Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

süngerin üzerine bebekleri oturttum popişlerinin etrafını çizdim süngere kestim ve kapladım(yastık kılıfıyla) sonra da oyuncak diktim uçlarına
bu gün bebişleri oturtup çekiceem aklerim hemen daha iyi görülür
msja şimdi bakıyorum öptmmm

ay kezbancım ne guzel olmus kız ne marıfetlisin nelr dusunmusun oyle ben sungeri hazır sandım hani araba boyundurugu oluyor ya cocuklar ıcin ondan sandım bu arda aklıma adı gelmedı tam uydurrmusda olabılırım:)gule gule kullansın bebısler resmını cek koy canım merak ettım valla

işte buuuuu çok sevdik bu yastıkları
[img=http://img204.imageshack.us/img204/3864/7ay090ox9.th.jpg]
[img=http://img204.imageshack.us/img204/3297/7ay091lv8.th.jpg]
güzel görünüyolar dimi

ama neden böyle çıkıyo resimler yaa forum22 den yapıyoruz dimii
bu arada sedefciim üzerindeki minik yastıklar boyunluk doğru görmüşsün oraya başını yaslayıp uzansınlar diye ekledim

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim elifciim. gece uyku kaçınca böyle şeyler aklıma geliyo. çocuklar da sevdi allahtan emeğim boşa gitmedi

kezboşum bayıldım ben bu konularda becereksizim ne güzel yapmışsın.ahh izmir de olsaydım derdim kezban teyzesi kızıma da yapar mısın diye :)

kezbancım bu süngeri nerden alıyosun bu kadar kalını bulunuyomu? bende yapmayı düşünüyorum..

ayy kezban ne guzell valla bence sen bunun tıcaretını yapsan fena olmaz :)) ne guzelde oturuyorlar masllah oyuncaklarıylada oynuyorlar ıkızler cok tatlı cıkmıslar allah nazarlardan korusun canım ne guzel dusunmusun vallaa cok kullanıslı ve rahat gorunuyorr

kezban süüperrrrrrrrr ;
Nolur tarif et bu süngerleri nerden aldın nası diktin naaptın hadi biz de çalışalım evde .Allahım bağışlasın ya ne kadar çirkinler maşallah ...Allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

hay maşallah tu tu tu 41.5 kere maşallah nazar deymesin kuzularımıza:nazar:
kezbancım gerçekten tebrik ederim 40 yıl düşünsem belki aklıma böle fikir anca gelirdi çok şeker olmuşlar ellerine sağlık

arkadaşlar teşekkür ederim beğenmenize sevindim
o sünger sıradan bir yataktı ben 2 kat yaptığım için kalın duruyor. bebişleri süngere oturtup popolarının izini çıkardım kalemle(süngere) sonra aynı ölçüden 2 adet kesip üstüste yerleştirip yasdtık kılıfı geçirdim ortasını kesip kıvırdım ve bitti sonra oyuncakla süsledim işte o kadarcık. tavsiye ederim çok kullanışlı bişii oldu yapımı da kolay
yapında yeğenlerim rahat otursun öptmmmmm.

kezbancım cok şahane olmuş kıs aklına nerden geldi süperrrrrrrrr

arzucuum ege tam oturamıyor hep devriliyordu yanlarına arkasına yastık koymaktan sıkıldım akıl işte gece saat 1miydi 2 miydi ne kafam çalıştı vallahi çok rahat ettik böyle nihancıımın dediği gibi keşke yakın olsanız da hepsine yapsam yeğenlerinmin

valla bencede süper kezboşş .. anam tabii gündüz beyin yoruluyoo gece de çalişiyoo anca ozmanlar aklımıza gelio herşey oda uykuya kalmassak :) ahh ahh valla ben tam bi unutkan oldum ... beyin meyin gitti ...

X