Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

neyse adet oldğmu da yazarm sana:KK43:senn de mi hiçbir iz gölge yok muydu testinin?ya benm göğüsler sönüyo gün gün:KK43:

Benim test bildigin negatifti halada oyle :) neredeyse konusacakti olmadi diye :KK66: zaten o kadar minikki kanda sadecd gozukur dedi doktor. Sen umutsuz olma bak varsada etkilenip yok olacak. Psikoloji onemli telefona oyun indir oyun oyna, tv izle zamab gecir... olmadi duramiyorum dersen soyle esine yok gibi ama yinede emin olmak istiyorum yoksa evde bunaldim de gotursun yapacak baska bisey yokki...

Benim test bildigin negatifti halada oyle :) neredeyse konusacakti olmadi diye :KK66: zaten o kadar minikki kanda sadecd gozukur dedi doktor. Sen umutsuz olma bak varsada etkilenip yok olacak. Psikoloji onemli telefona oyun indir oyun oyna, tv izle zamab gecir... olmadi duramiyorum dersen soyle esine yok gibi ama yinede emin olmak istiyorum yoksa evde bunaldim de gotursun yapacak baska bisey yokki...
canım bklcm...ama adet olrm.sana da yazarm.çok tşk.sağol...

kızlar sonuçları belli olan var mı? benim doktorum adet günün geçsin iki gün sonra gel dedi 15 i normal adet günüm çok uzun bi zaman değil mi ya acaba ben ayın onunda kanda baktırsam mı gebelik var mı diye

kızlar sonuçları belli olan var mı? benim doktorum adet günün geçsin iki gün sonra gel dedi 15 i normal adet günüm çok uzun bi zaman değil mi ya acaba ben ayın onunda kanda baktırsam mı gebelik var mı diye
Canim ben 14. Gün baktirdim..

Canim ne yaptın sesin çıkmıyor?

Kızlar benim perşembe test günüm bugün kahverengi alındım oldu korkmaya başladım ga
Bende de akıntı olmuştu hatta kan aktı resmen yerleşme kanamasında olabiliyormus. İdrarasik çıktım kabız oldum ve göğüslerini açılmıştı inşallah sendede bebiş vardır tatlım rahat ol

Bende de akıntı olmuştu hatta kan aktı resmen yerleşme kanamasında olabiliyormus. İdrarasik çıktım kabız oldum ve göğüslerini açılmıştı inşallah sendede bebiş vardır tatlım rahat ol
İnş canım fazlada umutlanmak istemiyorum test yapsam mi en azından hazırlıklı olurum adet ten once

Mrb arkadaslar. 19.08.2015te ikinci asilamami yaptirdim.bugun 14. Gunum adet agrilarin var sabah da az kahverengi leke az kan geldi sonra bisey yok.progestan kullaniyodum ilk gunden beri.bugun biraktim.ins.adet olmam

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.

X