Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maviş resmin çok güzel resim karanlık gibi biraz ama sen ışık gibi parlamışsın .ne güzel bir annişsin ssen ..hani ssende kilo yok hiç kilo almadınmı sen canuum sırnaşık şey
buda oğluşum ve ben:)
Kızlar merhaba, anneler bebişler hepinizi çok özledim, 2 gündür giremedim, ne çok kaynatmışsınz, : oku oku bitjmedi
Elvinciğim , wrose iltifatlarınız için merciiii
Zezese maşallah bu ne güzel göbiş, hiçte kilo almamışsın, maşallah
Kezbancığım, yerim döbişini, maşallah,bu açıdan sudeyi mi görüyoruz egeyi mi.) tüh tühhh maşallahh, allahım nazarlardan korusun üçünüzüdeeşin hep öyle kalacak ama sen fidana döneceksinnn .) haberleri yokkk , maşallahhh çok az almışsın 52.200 ile hamile kaldım 62.700’üm 10,5 kilo almışım, evet diyetteyim : ) az önce çikolata ve süt ile beslendim : ) neolacak bu halim, hiç tutamıyorum kendimi
Wrose , sen bumuşsun yolunu, baktım benimki dalga geçmeye başlayacak... bende burnundan getiriyorum .)
Maviş canım maşallah yerim göbişiniiii
Dinacığım, maşllahhh bu ne güzellik, hay maşallah hem güzel hem neşelii
Mehtapbaygus, maşallahh, sanki sadece basket topun varrrr , hiç 7 kilo gibi gelmedi
Elvinciğim canım maşallah, çok güzel görünüyorsun, göbişinede bayıldım, babasıda kızını severmiş, maşallah, Nice evlilik yıldönümlerine kızçenizle beraberrr , tebrik ederim
Nazocan, maşallah, sanada oğluşunada, bu ne güzellikkk
işte bu da benim son halim :)))
GAmze hakikaten maaşallah walla bütün resmini görrdügüm hamişler hepiniz formunuzdasınız.bi ben çook şişkoyumsırnaşık şey..
buda oğluşum ve ben:)
GAmze hakikaten maaşallah walla bütün resmini görrdügüm hamişler hepiniz formunuzdasınız.bi ben çook şişkoyumsırnaşık şey..
buda benim son halim valla.. az önce çektim :))) bakalım nasılız