MAVİŞ ciğim , KÜBRACIĞIM,
canım elimde değil, bugün kiler dolabını düzenleyeyim dedim, vayy girmez olaydımmm , 2 saatimi aldı, onu ona devret, kavanozlara boşalt, yok tarihleri geçmişmi kontrol et, eee değdi ama ayakta çok kaldım , sanki ayak tabanıma çiviler batıyor : (
MAVİŞŞŞ , ilahi varya , doğum yaklaştıkca acaip komik olmaya başladık, öyle bişey yazmışsınki, vayy birazdan bende bakacam varmı benim popoda birşey diye, bu arada çatlak oluştuğunu nasıl anlıyoruz , kızarıklıkmı oluşuyormuşşş
KÜBRACIĞIM, canım ben badem yağın o yüzden bıraktım, göbeğim kıllandı yaaaaaaaaaaaaaa
NİHANCIĞIM , resimleyeceğim, canım , ama bitmiyor , yarın Kızçemin odası yerleşecek, ama daha Halısı ve Tül’ü yok, : ( yoruldum yaaaaaa, birinin ucunu tutayım diyorum, diğeri açıkta, dışarı bu sıcakta çıkmakta çok zor geliyorrrr, bazı şeyler için gezip dolaşmak gerekiyor, ama benim artık dermanımda kalmadı , sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor , neler yaptın sende boş durmassın, çıkar yakında yine ağzımızın suyunu akıtacak yeni icatların
WROSE , e nihayet belirdim, yaaa sen nerelerdesin, öldük meraktannn, iyi olmana sevindim , bu arada evde işler bitmiyor, ben kafayı yiyecem, şimdiden evdekiler kervanın, ben a katılacak olmana sevindim, ben şu an yıllık iznimi kullanıyorum (2 hafta) , haftaya salıda çalışamaz raporumu alacam, 3 haftada oradan oohh misssssssssssssssss
SEHER, bak özendiriyorsun, bi sütlaç bi tavukkk, fırına tavuk verdim akşam senin tavuğun yüzünden yaaaaaaaaaaaaa
Öptüm tüm annecikleriiii çokkkk ,
bu arada benim kız çok komik, sağa doğru gerdi kendini , hemen resmini çektimm bakınnzzzzzzzzzzzz