Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

kızlar geçen gün arkadaş canbebenin altaçma örtüsünün çok kullanışlı oldugunu söyledi bizim altaçmamız var ama dışarıdayken kullanışlı olacgını düşünüyorum yanlız ben geçen gün reale baktım bulamadım sizler böle bişi aldınız mı ve nereden aldınız?

st37551brue8.th.jpg

kızlar geçen gün arkadaş canbebenin altaçma örtüsünün çok kullanışlı oldugunu söyledi bizim altaçmamız var ama dışarıdayken kullanışlı olacgını düşünüyorum yanlız ben geçen gün reale baktım bulamadım sizler böle bişi aldınız mı ve nereden aldınız?

st37551brue8.th.jpg

ben yarın ecza deposuna sorayım buraya yazarım varsa eczanelerden alabilirsin unvereciğim. yatak koruyucu pedlere benziyor belki vardır depoda..

st37551brue8.th.jpg

merhaba bu alt değiştirmenin aynısını yengem kullanıyo oğlu 1,5 yaşında ve çok memnun doğum yaptığı sırada bim mağazalarında indirimden almışlar 1 paket bana da kesinlikle diğerlerinden alma bunlar çok rahat kirlenirse atıyosun dedi ben de henüz araştırmaya başlamadım belki bebek mağazalarında da bulabiliriz

st37551brue8.th.jpg

canım benimde en yakın arkadaşım 2 sene önce dogum yapmıştı ve bundan kullanmıştım çok kullanışlı oldugunu söyledi ve mutlaka al dedi. kullan at çok rahat oluyor demişti bende realden bulamadım ugur mumcuda ugur center diye bir market var ordan aldım.5-6 ytl mi öyle birşey olacaktı fiyatı

st37551brue8.th.jpg

canım ben aldım ondan e-bebek te buldum

burada hazır hiçbirşey yok bebek şekerlerimin malzemesini netten siparişle aldım.bugünde kapı süsümüzü yaptık resmini ekliycem ama iş yerinde cam yok resmini çekemedim...perdemiz zaten sakallı ipten komşum yaptı dur bak onu buraya ekleyeyim.

st37551brue8.th.jpg

ünvereciğim ecza depolarında var istedim hemen geldi.alış veriş yaptığın bir eczane varsa sipariş verebilirsin.çok pahalı birşey değil 4.70 bana gelişi 7-8 ytl falandır satışı.tabi eczane çok kar koymazsa..12 tane var içinde..desenleride çok cici..

kızlar nivea baby atta çantası hala almayanlar varsa migrosta 32 YTL ye düşmüş (nette 55, eminönünde 45 YTL) kaçırmayın derim,kaydirigubbakcemile5 ben metrocity migrostan aldım ama diğer migroslarda da vardır sanırım...

[img=http://img216.imageshack.us/img216/1255/7ay091mv9.th.jpg]
[img=http://img145.imageshack.us/img145/5346/7ay092ft7.th.jpg]
kızlar bakın oturmayı öğrenme destek yasyığı yaptım dün gece nasıl olmuş

X