Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

yine dünyam başıma yıkıldı...yine adet oldum...bıktımmmmmmmmmmm:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Ne yazacagimi bilemedim her işte bi hayır vardır ama şuan nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Çok zor yaşanılan eminim ama isyan etme ne olur zamanı deilmis demekki hiç vazgeçme zaten aşılama çok zor olanda sans... Sabret canım ne zaman konuşmak istersen burdayim. Çok üzüldüm :KK43: inşallah Rabbim bi an önce yüzünü guldurur...

Ne yazacagimi bilemedim her işte bi hayır vardır ama şuan nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Çok zor yaşanılan eminim ama isyan etme ne olur zamanı deilmis demekki hiç vazgeçme zaten aşılama çok zor olanda sans... Sabret canım ne zaman konuşmak istersen burdayim. Çok üzüldüm :KK43: inşallah Rabbim bi an önce yüzünü guldurur...
Böle dsunme şukret hç umitszler war canim bzm umudumz war hc dglse ya doktr hç anne olamicksn dse o daha ktu bu halimze de şukur eninde sonunda olck bnd cok ktyum bndn de kan gldi

Benim hamile olduğumu öğrendiğim gün doktoruma iki tane bayan geldi. Biri 3 sefer tüp bebek olmuş bebeği olmamış bu doktoru onermisler ta ankaradan buraya gelmiş (samsun devlet hastanesi) doktor baktı aşılama dedi. Kadın ısrarla ben tüp bebek yaptırdım olmadı deyince doktor güldü ve yanındaki kadın doktordan önce konuştu. 38 yasimdayim bi suru ilaç iğne kullandım olmadı 10 yıldır bisey yapmadık vazgectik sonra buraya geldim. Aşılama yaptık ve 5 aylık hamileyim dedi... O anda düşündüm tabiki o zamana kalmasini kimse istemez ama Allah büyük... Olmadı diye vazgecmeyin aMa aynı doktordada diretmeyin derim. Bi buçuk yıl gitmediğini özel doktor kalmadı neler dediler neler... Devlete gitmem dedim bi rastgeldi doktorumda konuşması hoşuma gidince devam ettim. Çok sukurki oldu. Şimdi olmadı yazdikca içim eridi emin olun... Ama lütfen vazgecmeyin her iste bir hayır vardır.. Dua edelim hepimiz hepimize... Allah büyük...

kızlar gerçekten herkesten kötü haber gelmiş :KK43:(( ama kötü mü iyi mi biz bilemeyiz vardır bunda da bi hayır tevekkül edicez başka elimizden ne gelir :KK43:

X