Agustos anneleri hadi tanışalım

günaydın kızlar dün isim konusu baya konuşulmuş.bende sizin fikrinizi alayım benim kızımın ismi nasıl peki ? hadi bir yorumda siz yapın AZRA NAZ

günaydın kızlar dün isim konusu baya konuşulmuş.bende sizin fikrinizi alayım benim kızımın ismi nasıl peki ? hadi bir yorumda siz yapın AZRA NAZ

Edacım günaydın... ben azra ismini cok beğenirim canım....a.s kızım olsaydı düşündüğüm isimler arasında olurdu....

canım benim adım ece benim:)

bende şimdi kahvaltımı yaptım oh bee.bide keyif çayı içicem.üzerine bir sigara güzel giderdide kendimi frenliyorum napıyım.

pardon canım ya.... dogru söylüyorsunnn... benimde canım cok istiyorrr

işte ne kadar kötü anne adayıyız dimi.fedakarlık yapmayı bile düşünmüyoruz.utanmadan sigara lafı ediyoruz.bide bizim evde eşim sigarada pek kullanmıyor.ben içiyorum diye oda içiyor.sigarayı telef ediyor yani.kızıyorum kendime ama 1 taneden bişey olmaz diye tellendiriyorum.belki bizim doktor kati bi şekilde asla içmeyeceksin falan demediği için bende rahat mı takılıyorum anlamadım.

Doktordan geldik herşey yolunda çok şükür

Temizlik yapıcam diye evdeyim ama canım hiç bir istemiyorr offfff , öpüyorum herkezi

tülaycım boşver temizliği . hafif süpürsen çok yorulmadan toz alsan yeter. detaylı yapıpda yorma kendini.

ya kızlar benimde mayısın ilk haftası o şeker dediğiniz muhabbet.bu arada nasıl oluyo.kanmı alıyolar yine.

Evet şeker yüklemeside yapıldı , temizliğide zaten dip köşe yapamıyorum üstün körü temiz görünsün yeter.

Geçen hamileliğimde bebekte bende çok kilo aldığımızda 100 Gr lık glikozla yapılıp sanırım 4 defa kan alınmıştı bu defa 50 gr lık glikozla yapıldı 2 kez kan alındı
Aç karnına kan alınıyor şeker yüklemesi yapılıyor yani glikoz içiyorsun 1 saat sonra tektar kan alınıyor hepsi bu

selamlar kızlar,
kaynanam geldi bugün sabahtan beri burda. akşama gidecek.
sevmiyorum ben bu kadını ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…