Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

grnt009dq2.jpg
:hooray:

aldıklarınızın ördüklerinizin hepsi çok güsel elifcim sağlıkla giysin,kullansın miniğin cnm

güzel olanları teyzem ördü acemi olanlar belli ediyo zaten kendini onlar benim şaheserlerim pek bu konularda becerikli değilim eminim belli oluyo ...

ELiF,ZESEZE,MAVİŞ hazırlıklarınıza bayıldım...ne de güzel yapmışsınız bebişleinizin odasını....

EliF en sevdigim renktir lila rengi güzel döşemişsiniz koltugu bi haika
maVİş perdelerin şıkır şıkır rengi duruşu bi harika...
ZESEzE duvar süsün degiişiik geldi bana güzel duruyor. karanlık biraz resim ucunda sallanan şey ne anlayamadım ama çok hoş duruyor... ya inanın insan seyrine doyamıyor...
saglıkla güle güle büyütün bebişleinizi güzel odalarında mışıl mışıl uyusunlarda büyüsünler...

ben ayrı oda yapmadım kızıma evim 2oda 1 salon,sadece beşik aldım yatak odama ...seneye taşınırsam inşallah o zaman dşerim bende..sizin hazırlıklarınız ilham olur bana resimleini kaydediyorum..

maviş çok güzel olmuş bebişin odası..hayırlısıyla kullanın...ne kadara geldi takımın tamamı bi de nereden aldınız?

a027d1b3-48f3-4d81-a5ab-b676f1ea1607.gif

mavişim benimmmm güzeller güzeli anne adayı ve bitanecik prensi yerim ben onun yatak odasını oyyyyyyyyyyyyyyyy rabbim iyi günlerde büyümesini nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

41 kere maaşallahhhhhhhhhhhhhhhh :nazar:

Son düzenleme:
mavişciiim çok güzel olmuş ogluşunun odası iyi günlerde saglıkla mutlulukla huzurla bereketle büyüsün inş.öptüm ikinizide a.s.:nazar:

maviscim odaniz cooook cicii olmus ya, ellerinize emeginize saglik. cok zevkli dösenmis. oglusun güzel güzel uyuyup da büyüsün o güzel yataginda... allah nazarlardan saklasin..

Ay canım bebişinin odası çok güzel olmusss bayıldım allah nazarlardan saklasın..bebeğini güle güle büyütmek nasip etsin:nazar:

ZEZESE, ELİF, VE MAVİŞCİĞİM , bebişleinizin odaları çok güzel olmuş, özenerek hazırlanmış, ancak bu kadar olur, Allah güzel güzel içinde uyumalarını ve büyümelerini nasip etsin

mavişcim süper bir oda olmuş bayıldım cnm,mutlulukla sağlıkla güzel günlerde kullansın odasını oğluşun cnmcım

X