sag bögrum çok batıyor. nefes almamı bıle zorluyor bazen..
kalcamda ıne dayanılmaz sancı oluyor.. daha 27deyım ben..
uzun süre oturuncada fenalasıyorum..
ama en zoruma gıden yatamamam.. sırt ustu fenalasıyorum. sagım baskı yapıyor. solumdada olmuyor.. sız yatarken nasıl yatıyorsunuz ?
günaydın kızlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.bugün benim evlilik yıldönümüm.tam 1 yılı geride bıraktık.bakalım akşam eşim ne yapıcak çok merak ediyorum.sabah garip davranıyodu çünkü.yatış problemi bendede sorun ama ben sol tarafıma yatmayı çok seven biri olduğum için bacağımıda eşimin üzerine atıyorum ohhhh benden rahatı yok valla.[/QUOTE
Tebrik ederim, beraberliğiniz mutluluk içinde ömür boyu sürsün.
Ya sen daha yeni evliymişsin. Henüz evliliğin keyfini süremeden gelmiş bebişin :)
günaydın kızlar.hepinize güzel bir hafta diliyorum.bugün benim evlilik yıldönümüm.tam 1 yılı geride bıraktık.bakalım akşam eşim ne yapıcak çok merak ediyorum.sabah garip davranıyodu çünkü.yatış problemi bendede sorun ama ben sol tarafıma yatmayı çok seven biri olduğum için bacağımıda eşimin üzerine atıyorum ohhhh benden rahatı yok valla.[/QUOTE
Tebrik ederim, beraberliğiniz mutluluk içinde ömür boyu sürsün.
Ya sen daha yeni evliymişsin. Henüz evliliğin keyfini süremeden gelmiş bebişin :)
ewt bende anlamadım herkes yap bitane yap bitane dedi.ısrarla yapmıcam dememe rağmen nasıl oldu bende anlamadım.eşim çok istiyodu zaten.ilk hamile olduğumu duyduğumda çok ağladım kabul edemedim.ama şimdi iyki olmuş diyorum.bide kucağıma alsam hayırlısıyla.dün ana kucağını aldık.çift taraflı sallananlardan.fıstık yeşili aldım.çok cici yaaaa
Açlık kan şekeri değerin normal aslında.
50 gramlık yüklemede kaç çıkmıştı şekerin?
Benim 50 gramlık yüklemede 73,6 çıkmıştı, 24. haftada.
Yine de keşke daha ileriki haftalarda yaptırsaydım, ya şimdi yükseldiyse diye endişe ediyorum. bir belirtisi de yok galiba değil mi bu şekerin?
Kızlar yarın hastaneye yatıyorum,doktorum gebeliğe bağlı şeker tanısını koydu,hastaneye yatırmamız gerekiyor dedi,bakalım nasıl olacak,herkesin hakkında hayırlısını diliyorum,görüşmek üzere...
Kızım 1200 gram kadar olmuş.
Doktor bu tarihten itibaren ilişki yasak dedi :) Bir problem yok ama önlemmiş.
Kocacım çoktan yasaklamıştı zaten.
Kızlar yarın hastaneye yatıyorum,doktorum gebeliğe bağlı şeker tanısını koydu,hastaneye yatırmamız gerekiyor dedi,bakalım nasıl olacak,herkesin hakkında hayırlısını diliyorum,görüşmek üzere...
tam kaç haftalıksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?