Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

cyıldız çok güzel canım aldıkların bebeğin iyi günlerde kullansınn:)bu arada bursada hangi hastaneye gidiyosun hayatımm

zübeyde hanımın doktoruna gidiyorum muayenehanesine belki duymuşsundur adı bülent kayhan.teşekkür ederim canım yazdıkların için senin aldıkların da çok güzel.ben daha yeni öğrendim fotoğraf göndermeyi bundan sonra aldıklarımı sizle paylaşırım.

yıldızcıgım çok güsell miş yigenimizn cicilerii.. allahım saglıcakla güle güle giydirmeyii nasip etsin canım inş.

buu benim afacanlara aldıgım süveter..

bunalrıda ben ördüm acemiliklerim :))))))))))

buu benim afacanlara aldıgım süveter..

bunalrıda ben ördüm acemiliklerim :))))))naniknanik

yaaa o tavuk karışmuış oraya ark. :)))))))) ossun onuda dogumdan sonra kutlama iiçin mangal yaparız artık:))))

evet canım kıyafetlerinden bahsettim ama aklına gelenleri de yazabilirsin.fikir sahibi olurum.teşekkür ederim canım

kısa kollu alttann çıtçıtlı badiler aldım
uzun kollu çıtçıtlı badiler ama 6-12 ve 6-9 ay bebişler çok çabuk büyüyolar çünkü
alt eşofmanlar aldım.üstler aldım
minik kot tulumlar(slopet)
önlük aldım ilk zamanlar kusucağı için devamlı üstlerini değiştircez.görenler çok almışssın diyolarr ama çok değil bebeklerin üzeri devamlı değiştiriliyo canımm.
takımlar (alt üst)
yaza giyebileceği kıyafetleri bile alıyorumm(biraz abarttım galiba ama ne bilim hamile olduğumdan beri ne beğendiysem alıyorum .insan çok meraklı oluyooa.s)
şapkkalar eldivenler.
şu an için gerekli olanlar alttan çıtçıtlı badi ve ince tulumlar diye düşünüyorum)
bebişlerimiz yaz bebeği olucakları içinnyerimseniben)
battaniyaler
hastane çıkışlarıminik ayakkabılar aldım.aklıma gelenler şimdilik nu kadar canım.umarım fikir edinmişssindir hayatım:1hug:

arkadaşlar bende park yatak aldık demiştim ya biride bana niye aldın yok omurga yapısını bozuyormuş vs..falan dedi tabiki bende bebeğim için en iyisini almak yapmak isterim ama bunu duyunca moralim bozuldu.bir bebeğin doğduğunda ağırlığı nedir ki yatağın bebeğin ağırlığından alta çöküp yamulduğu falan olmuyacakki.zaten ilerleyen zamanda odasını hazırlarız.ama ben yinede ne bileyim işte:KK43: bir de bişey danışmak istiyorum en iyi bez hangisi ne tavsiye edersiniz yenidoğan mı almam lazım yoksa o minilerden mi?

arkadaşlar bende park yatak aldık demiştim ya biride bana niye aldın yok omurga yapısını bozuyormuş vs..falan dedi tabiki bende bebeğim için en iyisini almak yapmak isterim ama bunu duyunca moralim bozuldu.bir bebeğin doğduğunda ağırlığı nedir ki yatağın bebeğin ağırlığından alta çöküp yamulduğu falan olmuyacakki.zaten ilerleyen zamanda odasını hazırlarız.ama ben yinede ne bileyim işte:KK43: bir de bişey danışmak istiyorum en iyi bez hangisi ne tavsiye edersiniz yenidoğan mı almam lazım yoksa o minilerden mi?

park yatağı kullananlar çok memnunlar ama.bu arada en iyi bez bence prima.primadan şaşma derim bu yenidoğanlar için olanlar var 1 numara onların dokuları daha değişik kakayı da emiyor.ben ilk başta 1 numara alıcam.her yerde de bulunmuyo.

X