Annecikler çok teşekkür ederizzz
kezbancığım hayırlı olsun , cantan çok güzel, güle güle kullanın , iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım, bende gördüm katalogta, ablam almayı düşünüyordu, aldı sanırım, bende ona yavşarım artık hihihihi
unvere canım çok sağol, hemde sevi bebe, ben neden görmemişim, sağol , kızçeme bende alayım, ben beyaz renkte olanı görmüştüm 20 diyordu, ayy sağol canımmm,
Elvinciğim güle güle kullanın, herşey çoook güzelll, Allah sana ve kızına sağlıkla kullanmayı nasip etsin, keselere ve süslere bayıldım, çok zevkli bir seçimm , ya varya o yastık süper bişey, hep korktuğım boğulma fobisini aşmış oldum, bizim bir kere daha eminönü niyetimiz var, madem orada daha uygun , ordan alırım, Havuzlu han’dan dimi? Bezi şişli carefourda baktı bulamadım, başka carefourlarada bakmak lazım , bu arada ka para bu bez ?, 90 küsürlü prima yenidoğan aldık halbuki ama sadece şu göbek çukuru için alacam molfix ide . Canım çanta da süpermiş, çok beğendim, hle tüm çantalarını serin bakalım kızlar, ben almadım daha , ona göre karar veririm, bakırköydeki tchibo da da vardır sanırım gidip bir bakayım valla, fiyatı da süpermiş