Agustos anneleri hadi tanışalım

Herkeze merhaba

Kısmetse bende ağustos annesi olacağım , cinsiyetimiz erkek , isim konusunda henüz babmızla ortak bi nokta bulmuş değiliz.

Doktor konusunda bende bazılarınız gibi sanşsızım , gittiğim 2 doktor var şu an ve hala karar vermiş değilim doğumun enrede olacağına , birde ne aşısı şu bahsettiğiniz kimse bana bişey demedi bi üçüncü doktor aramaya gücüm yok artık

tetanoz aşısı canım 2 doz yapılıyor toplamda . doğum esnasında kullanılan aletlerden sana ve bebeğe hastalık geçme ihtimaline karşı yapılıyor. tabi ben korktuğum için daha yaptıramadım
bu arada hayırlı olsun bebişin. ağustos ayı erkek çocuk ayı olacak heralde

Canım sanırım karma olacak oranlar peŞ peŞe gıdıyor.ben en Çok kız Çocuklarına rastladım.bu arada doĞum gıt gıde yaklaŞır.yolun yarısın geÇıyoruz.son gÜnlerı dÜŞÜnmek bıle ıstemıyorum.ılk bebıŞım olduĞu ıÇın nasıl ve nelerle karŞılaŞacaĞımıda bılmedıĞım ıÇın dÜŞÜnmek ıstemıyorum.ama kızımı Çok merak edıyorum.

aslına bakarsan bende doğum korkusu yok ( şimdilik ! ) bebek istemiyoduk aslında hamile kaldığımda 3 aylık evliydim daha erken yapmayalım dedik ama nasıl olduysa olmuş işte rabbim böyle istedi demek kızımı bende çok merak ediyorum ama babasına benzesin istiyorum

Korkulacak bişey yok arkadaşlar :CüvCüv: , bebişleri sağlıkla kucağınıza alınca tüm yaşanan olumsuzluklar unutuluveriyor.
Sezaryan mı normalmi düşünüyosunuz.?
ıyi geceler.

kızlar doktorlar asıyla ılgılı banada bir söylemediler....benimde 3.doktorum...artık doktor aramaktan bende yoruldum...bu arada ayrıntılı ultrasona dün girdim..cok şükür herşey yolundahihoyyytbide ben suanda 21+3 haftayım 5,5 aylıkmı oluyoooo...byyyy

canım o ay hesabını bende hiç bilmiyorum geçen gün bi yerde haftaya göre kaç aylık olduğu yazıyodu ama kafam karıştı bilen varsa beni de aydınlatsına.s

Korkulacak bişey yok arkadaşlar :CüvCüv: , bebişleri sağlıkla kucağınıza alınca tüm yaşanan olumsuzluklar unutuluveriyor.
Sezaryan mı normalmi düşünüyosunuz.?
İyi geceler.

selam
ben sezeryan düşünüyorum normal kesinlikle yapamam:1no2: sen hangisini düşünüyosun

dogum tarihinden geriye gelince 5.5 ay cıkıyo harhalde dogrudur...sen kac haftasın...

bır hafta var aramızda ...kızdı senın melegın degıl mi ?bide hareket ediyormu????

tülaycım ben normal düşünüyorummm..şimdilik daha rahat diyolar dogumdan sonra hiç acı kalmıyomus ama sezeryan da 1 ay cekıyomussun ..hayırlısı olsun

ewt kız benimki ama cinsiyet ayrıntılı ultrasona girince değişir diye düşünmüyo değilim doktor en başında tereddüt etti kız derken .
çok hareketli benimki. 17. haftada hissetmeye başladım hareketlerini şu 1 haftada daha iyi hissetmeye başladım. babasına çekmiş :CüvCüv: sen hissedebiliyo musun

benıim bebiş erkekk..... 18 haftadan beri net olarak vuruyo..ben hiç segirme kıpırtı falan hissetmedim..direk vurdu kuzucum..cok güzel bir duygu ..o kıpırdadıkca gözlerim doluyoooo..senağlama ben 7 sene sonra buldum kuzumu ....esımde problem vardı..3 asılama yaptırdım olmadı..tüp bebek için para biriktirirken allahım verdiiiikaydirigubbakcemile3.cok sükürrrrrr...

Son düzenleme:
21+3 5 aylık
25+5 6 aylık
30+0 7 aylık
34+2 8 aylık
38+4 9 aylık

oluyor , doğru hesapladığımı sanıyorum CADIARZU

çok zor olmuş gerçekten:1no2: rabbim demek ki sabrınızı ölçmek istemiş. bizimki kazayla oldu daha 3 aylık evliydik. hadi olsun dedik çok çok zor geçen bulantı döneminden sonra nihayet kendimize gelebildik çok şükür:dance:

Benim ilk doğumumun üzerinden henüz 2 sene geçmedi ve ilki sezaryandı o yüzden bu defada sezaryan olmak zorunda , epidural sezaryan olmuştum ben genel anestezi ile sezaryan olanlardan daha çabuk iyileştim belkide psikolojiktir bilmiyorum ama
Güney harika bir başarı öykün var Allah nazarlardan korusun sağlıkla al bebeişini kucağına sende takvim yapsanda net görsek bebişin haftasını olmazmı?

Şimdiki aklım olsaydı bende evlendiğimde hamile kalırdım , gerçi kısmet Allah vermeyince olmuyor ama
Bende 7 senelik evliyim.

bi topikte bi arkadaş yardımcı olmuştu banada takvim yapmak için bulursam linkini hemen yollarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…