Agustos anneleri hadi tanışalım

ya topiği kaybettim daha yeni buldum.kaç günden beri bakıyorum bulamıyorum.bende yarın muayneye gidicem inşallah.bakalım kızım ne kadar olmuş.sizler neler yapıyosunuz.bu arada bebeişimin karyolası alındı.ama eve gelmedi daha.

hayırlı olsun canım nasıl bir karyola aldınız sorması ayıp nekadara? gelince resmini çekip koysana:)

Merhaba,
Buraya atmışlar maalesef.
Biz de bu akşam doktora gideceğiz. Ama çok kilo aldım birden son bikaç haftada 14 olduuu. Doktor kiloma bakarsa, birşey derse yandım. Eşim çok kızacak.

Hayırlı olsun karyolası. Bebeğini içinde sağlıkla görmek nasip olsun...

Haftasonu misafir var. Temizlik yapmam lazım.Bgun pazara gitmem lazım,yarın da yemek faslı...
Eşim de grip oldu dün. Bana geçmesin diye ayrı odada yattı. Umarım geçmez, hamileliğimin ilk haftalarında hastaydım çok kötü oluyor.

hayırlı olsun canım nasıl bir karyola aldınız sorması ayıp nekadara? gelince resmini çekip koysana:)

canım sağol.henüz kurulmadı.annemler aldı sağolsunlar.eve kurulsun resmini koyarım.400 tlye aldılar.195 cm boyunda kenarlarında ve altında toplam 8 çekmece var.yatacağı bölüm 120 cm.ilerde kenarındaki çekmeceleri alınca kocakız oluncada kullanabilecek.büyüyen beşşik yani.fıstık yeşili beyaz mobilyası.yerimizi ayarlamadık daha.o yüzden temmuz gibi kuralım diyoruz.sen aldın mı peki_?

valla ben kaç kilo aldım bilmiyorum ama son zamanlar çok şiştim farkındayım.oturmak kalkmak herşey zor geliyo.temizliğe benimde ihtiyacım var.halılarımı annemler götürdü.annemlerin evi yıkamak için müsait.geçen sefer yıkamaya verdim.bu sefer annem biz yıkarız deyince aldılar.yıkayıp kurutmuşlar bile.annemle ablam alt üst oturuyolar.sağolsunlar bana yardımcı oluyolar her konuda.ablamda temizliğe geliyo sürekli.bu hafta sonu gelcek yine şöyle bir ortalığı toparlamaya.akşam evde birçok ütüm var.eşimin gömleklerinden kafamı kaldıramıyorum.kuaför olduğu için penye veya tişört giymiyor onlar kıl tutuyor diye.gömlek kıl tutmadığı için süekli ütüle ece ütüle.bugünde sabah işe giderken sipariş veriyo karıcığım şunlar bi elinden öpsün diye.offffffffff biran önce kızımda olsunda rahat rahat işimi gücümü yapsam.böyle zor oluyo.bide sıcaklar iyice fenalaştırıyo insanı.bu ay işten ayrılcam son ayın oh bee

anladım canım sağlıkla kullanırsınız umarım. ben daha almadım ama fiyatı ortalama + - 400 sanırım bunların anlaşıldı. taşınma aşamasındayım bir taşınayımda evin durumuna göre bakçam bende artık..zamanımız azaldı hazırlanmalı bunlarda yavaş yavaş

bugün zatengidip ıvır zıvır bişeyler almak istiyorum.geçen hafta sonu eşimle alt değiştirme bezini aldık.hayret ettim zaten.benim eşim alış veriş işini hiç sevmiyor.ya diyorum babası olucaksın insan merak eder falan diyorum.ben alınca tek tek bakar.kendisine gelince hiç yanaşmaz bile.cimrisin diyorum zaten ona:)

Biz de artık mobilyasını almak istiyorduk odasını boşaltıp. Bir türlü vakit olmuyor misafirlerden dolayı. Bu haftasonu hallecektik güya. Neyse artık...
Bana 2 haftada 1 geliyor temizlikçi.Misafir gelmeyecek olsa idare ederdik ama mecburen yapmam lazım.Kardeşimle pazara giderdik her hafta. Bu hafta o istanbulda ben yalnız kaldım.Gidip taksiyle döneceğim artık.

