Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

dilekciğim aldıkların çok güzel, maşallah bir eksiğinizde kalmamış artık.

bahar bebeişinin yatağı çok tatlı, mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorum o yatacıktaaa

cnm dier aldıklarım 112 de görebilirsin...ana kucagını babyrose marka aldım 75 ytl imiş ama 49 ytl ye aldım kampanyadaymış suan..bikaç tane vardı ( onun resmide var)araba aslında özellikli..ürtü kapanıo....buyuk bi araba terste kullanabiliosun...240 ytl ye aldım çok uygun aldım cnm ya..arabayla ana kucagı 300 ytl....chiccoya baktım..çok pahalı ya..

hepiniz de çok şirin şeyler almışsınız kızlar. ben daha fazla bir şey alamadım. sizin aldıklarınız benim için de fikir oluyor. ama ben 3-4 aylıkken giyeceği şeyleri daha sonra almayı düşünüyorum. sizce şimdiden almalı mıyım? ben bazen alayım diyorum ama kayınvalidem ve eşim ne acelesi var diyolar.

mervecim bende 3-6 aylık için fazla bi şi almadım ama gene de içimde kalmasın diye 1-2 tane bişi aldım cnm,gelenlerdende biraz büyük olanlar vardı.sende istiyorsan al 1- 2 tane hoşuna gider cnmcım a.s.

teşekkürler elvin. ben de gelecek sefere alışverişe çıktığımızda alayım. içimde kalmasın bari. kız bebişler için de öyle şeker şeyler var ki insanın hepsini alası geliyor. seninkinin cinsiyeti neydi?

kızlar 3 gün önce bitti annem kızımın şeker sepetini yaptı :) anca resmini çekebildim..

saol mervecim :) annem yapıyor işte saolsun. benimki de kız,dediğin gibi kız kıyafetleri görünce bende zor tutuyorum almamak için kendimi

kızlar 3 gün önce bitti annem kızımın şeker sepetini yaptı :) anca resmini çekebildim..

Canım çok tatlı bu sepet İyi günlerde tut kızının şekerlerini misafirlerine, ayyy yerim. Bakalım ben kesin beceremem sepet olayını ama satılan birkaç yer duydum gidip bakıcam bende.

slm kızlar ben yeniyim daha.aldıklarınız gerçekten çok güzel.bende oğluşum için yarın çıkıcam.kesin bi valiz dolusu gelirim çarşıdan

OY OYYY ELVINIMIZIN O SEKER MI SEKER SEPETINI TEYZESIII YERRR..:icecream:
MASALLAH NIHANCIM, ANNENIN ELLERINE SAGLIK BEN O ELLERDEN ÖPERIIIMM...
CIDDEN COK GÜZEL YA HEPSINI ANNECIGINMI YAPTI KIZ? NE GÜZEL OLMUS, YAA NE KADAR GÜZEL SEYLER YAPIYORSUNUZ SIZ ÖYLE. IYI GÜNLERDE KULLANIRSINIZ INSALLAH BITANEM

baharcim ve diger arkadaslar, aldiklariniz/yaptiklariniz cook güzel masallah .. allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..

elvincigim çok şekr bi şeker sepeti olmuş yaaaaaaaa ben ona kıyamam öle süs olarak kullanırım :))

nihancığım harika olmuş bayıldım şeker sepetinize annenin ellerine sağlık senin cimcime çok şanslı walla sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…