Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Dilekciğim hepsi çok güzel, Güle güle kullanmak nasip etsin Allahım, ne güzel tüm eksiklerinizde tamamlanmış, Bebişin çok şanslı, maşallahhh

canım odayı alırken nelere dikkat ettin?boyası ve malzemesi nasıl?biz de alıcaz da kafam karıştı.

canım, lake Boya mobilya, çok Boya kokusu yok, normalde çok kokar, ama bizim mobilyacı özellikle çok az kokacaktır dedi, havalandı sayılır, pazartesinden beri nerdeyse hiç kokmuyor artık,
Sürgü Kapılı Gardolap almamaya gayret et, şık duruyor, ama alanın varsa evde sakın, çünkü çocuk yürümeye kalkıştığı an iştibarı inanılmz tehlike arz ediyor, bir arkadaş uyarmıştı burada, çekmecelerin hızlı açılıp yavaş kapanan mekanizmadan olmasına dikkat et. Bunun haricindede özellikle birşeye dikkat etmedik. . rafları vs , istediğin düzende yaptırabiliyorsun
http://www.zekibebemobilya.net/bebek.html , biz burada yaptırdık mobilyasını , şimdiden hayırlı olsun, bebişinin mobilyası,

canım verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.inan çok yararı oldu.teşekkür ederim.a.s.

bebeğimveben Canım cok güzelmiş iyi günlerde sağlıklı günlerde kullanın,mışıl mışıl uyusun bebeğin,,

BİZİM DE BUGÜN KUZUMA ALDIKLARIMIZ,,

YAZLIK PİKEMİZ

MİNİK KULAKLARIMIZ İÇİN

EMZİKLERİMİZ

MİNİK BURNUMUZ İÇİN

PATİKLERİMİZ

ÇORAPLARIMIZ

VE EN COK BEĞENDİĞİM TULUMUMUZ,ÇOK İYİ BİR KUMAŞTAN YUMUŞACIK,

BEbeğim ve ben : maşallahh herşeyi tamam senin yavrucağın maşallahh, herşeyi düşünmüş, tamamlamışsınnn , güle güle kullansın yavrucağınnn hepsibirbirinden güzeller

merhaba arkadaşlar nezamandır internete giremiyordum,,,kpss sınavına çalışıyordum,,,neyse oda bitti,,,,sizlerin hazırlıkları çokkkkkk güzel olmuş,,,,,allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklaayı nasip etsin,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…