Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

günaydın güzel anneler ve bebişleri.....

oğluşumun şekerlerini dün hazırladım..ve hemen sizinle paylaşmak istedim

resim108jr8.jpg

buda sepetimiz bizim sepetimiz biraz büyük çünkü şekerleri bitince içine ıslak mendil,pudra,şampuanımızı falan koyacağız...beşiğimiz krem,eflatun olduğu için sepetimizide krem eflatun,gümüş renklerinde yaptık..

resim109zx0.jpg

resim110tj3.jpg

resim111yb1.jpg

arada bakamadığım yerler olmuş beşik resimleri,sepet resimleri neler kaçırmışım..hepside çok güzel olmuş...iyi günlerde kullansın bebişler...

yelizcim şekerleri nasıl yaptın?ben de yapmak istiyorum da.çok güzel olmuş ellerine sağlık.malzemeleri nereden alıcam?hangi dükkanlarda bulunur?

yelizcim şekerleri nasıl yaptın?ben de yapmak istiyorum da.çok güzel olmuş ellerine sağlık.malzemeleri nereden alıcam?hangi dükkanlarda bulunur?

bebekleri birmaxdan aldım.tülü kurdaleyi burada tuhafiyeden aldım. ama birmaxdada tül var istersen..google gir birmax yaz çıkıyor.maille sipariş veriyorsun.eline geçtikten sonrada bankaya parayı yatırıyorsun.sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum..

a.smavişşş bebeğinin odası çok güzel güle güle büyütmek nasip etsin:)hihoyyyt

bebekleri birmaxdan aldım.tülü kurdaleyi burada tuhafiyeden aldım. ama birmaxdada tül var istersen..google gir birmax yaz çıkıyor.maille sipariş veriyorsun.eline geçtikten sonrada bankaya parayı yatırıyorsun.sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum..

canım çok teşekkür ederim.a.s.

beğendiğinize sevindim daha değişik fikirleri olan varmı bugünlerde hep birşeyler yapmak istiyorum..

mavişcigim çok güsel valla süper olmuş ogluşunun odasıı ... güle güle kullanmayınasip eder inş. allahım.

yelizcim bebeğinin odasının duvarına böle bişi yapabilirsin..

86556wa1.th.jpg

evet böyle birşey yapabilirim.bugün gidip malzeme alayım kapı süsüde olur bu değilmi.yengem kapı süsümüzü hediye etmişti ama o böyle değil bir tanede böyle yapalım..yapınca resmini eklerim..teşekkürler unvere teyzesi..a.s.

X