• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

ne güzel.örgünün yeride bi başka oluyor ya.bende ördüm 2 tane yelek.annem zaten bir çok örmüş.kaynanamda örüyo bişeyler.benim kızım hepsini giyemeden büyür artık

Evet ya büyükler örgü işini abartıyorlar sanki , ama örgünün yeri başka oluyor. İkinci bebişine saklarsın inşallah fazla gelenleri.
:emir_bebek:

kızlar birbirimizi daha yakından tanımak için soruyorum.
kaç yaşınasınız kaç yıllık evlisiniz ( bayanların yaşı sorulmaz ama idare edin artık :) )

74 Aralık doğumluyum. 34 yaşındayım (sanırım aranızda en büyük olan benim) :dilcikar:
7 Yıllık evliyim. ıstanbul fatih'te oturuyorum.

soruyu sordum cevabı da vereyim...

21 yaşındayım 9 aylık evliyim. ( en küçüğünüz de benim sanırımlaelaelaelaelae gamyoncuiremsu ) evlilik için acele ettiğimi söylüyo herkes ama acele eden eşimdi kaydirigubbakcemile

iyiakşamlar kızlar adım hale 32 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir oğlum var 2.bebişimizde yolda ,bakın ben geç evlendim ama 2 yıla 2 çoçuğu sığdırıp arayı kapattım ::::))))) hehehe

iyiakşamlar kızlar adım hale 32 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir oğlum var 2.bebişimizde yolda ,bakın ben geç evlendim ama 2 yıla 2 çoçuğu sığdırıp arayı kapattım ::::))))) hehehe

sen yoksa ben mısın?

benı bırısı anlatıyor sandım.. 33 yasındayım.. 2,5yıllık evlıyım.. ıkıncı bebemı beklıyorum..

21 yaşındayım 9 aylık evliyim. ( en küçüğünüz de benim sanırımlaelaelaelaelae gamyoncuiremsu ) evlilik için acele ettiğimi söylüyo herkes ama acele eden eşimdi kaydirigubbakcemile

Oy kuzum yaaaaaa sen miniciksin daha , elime doğup büyüyen yeğenimle yaşıtsın Şeniz
Allah mesut etsin yuvanda.

ıki yıla iki çoçuk sığdırıp açığı kapatan hale ve çedene ye alkışşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Maşallah sizlere

bende kendimi en küçük sanıyodum 2.sıradayım öyleyse bende 22 yaşında mayısın 18inde 1 yıllık evli olucam allahın izniyle.erken evlilik bizimkisi sanırım.hep o eşim yokmu onun acelesi benimkiside.

deryacım bosver sen o diyenleri... ben evlendigimde 18 deydimmm... iyiki evlnmişim, ASIGIMM SEVİYORUM :asigim: allah mutlu mesut etsınn.... gerisinide bosver gitsin...

30 yaşındayım, yakında 4. evlilik yıldönümümüz olcak.
ılk bebeğim. Bebek için acele etmedik. Hem ikibaşımıza olmanın tadını çıkaralım dedik hem de eşimin işi yüzünden evliliğimizin çoğu yurtdışında geçti zaten.

Oy kuzum yaaaaaa sen miniciksin daha , elime doğup büyüyen yeğenimle yaşıtsın Şeniz
Allah mesut etsin yuvanda.

tülaaaayyyyy
amin hepimizi mutlu etsin inaşallah güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 en küçük benim ya:utangac:

deryacım bosver sen o diyenleri... ben evlendigimde 18 deydimmm... iyiki evlnmişim, ASIGIMM SEVİYORUM :asigim: allah mutlu mesut etsınn.... gerisinide bosver gitsin...

bende senin gibi düşünüyorum iyiki evlenmişiiiimmm eşimde iyiki acele ettirmiş evlenmek için kaydirigubbakcemile
bu arada ben alkış smileyına bayıldım o yüzden hepinizi alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar herkes yaşını yazmış bende söyliim bari belki bi alkış da ben alırım bende 21 yaşındayım ve 2 yıl 3aylık evliyim ben lisedeyken nişanlandım okul bitincede evlendim bende iyiki evlenmişim diyorum allaha şükürler olsun:asigim:

:emir_bebek: iyiyiz canım .... hareketlıizzz.. bazen onuı cok özlüyorummm. agust gelsin diye du a ediyorummm.. bazende herdakika onunla olmak her hareketini hissetmenin tadına cıkarmak istiyorummm. hepimizdeki karısık duygular işte... BEN COKKKK MUTLUYUMMMM... Umarım herkes aynıdırrr... safir isim neydi seninnn???? bide sende durumlar nasıll... senin takvim yokkk.. haç haftadasınn...

canım ben sana soru sordum cevap veremedim özür diliyorum o gün bir yere gittik öyle çıktım netten sonrada 2 gündür fırsat bulamadım sizide özlemişim konudan konuya atlanmış aslında pek de ihmal etmek istemiyorum herkes neler yapıyor merak ediyorum sizlere alıştım ben yaaa:1hug: bu arada benim adım zehra canım benim ama ben herkesin adını karıştırıyorum çok ayıp dimi:utangac: bebişim 24 haftalık durumlarda iyi daha iyi de olur inşallah ben pek dışarıya falan çıkamıyorum kızım biraz nazlı olucak galiba hamilelik öyle geçiyor çünkü:emir_bebek: takvimim yok biliyorum uğraştım yapamadım iyi mi çok cahilim deeee biri anlatsa sevabına iyi olucak ay rezil oldum sanırım senağlamasenağlamasenağlama

Back