- 26 Şubat 2008
- 344
- 1
-
- Konu Sahibi kalachakra
- #1.181
teşekürler neslihan...fazla eksigi kalmadı bikaç bişey....sen naptın bebişin nasıl
canim benim nasilsin? evet sorma MILLI TAKIMIMIZI bizde icten kutluyoruz, vallaha ben bile 2. golde bu belimle koltuktan ayaga zipladim:roflol::roflol:
ayy ne güldük karsimizda bi isvicreli teyze var, balkonuna isvicre bayragi asmis, gol oluncada benim mackolik esim nerdeyse camdan atlicakti gooool be gooool diye bagirdi kadin hemen bayragini iceriye aldi lülülülülülü :sm_cool:u ortalik costu vallahi burda...ortam süperdi.. simdi bebek hazirliklarinda ne alaka ama okadar mutluyuz ki sizinle paylasmak istedim..:sm_cool:
herkese iyi geceler hepinizi cok cok öptüm sekerler ve tatlilariniiii[/QUOTE
Canım yaaa sorma, burasıda bayram sevinci gibiydi, çok korktum, en acısıda Golüde türkten yemekti.. 80. dakikadan sonra hep kızımızı opkşadık bişze uğur getirsin diye, öylede oldu... yurtdışında bu duygu yoğunluğunu yaşamak apayrı bir duygu, bilirim , iyi geceler, nice zaferlere böyle seviniriz inşallah, komşu teyzeye Bayrak hediye edin siz :teytey:şakkıdı
dilekcım selam
arabanız pek guzelmıs gule gule gunlerde kullan ınsallah
cnm ben de bu sekılde fazla detay olmayan araba alıcam,
nerden aldın ve fıyatını sormak ıstıyorum
bır de tasımak ıcın ayrıca puset de alacakmısın
acaba bu arabanın takımı olarak tasıma pusetı de varmıydı???
sımdıden tesekkur edıyroum sırnaşık şey
hepiniz de çok şirin şeyler almışsınız kızlar. ben daha fazla bir şey alamadım. sizin aldıklarınız benim için de fikir oluyor. ama ben 3-4 aylıkken giyeceği şeyleri daha sonra almayı düşünüyorum. sizce şimdiden almalı mıyım? ben bazen alayım diyorum ama kayınvalidem ve eşim ne acelesi var diyolar.
kızlar 3 gün önce bitti annem kızımın şeker sepetini yaptı :) anca resmini çekebildim..
kızlar 3 gün önce bitti annem kızımın şeker sepetini yaptı :) anca resmini çekebildim..
bu da sepetimizin tepesindeki bebek biblomuz :)