- 23 Ağustos 2015
- 160
- 41
- 31
- Konu Sahibi burcus0105
Aynen bu cuma gtcemde bgun az bse kan gldi ya :'(Bu cumami inş rabbim gönlüne gore verir hayırlısı olur hakkinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bu cuma gtcemde bgun az bse kan gldi ya :'(Bu cumami inş rabbim gönlüne gore verir hayırlısı olur hakkinda
yine dünyam başıma yıkıldı...yine adet oldum...bıktımmmmmmmmmmmEdermiyim hep aklimdasininiz.. Potito var bide. İns. Rabbim nasip edecek
yine dünyam başıma yıkıldı...yine adet oldum...bıktımmmmmmmmmmm
Kızlar çok kötüyüm ya adet oldum test gününü bile göremedim ya yoruldum artik ya
Bgun hepmzde ktu hbr aldk ya Allahm hpmze sbir wersin bi bildgı wardr yaradanin
Gülşah sendemi?Bgun hepmzde ktu hbr aldk ya Allahm hpmze sbir wersin bi bildgı wardr yaradanin
Kan gelmiş olabilir canım oadet diil bendede oldu inş. Senden güzel haber gelirGülşah sendemi?
Böle dsunme şukret hç umitszler war canim bzm umudumz war hc dglse ya doktr hç anne olamicksn dse o daha ktu bu halimze de şukur eninde sonunda olck bnd cok ktyum bndn de kan gldiNe yazacagimi bilemedim her işte bi hayır vardır ama şuan nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Çok zor yaşanılan eminim ama isyan etme ne olur zamanı deilmis demekki hiç vazgeçme zaten aşılama çok zor olanda sans... Sabret canım ne zaman konuşmak istersen burdayim. Çok üzüldüm inşallah Rabbim bi an önce yüzünü guldurur...
Ewet bende yaa ama tam adt olana kadar umidimi yitrmicem cuma gununu bklicemKan gelmiş olabilir canım oadet diil bendede oldu inş. Senden güzel haber gelir
Gülşah sendemi?
İnş yerlersme kanamasdir ya dua et :"(
Aynen ya putr ptr de glyo ama kan tam krmzi dgl snd putr ptur glmşmydiİnşallah canım peşpeşe kötü haber valla içim bayildi
Ya öyle sürekli değil iki gün ustuste ilkinde normal kan ikinci gün nokta noktaydı sonrada durdu sadece sarı akintim varAynen ya putr ptr de glyo ama kan tam krmzi dgl snd putr ptur glmşmydi
Yne gttm lawboya bu sefr adt gbi oldumYa öyle sürekli değil iki gün ustuste ilkinde normal kan ikinci gün nokta noktaydı sonrada durdu sadece sarı akintim var