Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

şöle söliyim kuşum kezboşum 100kese 50 kelebek 50 emzik,o ufak tefek süslemeler,sepet için pembe tül ..hepsine 75 ytl verdim cnmcım.

canım beniim çok teşekkürler bulamazsa gerçekten isterim senden çok ta ucuza maletmişsin.ben turuncu-sarı-yeşil renkler kullanıcam şekerlerde sepet ve altın yastığında. bu renklerde de vardır dimi süsler?

Annecikler çok teşekkür ederizzz
kezbancığım hayırlı olsun , cantan çok güzel, güle güle kullanın , iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım, bende gördüm katalogta, ablam almayı düşünüyordu, aldı sanırım, bende ona yavşarım artık hihihihi
unvere canım çok sağol, hemde sevi bebe, ben neden görmemişim, sağol , kızçeme bende alayım, ben beyaz renkte olanı görmüştüm 20 diyordu, ayy sağol canımmm,

Elvinciğim güle güle kullanın, herşey çoook güzelll, Allah sana ve kızına sağlıkla kullanmayı nasip etsin, keselere ve süslere bayıldım, çok zevkli bir seçimm , ya varya o yastık süper bişey, hep korktuğım boğulma fobisini aşmış oldum, bizim bir kere daha eminönü niyetimiz var, madem orada daha uygun , ordan alırım, Havuzlu han’dan dimi? Bezi şişli carefourda baktı bulamadım, başka carefourlarada bakmak lazım , bu arada ka para bu bez ?, 90 küsürlü prima yenidoğan aldık halbuki ama sadece şu göbek çukuru için alacam molfix ide . Canım çanta da süpermiş, çok beğendim, hle tüm çantalarını serin bakalım kızlar, ben almadım daha , ona göre karar veririm, bakırköydeki tchibo da da vardır sanırım gidip bir bakayım valla, fiyatı da süpermiş

Annecikler çok teşekkür ederizzz
kezbancığım hayırlı olsun , cantan çok güzel, güle güle kullanın , iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım, bende gördüm katalogta, ablam almayı düşünüyordu, aldı sanırım, bende ona yavşarım artık hihihihi
unvere canım çok sağol, hemde sevi bebe, ben neden görmemişim, sağol , kızçeme bende alayım, ben beyaz renkte olanı görmüştüm 20 diyordu, ayy sağol canımmm,

Elvinciğim güle güle kullanın, herşey çoook güzelll, Allah sana ve kızına sağlıkla kullanmayı nasip etsin, keselere ve süslere bayıldım, çok zevkli bir seçimm , ya varya o yastık süper bişey, hep korktuğım boğulma fobisini aşmış oldum, bizim bir kere daha eminönü niyetimiz var, madem orada daha uygun , ordan alırım, Havuzlu han’dan dimi? Bezi şişli carefourda baktı bulamadım, başka carefourlarada bakmak lazım , bu arada ka para bu bez ?, 90 küsürlü prima yenidoğan aldık halbuki ama sadece şu göbek çukuru için alacam molfix ide . Canım çanta da süpermiş, çok beğendim, hle tüm çantalarını serin bakalım kızlar, ben almadım daha , ona göre karar veririm, bakırköydeki tchibo da da vardır sanırım gidip bir bakayım valla, fiyatı da süpermiş

canım bez 44lü fiyatı 13 ytl idi ama paketin içinde 1 tanede molfixsin ıslak mendili ve e- bebekte kullanmak için 10 ytl indirim kuponu var( ama bu kuponu sadece 100 ytl lik alışverişte kullanabiliyosun aklında olsun)eger bulamazsan kampanyasız büyük paketlerde oluyo (sadece bez) fiyatlarını bilmiyorum ama herhalde daha uygundur

kıslar bizim eksiklerimiz var daha inş bu ay hepsini tamamlicaz.ondan sonra resim eklerim:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar:

aldıklarınızı bebişleriniz güle güle kullanır inş.
kezbancım çantanız çok güzela.s.

elvincim sizinde yaptıklarınız harika olmuş.elinize sağlık cnma.s.