olsun sonuçta babası başında..
bnim eşim bizi 3 aylıkken terk etti ailesinin doldurusuna gelerek bizden bi haber hiç bir ihtiyacımızıda karşılamıyor . kılık kıyafetlerini ananesi aldı oğlumun herşeyini ananesi karşıladı dr sinden tut benim ihtiyalarıma kadar (Allahım anneme sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin başımızdna eksik etmesin inşallah) . o tip araç gereleride yavaş yavaş alacağız bakalım bizde..

ciddimisin insanın ailesi yeni kurduğu ailesidir.hangi devirde yaşıyo ailesinin sözüne bakıyo ya.

olsun epey zaman var zaten.2 ay diyoruz ama yinede bunları yapmamız için yetecek zaman.seninde ne çok misafirin geliyo ya yazık senin halinin görmüyolarmı.eşinin akrabaları falan mı?

olsun epey zaman var zaten.2 ay diyoruz ama yinede bunları yapmamız için yetecek zaman.seninde ne çok misafirin geliyo ya yazık senin halinin görmüyolarmı.eşinin akrabaları falan mı?

Eşimin halasının oğlu ve ailesi.
Söz ver bişey yapma kendini yorma dediler ama olmuyor ki.
İnsan evi temiz olsun istiyor.Yemek hazırlamadan da olmaz. Kaç öğün dışarıda yenilir değil mi.
Yatak nevresim hazırlamak bile yoruyor insanı.
Eşim de hastalandı bir de.
Geçen gelişlerinde eşimin beli tutulmuştu, yerinden zor kalkıyordu.Söyledik ama yine de geldiler. Yazık adamcağız o haliyle gezidrdi onları.

Neyse pazara gidip geldim. Yarın yemek ve temizliği hallederim.

iyani..
aman! canı cehenneme şimdi herşey OĞLUM

Ya çok üzüldüm.
Çok zor olmalı senin için.
Çok yakın bir akrabamın eşi de aynını yapmıştı.Başta sevindi bebek olacak diye sonra ailesi istemediği için aldır diye tutturdu 4,5 aylık bebeği.
Sonra askere gidip geldi, oğlu 1 yaşındayken ilk kez gördü. Şimdi iyiler çok şükür evine döndü.
Senin ve bebeğin için de hayırlısı ne ise o olsun.

amin cnım tşk ederim
evet çoookk zor zamanlarım geçti cidden hayatımda görmediğim sıkıntıyı gördüm normal insanın kaldıramayacağı halleri ben hamileyken katlanmak durumunda kaldım ki normalde hamileler oto kökü dert ederler bilirsiniz nedensiz yere... insanlar sunu bunu yasadım dese hadi canım olamaz le bişi derdim hep ama büük konusmusum başıma geldi. ailemde el bebek gül bebekkken evlenince kültür farkımızdan dolayı attan inip binecek eşek bulamadım.. Neyse ama nafaka bağlandı vs derken düzlüğe çıkmaya başladım Allaha şükürler olsun yavaş yavaş..

HERŞEY OĞLUM İÇİN.. ANNESİDE BENİM BABASIDA HERŞEYİ BENİM DEFOLAN DEFOLUR KENDİ SORUNU ALLAH İLE ARASINDA BUNDAN SONRA..

allah zaten gönlüne göre vermiş canım.al bak oğlun bir doğsun sana en büyük destek.zaten erkek çocukları anneye düşkün olur.ohhhhh annende var gerisi boş ozaman.

insan bırak misafiri kendi kendine ağar geliyo.benimde geçen gece eşimin dayısı geldi.bide geç saatti.gece gece yemek yap hazırla kaldır derken gece 4 te yattık.ama anam ağladı.allahtan diğer gün haftasonuydu.birazda düşünmeleri lazım zaten insanın ağzı burnunda.

saat 4 te mi yattın?
ya yazık değil mi sana ve bebeğine.
sakın bir daha böyle birşey yapma. allah korusun ama bu sebeplerden erken doğum falan olsa haftalarca veya aylara bebeklerimiz hastanede kalmak zorunda kalacaklar.

allah zaten gönlüne göre vermiş canım.al bak oğlun bir doğsun sana en büyük destek.zaten erkek çocukları anneye düşkün olur.ohhhhh annende var gerisi boş ozaman.

evet canım şükür.. hayat işte.. insana her rolü oynatıyor bir inip bir çıkışlarımız oluyor böle böle büyücez sanırım yaşlancaz olgunlaşçaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…