Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

1850 dedi, peşin 1600'e düştü, uyku seti ve yatağı dahil , biz biçok yeri gezmiştik, bunun tarzında olanlar genelde 2000 den başlıyordu

çok uyguna almışsınız canım güle güle kullansın bebişin.biz de bu hafta odasını alıcaz da onun için bu kadar cok soru soruyorum.yardımların için sağol

Kizlar aldiklariniz çok güsel,sağlikla kullansinlar ve sağlikla uyusunlar
bebeğim ve ben benim en sevdiğim renklerden yapmişsiniz yataği çok güsel,elfidaninkinin renklerine de bayilmiştim :)

kıslar çok guzel hazırlıklarınız ....güle güle saglıklı mutlu kullansınlar..bizede az kaldı kıslar ...5 ay 4 ay 3 ay kaldı diyorduk ama...artık gelicek ay dogucaz dioz..saka gibi ....allahım hepimizi bebişlerimizi saglıklı kurtarsında...

dilekcigim aldıkların çok güsel canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bebişine canım Şeniz

bebegim ve ben ne güsel canım aldıkların ohh herşeyi tamma olmuş kuşunun annesii inş. sagsaglimde kucagına alırsın kuşunu saglıcakla büyütürsün canım :)

kızımın sandıgı

çok güzelmiş:):dance: ben de oğluşa böyle bir sandık alayım, odasını 6.aydan sonra yaptıracağz, en azından kıyafetlerini koyacağım oldukça güzel bir sandığı olur...nereden aldın? nette varsa adresini verir misin?

teşekkür edrim cnım ben bunu ümraniyede hasır malz. satan bi dükkandan aldım bir küçük birde büyük boyu var ben orta boy aldım. eger ümraniyeye gitme imkanın varsa adresi tarif edebilirim.alalı baya oldu fiyatı sanırım 35 ytl ydi. ama geçen arkadaş kadıköy salı pazarından almış buna benzer bu boyu 25 ytlymiş

iyi günlerde kullansın miniğin elifcim :) beşktaşta da gördüm aynısından,çok şeker bir sepet :)

arkadaşlar ben de aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum fakat çektiğim fotoğrafları nasıl ekleyecegimi bilemiyorum bana anlatabilir misiniz?

arkadaşlar ben de aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum fakat çektiğim fotoğrafları nasıl ekleyecegimi bilemiyorum bana anlatabilir misiniz?

canım hızlıresim.com a gir en kolay ordan yüklüyorsun. yüklediğin resmin linkini veriyorlar. kopyalayıp mesaj alanına yapıştırıyorsun bu gadder...

valla yaptım ama karanlık çıkmış resim.neyse çok sagol arkadaşım bundan sonra tek tek aldıklarımı sizlerle paylaşmaya çalışacagım.

tabiiki bekliyoruz.
yeğenimizin cicilerini görelim tek tek.
Allah gidirmeyi nasip etsin cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…