar benim perşembe test günüm bugün kahverengi alındım oldu korkmaya başladım ga
İnş canım fazlada umutlanmak istemiyorum test yapsam mi en azından hazırlıklı olurum adet ten onceBende de akıntı olmuştu hatta kan aktı resmen yerleşme kanamasında olabiliyormus. İdrarasik çıktım kabız oldum ve göğüslerini açılmıştı inşallah sendede bebiş vardır tatlım rahat ol
İnş canım fazlada umutlanmak istemiyorum test yapsam mi en azından hazırlıklı olurum adet ten once
Bende de polikstlk ower war ya ama adtm duzenli bazisnda duzensz olyrmus
Ayin 22 sinde oldum erken mi iğneden 14gün sonra demişti doktorİdrar için çok çok erken ama kan testi olabilir galiba. Aşılama olalı kaç gün oluyor?
Ayin 22 sinde oldum erken mi iğneden 14gün sonra demişti doktor
Canim kan testi yaptırabilir son bence yarinMrb arkadaslar. 19.08.2015te ikinci asilamami yaptirdim.bugun 14. Gunum adet agrilarin var sabah da az kahverengi leke az kan geldi sonra bisey yok.progestan kullaniyodum ilk gunden beri.bugun biraktim.ins.adet olmam
Canim kan testi yaptırabilir son bence yarin
15.gun yaptir demisti doktor.bakalim yarina kadar olmazsam.seni de tebrik ederim bu arada. O kadar kisi arasinda bi sen varsin pozitif olan.
Çok sukur inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip eder... Çok Saol. Haberini bekliyorum :)
bende heyecnla cuma gununu bekliyorum kuzum dualarni ekst etme bizden :*Gülşah sen ne yaptın canim