Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

çok teşekkür ederim canım.benim doğumum ultrasona göre 3 eylül görünüyor fakat ağustosun sonu da olabilir onun için badileri uzun kollu mu kısa kollu mu alıcam kararsız kalmıştım ama şimdi ben de senin gibi uzun kolluları büyük almaya karar verdim.

slm kizlar park yataklarin ayriyeten altinda süngerleri varmi yoksa resimde göründügü gibimi eger öyle göründügü gibiyse bence hic saglikli bisey degil bence mutlaka yataklarda özel bir sünger omasi lazim

canım ben yenidoğan Prima aldım, inşallah hep prima kullanıcam, kızım red etmediği müddetçe, ama buarada arkadaşla Molfix yeni doğan bebek bezinde göbek oyuntusu olduğunu keşfetmişler, 1 pakette ondan aldım, göbişi düşene kadar onu kullanacağım .

seherciğim ikizlerin güle güle giysin süveterler çok tatlı, sıcak tutsun yeğenlerimi, buarada bak tavuk bile normal doğum yapmışta rahatlamış gibi, ilahiii seher , ne güldüm :)

kıs sorma ben onuu yanlışlıkla oraya şey edi vermişim :)))) saol canım inş. giydirmek nasip olur bebileirmize:) saglıcakla aldıkalrımızı:)) ben oo tavugu ii bi mangal ederim .. ama benim mide tavuk ve kırmızı et almıyo. hamileyken et yiyemiom ... ama balıga devam sıcaktada şimdi balık yenilmio.. kaldık vejeteryan :)

Seher ne kadar boğazina düşkünsün yavrum ya resimlere bile bişeyler katiyorsun pes vallahi süeter diyor bide bakayim tavuk yumurtlamiş allah seni napmasin emi ne güldüm sabah sabah

buu benim afacanlara aldıgım süveter..

bunalrıda ben ördüm acemiliklerim :))))))naniknanik

bu ilk sıradaki resmi espiri olsun diye mi gönderdin yoksa yanlışlaklamı kimse farketmemiş çünkü yorum falan yazan olmamış ilk resimde suda doğumumu kastetmeye çalışmışsın :roflol: süveterlerinde güzel acemi olmana rağmen...

yaa valla o oraya yanlışlıkla kaçmış bana da ilk dilek dedi msn de orda tavuk var dioo o ne dio deidm ne tavugu kıı :roflol: bi baktım ki hakket tavuk oraya kaçmış :roflol: bide kim arrkadaşlarda ilk başlkarda sehercim bebkelrin kıyafetleri çok güsle güle güle giydir demişler onlara daha çok güldüm anam bakmadılarmı yoksa :roflol: orda benim akşam yemegimde var dı :roflol:

canım bende diyom bu okuyanlar bakmadan çok güzel diyo en çok dikkatimi cekende o oldu zaten neyse herkesi güldürdün.....farkında olmadan:roflol:

evet bu gün linkler açılmıyor ama arada oluyor böyle.ben de diğer arkadaşların aldıklarına bakmak istediğimde hata vermişti ama başka bir gün kolaylıkla bakabilmiştim.

MAVİŞ ciğim , KÜBRACIĞIM,
canım elimde değil, bugün kiler dolabını düzenleyeyim dedim, vayy girmez olaydımmm , 2 saatimi aldı, onu ona devret, kavanozlara boşalt, yok tarihleri geçmişmi kontrol et, eee değdi ama ayakta çok kaldım , sanki ayak tabanıma çiviler batıyor : (

MAVİŞŞŞ , ilahi varya , doğum yaklaştıkca acaip komik olmaya başladık, öyle bişey yazmışsınki, vayy birazdan bende bakacam varmı benim popoda birşey diye, bu arada çatlak oluştuğunu nasıl anlıyoruz , kızarıklıkmı oluşuyormuşşş

KÜBRACIĞIM, canım ben badem yağın o yüzden bıraktım, göbeğim kıllandı yaaaaaaaaaaaaaa

NİHANCIĞIM , resimleyeceğim, canım , ama bitmiyor , yarın Kızçemin odası yerleşecek, ama daha Halısı ve Tül’ü yok, : ( yoruldum yaaaaaa, birinin ucunu tutayım diyorum, diğeri açıkta, dışarı bu sıcakta çıkmakta çok zor geliyorrrr, bazı şeyler için gezip dolaşmak gerekiyor, ama benim artık dermanımda kalmadı , sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor , neler yaptın sende boş durmassın, çıkar yakında yine ağzımızın suyunu akıtacak yeni icatların

WROSE , e nihayet belirdim, yaaa sen nerelerdesin, öldük meraktannn, iyi olmana sevindim , bu arada evde işler bitmiyor, ben kafayı yiyecem, şimdiden evdekiler kervanın, ben a katılacak olmana sevindim, ben şu an yıllık iznimi kullanıyorum (2 hafta) , haftaya salıda çalışamaz raporumu alacam, 3 haftada oradan oohh misssssssssssssssss

SEHER, bak özendiriyorsun, bi sütlaç bi tavukkk, fırına tavuk verdim akşam senin tavuğun yüzünden yaaaaaaaaaaaaa

Öptüm tüm annecikleriiii çokkkk ,

bu arada benim kız çok komik, sağa doğru gerdi kendini , hemen resmini çektimm bakınnzzzzzzzzzzzz

elifçim aynen tüylerimi besledimm çok gerekliydi yaa:roflol:

bu arada kısında benim oğluşum gibi yayamaz hiç durmuyolarrrr....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…