canım bez 44lü fiyatı 13 ytl idi ama paketin içinde 1 tanede molfixsin ıslak mendili ve e- bebekte kullanmak için 10 ytl indirim kuponu var( ama bu kuponu sadece 100 ytl lik alışverişte kullanabiliyosun aklında olsun)eger bulamazsan kampanyasız büyük paketlerde oluyo (sadece bez) fiyatlarını bilmiyorum ama herhalde daha uygundur

unver bana şimdi baby star dan kargo geldi 2 tane mini boy bez var ama göbek oyuntusu yoooookkkksenağlama ben onu görmek için istemiştim. yanlış bez sitesine mi üye oldum yoksa:uhm:

unver bana şimdi baby star dan kargo geldi 2 tane mini boy bez var ama göbek oyuntusu yoooookkkksenağlama ben onu görmek için istemiştim. yanlış bez sitesine mi üye oldum yoksa:uhm:

bebek oyuntusu molfixte varmış
sana hangi bez geldi, bana da bişey gelmedi :)

canım banada geldi baby starda ama 3 tane var içinde onda yok göbek oyuntusu molfix de var ben molfixin yeni dogan paketini almıştım ilk defa onda gördüm. marketlede vardır sanıyorum molfix yeni dogan (sarı paket) istersen 1 paket ondan da al göbekleri düşene kadar onu kullanırsınız.nasılsa seninkiler 2 tane çabuk biter beziniz:1hug:

Bu arada banada star baby den 2 adet bez geldi. Diğer sitelere de üye oldum ama oralardan gelmedi, geleceğini de sanmıyorum.

kızlar size nie 2 tane geldiki benimkine şimdi baktım 3 tane var hatta pakettin üstünde de yazıyo denemeniz için 3 tane die. bide ya hugies yada evy baby nin sitesine üye oldugumda üyelik onylandıktan sonra bi yazı görmüştüm denemeniz için ürünümüzden yollanacaktır gibi bişi yazıyodu ama hala bişi gelmedi ..

teşekkürler arkadaşlar ben de prima alıcaam ama göbek oyuntusu olayı için istiyorum bu bezi. o zaman ben 1 paket molfix aldırayım 1 pakette prima. unverin dediği gibi nasılsa hemen bitecek.

teşekkürler arkadaşlar ben de prima alıcaam ama göbek oyuntusu olayı için istiyorum bu bezi. o zaman ben 1 paket molfix aldırayım 1 pakette prima. unverin dediği gibi nasılsa hemen bitecek.

anneler nasılsınız .kezbanım bende öyle yaptım..

bunu gördünüzmü bilmiyorum..ama bir bakın derim.bebek küvetine bunu takıyorsunuz bebişinizi üstüne yatırıp bıcı bıcı yaptırıyorsunuz.

resim104cz8.jpg

kahkahalar atarak yıkansın bebişin küvetinde. bende file aldım kullanışlı bir şey. aman allahım o minicik kuzucuklaru yıkıycağımız günle de gelecekkkkkk

seninkilerde kezbanım inşaallah hepimizinkiler....lastik ördek almayı unutmayın ben sarı istiyorum...bıcı bıcı yaparken oynarlar...

yelizciğim, ohhh sudan çıkmazlar artık, güle güle ıslanmak nasip olsun,
bende aldım bu filelerden, çok rahat olacak, tek başımıza bebişlerimi yıkayabileceğiz, biri tutsun, diğeri yıkasına gerek yok,
ooo kezbancığım sen artık yanyana koyar önce birini sonra diğerini köpüklersin :) canım benimm :)
bende Prima aldım, yenidoğan, ama Göbek oyuntusundan dolayı şu molfixten mutlaka alıcam.

yelizciğim, ohhh sudan çıkmazlar artık, güle güle ıslanmak nasip olsun,
bende aldım bu filelerden, çok rahat olacak, tek başımıza bebişlerimi yıkayabileceğiz, biri tutsun, diğeri yıkasına gerek yok,
ooo kezbancığım sen artık yanyana koyar önce birini sonra diğerini köpüklersin :) canım benimm :)
bende Prima aldım, yenidoğan, ama Göbek oyuntusundan dolayı şu molfixten mutlaka alıcam.

evet benim banyo olayı komik olacak biraz.babamız gelince yıkanırız biz de.
bezleri de bakalım biz markasına karar verdik ama onlar sevecekmi görüceez...
prima hepsinden daha iyi herhalde dimii?

yani bende Prima en iyisi diye onu aldım, ilk zamanlar çok Hassas oluyor popolar, bebişler bez seçiyor o dönem, en hassas zamanı, poposuna kıyamam onun... baktım primaya tepki veriyor, deneyeceğiz o zaman başka markaları. :)
kız yeriz biz o popolarııı :) oh maşallah, varya , senin Sponsor bulman lazım :)

Kızlar bezlerin fiyatları çok esnek 77 li prima paketini 13 ytlye aldım ben tabi fazlada alamıyorum yenidoğan paketi olacağı için ama bir kaç yere sorun almadan önce

X