Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Havvacım , Gamzecım ellerınıze sağlık cok guzel olmuslar yaaaaaa
ne guzel seyler hazırlamıssınız bebıslere ınsallah onlar da gelecek ve hersey tam olacak hayırlısı ıle...
ben de sanırım bu haftasonu odamızı bıtırıyorum kızlar...
Duvar kagıdımız eksık onu beklıyoruz. pazar gunu bıtırırsek resımlerımızı koyacagım ınsallaahh

GAMZEKİ beişinin odası ve eşyaları çok güzel maaşallah.
Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı ve bu cicilerini kullanmayı nasip etsin.

Sağolun arkadaşlar odasini hazirladik yavrumun kendisini bekliyoruz sabirsizlikla inş. Hepimizin kucaği dolu çikariz

sdc10010yr7.jpg

sdc10010yr7.4eb085f112.jpg

canım odanız çok güzel olmuş.sağlıklı mutlu günlerde güle güle kullanın bebişinle:teytey:

:nazar::nazar:GAMZEKİİİ , canım Hayırlı olsun bebişinin odas, herşe çok güzel, özenle alınmış yerleşmiş, bebişi bekliyor baksana, maşallahhh

Sanırım artık herkezi hazırlığı bitti bebişleri bekliyoruz, Ben her hafta bir takım alıyorum artık kızıma onları cekemedim ama fotoğraf, cünkü hastane cantamıza koydum hastanede lazım oluyormuş 2 takım yeterli olmayabiliyormuş ben 4 takım koydum bakalım,hayırlısı ile bi görsek o günleride:emir_bebek:

Sanırım artık herkezi hazırlığı bitti bebişleri bekliyoruz, Ben her hafta bir takım alıyorum artık kızıma onları cekemedim ama fotoğraf, cünkü hastane cantamıza koydum hastanede lazım oluyormuş 2 takım yeterli olmayabiliyormuş ben 4 takım koydum bakalım,hayırlısı ile bi görsek o günleride:emir_bebek:

ecenas kaç gün kalacaksın ki hastanede?
bak ben sezeryan olacağım( inşallah) akşamüstü 18 de alacaklar ertesi gün sabah 08 de çıkacağım 12 saat filan o kadar almaya lüzum olmaz dimi o zaman

Canım senin kini bilmiyorum da, normalde 2 gün kalınıyor bizimde öyle olacak sanırım, cünkü normalde anne için deil bebek için 24 saat gözlem altında tutuyorlarmış o yüzden 2 gün aklıyormuşssun, ve bebek bazılarının cok kusuyormuş felan o yüzden bende 4 tane aldım,işe yaramazsda geri getiririm nasıl olsa sorun deil,

ben cok fazla koydum body lerden neredeyse 25 adet filan yetmezse evde dolaba esimin gorebilecegi bir yere koydum ve tembih ettim buradan isteyince getir hastaneye diye takim pisama benim icin ve bebek icin yine oldukca fazla aldim bebek bezi sampuan ve diger bakim urunleri hastanede veriyorlar benim icin pedide oradan veriyorlar geri kalan herseyi tamamladim hemen hemen bikac parca bisey daha alicam diger eksikleri tamamlayinca hazirim...:KK66:)

bende sezeryan olcam ve 2 gece kalınıyor bı aksılık cıkmazsa vede yanımıza alcaklarımızı fazla abartmamak lazım ama fazla olsunda az olmasın zararı olmaz dıye dusunuyoruz hepımızde bende fazla fazla koydum aklıma ne gelıyorsa

Wrose odanız cok guzel olmus yaaa
Herseyı tamam desene.. Bı oglusumuz kaldı Allahın ıznı ıle o da gelınce tamamsın .
Hersye gönlunce olsun cnm
Ellerıne saglık

Nuray odan harika canım,allah güzel günlerde güzel sağlıklı mutlu vakitler gecirmeyi nasip etsin canım

X