Agustos anneleri hadi tanışalım

ece bu arada kızının ismi güzel bence.
azra ismini pek sevmem naz ismi en sevdiğim isimler arasında..yan yana gelince güzel durmuş yanii..
ilk bende sadece naz ı düşünmüştüm. ama eşim istemedi.

bugün elif de yoktu ortalarda.

tülay, test sonuçlarını aynı gün içinde alabiliyo musun. nasıldı sonuçların

ya kızlar zırt bırt soruyorumda şimdi mayısın 7 si gibi şeker testi yapılcakmış benimde.doktor bana sabah aç karnına gel test için kan ver.sonuçlar çıkana kadarda muayne olursun falan dedi.yani test sonuçları 1 günde çıkıyor mu?yoksa 2-3 testler gibi 4 gün bekleniyormu?

günaydın canım evet aynı gün alıyorsun sonuçları

günaydın canım evet aynı gün alıyorsun sonuçları

peki bişey daha sormak istiyorum.diyorlar hani.aç karna 1 bardak şerbet içiliyormuş sonra birkaç defa her saat arası içiliyormuş falan filan öyle mi?

peki bişey daha sormak istiyorum.diyorlar hani.aç karna 1 bardak şerbet içiliyormuş sonra birkaç defa her saat arası içiliyormuş falan filan öyle mi?

Aç karnına kan alınıyor açlık kan şekerinin ölçülmesi için daha sonra 50gr lık glikoz su veya meyve suyuyla karıştırılıp sana içiriliyor tadı iğrenç metal tadan boğazı yakacak kadar şekerli bi su içiyorsun sonra bekleyip tekrar kan aldırıyorsun hepsi bu

hıııııııııııııı bende hani bir kaç kere kan alınıp duruluyormu diye merak ettim.ya sorum son muayne ücreti dışında ücretmi ödedin buna.hani tarama testlerinde extra ödedik ya.bundada ödedin mi?

günaydın şekerim.geç kaldın bugün.ben tek başıma takılıyorum buralarda yalnız yalnız.bizim zilli iyi senin tosun ne alemde

oglusum kıpır kıpır iyidir umarımm... hersey onun için ...sütümüzü içtikkk kahvaltımızı yaptık.. şimdi meyve saati..... bugün ben cok iyiyimmm... oda iyidir herhaldeee :CüvCüv:

selamlar kızlarr
benim kız bazen öyle bi hareket ediyo ki aşağıdan çıkcak diye korkuyorum karnımda değil biraz daha altta sanki bazen korkutuyo beni fisfisfis

Canım benim ağbim doktor ve onun okul arkadaşı hamileliğimi takip ediyor şimdiye kadar herhangi bir ücret ödemedim çok memnun değilim bu yüzden gitiiğim başka bir doktor daha var ama onada sadece özel muayene ücreti ödedim şimdiye kadar.

Günaydın derya günaydın sibel
ıyiyim bende sizler gibi çok şükür dün evde temizlikle uğraşırken çok yorulmuşum belimin ağrısıdan gece dönemedim bile yataktan ama şimdi iyiyim çok şükür
Bendede oluyor çok altta tekme yada şiddetli bir hareket 1 saniye sürüyor ama sanırım normal doğum bu işte dedirtiyor korkudan.

ewt ya.sanki orda bi kalp var pıt pıt atıyo gibi sizdede öylemi?

korkma canım ya ... herkes nasıl yaotıysa allahın izniyle bizde yaparızz... benim annem beni doktorsuz ebesiz evde dogurmus... olabiliyor demekki allahım hepimize saglıklı dogumlar nasip etsinnn... ben korkmuyorummm... saglıklı kucagımıza alalımda ...:Saruboceq:

ewt ece hissediyorum orda olduğunu. çok güzel bi duygu ama korkuyorum bazen

normal doğumdan inanılmaz korkuyorum. normal yapamam heralde ben. ama hayırlısı

Yok benim anlatmak istediğim kalp atışı gibi değilde bazen şiddetli bir tekme sonucu için boşalıyo gibi oluyo , hani arabayla bazen hava boşluğuna girersinya o hissi karnımın en altında hissediyorum , biraz daha devam etse doğurcakmışım gibi , sanki bebek dayandı çıkmak istiyor gibi CADIARZU anlatabildimmi emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…