Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

canım dogru diyosun araba yoksa çokda gerekli deil yanlız benim aldıgım çok konforlu oldugu halde satan kişi 2 saatten fazla içinde yatırmamı söyledi çünkü hafif oturur pozisyonda oldugu için kemik gelişimine etki yapabilirmiş sizinde aklınızda olsun uzun süre ana kucagında yatırmayın

kızlar agustosta dogacak bebişlein listesi olan konuya cinsiyet anketi ekledim sizlerinde katlımlarınızı bekliyorum

Cnm resmini yükler misin bir ara bakayım ben de olmazsa öyle birşey alayım sonuçta evde kullanacağım sıklıkla..:1hug:

baharcım sadece evde kullanacaksan eski tip ana kucaklarında alabilirsin onlar hem yatay pozisyonda olduğundan devamlı yatırabilirsin bebişini.Onların fiyatı çok uygun bildiğim kadarıyla
bir tane buldum senin için tahminim piyasada çok daha ucuzdur.
http://urun.gittigidiyor.com/BABY-LOONEY-TUNES-ANA-KUCAGI-FR61674-GRI-PEMBE_W0QQidZZ9513095#aciklama

Baharcım pusetimiz bu.
resim035co4.th.jpg

resim038gg8.th.jpg

resim039mn4.th.jpg

unvere trend bebişlerinizin ana kucağı-oto koltuğu çok güzelmiş. iyi günlerde kullansın yeğenlerim

resim006cx1.th.jpg

chcico dan aldığım bebek bakım ürünlerinin hediye çantası çok güzel değil ama en azından biraz işimi görür herhalde.

teşekkür ederim kezbancım saol.yanlız resimleri tek tek yükleyebiliyorum 2 3 tane birden yapılamaz mı?

4 tane yanyana yüklersin birini foruma atınca not yazıcaksan yaz.yanına diğerini yapıştır,yanına diğeri..... böylece yanyana 4 tane yüklersin.

bu arada örgülerine bayıldım. sende çok beceriklisin maaşallah.:nazar:

X