Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

MeSlİmİnA, teşekkür ederim canım, senin alacağın deterjan ne marka nerden alacaksın, Ben hacı şakirin baby sini yada amway in bebek deterjanını almayı düşünüyorum.

doğal ürünler satan yerden almayı düşünüyorum organik olması taraftarıyım kılar marka

MeSlİmİnA, teşekkür ederim canım, senin alacağın deterjan ne marka nerden alacaksın, Ben hacı şakirin baby sini yada amway in bebek deterjanını almayı düşünüyorum.

ben amway in bebek deterjanını aldım bilee sırnaşık şey kimyasal madde içermiyorr saolsun burdan ilkbebeğim arkadaşımız melek önermişti.. :1hug:

wrose ne güzel aynı ürünleri almışız bebişlerimiz iyi günlerde kullansın inşallah. Deterjanı ne kadara aldın canım?

kızlar buraya bayadır uğramıyodum ne güzel cicilerinizz güzel günlerde giydirin bebişlerinize:dance:

wrose cuum bende amway almayı düşünüyordum ama sen erkenci çıktın vallahi. uyku setide çok güzel miş. iyi günlerde kullan inşallah..

canım hiç sormaa yaa bu gidişle hızımı alamazsam benim bebiş erken gelecek herşiyim hazır diyee walla sağlıkla gelsinlerde hayırlısı ile inşallah

kezbancım, petucum, mesilimmacım, wrosecum yaa çok güzel cicileriniz.bebişleriniz güzel ve sağlıklı günlerde kullansınlar cicilerini inş...

Kizlarrr Bayildim Valla Hepinizin Cicilerine Güle Güle Giyinsinler Inşşşş.kuzucuklariniz

kızlar altın yastığını düşündünüzmü? hazırmı alacaksınız kendinizmi yapacaksınız. İnternetten bakıyorum çok hoş şeyler var aynısını yapabiliriz diye düşünüyorum.Karar vermedim daha

anlamadım cnm yaa altın yastığı derken nedir o ?? ben nasıl atlamışım onu :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…