Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

bunlarda dönencelerimiz fiyatları çok uygun arkadaşlar tavsiye ederim şimdi geldi kargo heyecanlandım tabii hemen ekledim

kezbancım daha öncede sormuştum ama mesjımı farketmedin sanırım dönencelerin çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebişlerinnn......nereden aldıgını yazarsan sevinirimmm

kezbancım daha öncede sormuştum ama mesjımı farketmedin sanırım dönencelerin çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebişlerinnn......nereden aldıgını yazarsan sevinirimmm

canım farketmedim gerçekten msjını kirazbebe den aldım 14 ytl başka sitelerde de 18 ytl ye gördüm. belki dışarıda da bulursun kraft ın dönenceleri tmm.öptüm seni şekerrrŞeniz

hepsi çok tatlı iyi günlerde kullansınlar.
arkadaşlar bebek odası yapacak mısınız? fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim. ben tereddütteyim bu konuda.
bi kere çok pahalılart. erkek çocuğuna cicili bicili şeyler olmaz gibi geliyo bikaç sene sona istemeyiverirse diyorum. park yatakları hiç beğenmiyorum. içlerine uygun uyku seti bulmak çok zor. uyku seti ise yatağı dolgun gösteriyo. tek beşikleri alan pekçok kişi memnuniyetsizliğini dile getiriyo.
beşik konusunda büyüyenlerden alacağım kesin kararımı verdim. ama dolap ve şifonyer de kesin lazım. ayrı mı almalı takım mı? ne dersiniz ya?

kezbancay o dönenceler carrefoursa da 11 ytl idi. ama sen çıkamıyosun dışarı öyle hatırlıyorum. ama gidebilen arkadaşlar oraya da baksın tabi kaldıysa

valla arkadaşım ben bebek odası aldımmmyerimsenibenyatağıda büyüyen beşik:1rolleyes:.kocaman bi dolabı var.şifonyeri varr.bence oda almak daha mantıklı eşyalarını falan topluyooa.s.uzun bi sürede kullanıcakk.ilerde büyüyüncede genç odası alırız diye düşünüyorumm.:teytey:

iyi günlerde mutlulukla kullanın.
kaça aldın arkadaşım ve uygun olursa fotolarını koyar mısın buraya

arkadaşım ben de büyüyebilen yatak alıcaam dolbı ayrı alıcaam (ıkeadan) stolmen saklama serisinden bir kombinasyon yapıcaaz. şifonyer ayrı olarak almıycaam zaten yatağa birleşik oluyor ya o yeter diye düşünüyorum. 2 tane oda takımı hem yer olarak hemde maddi olarak uymuyor bize

merhaba pıtpıt ben ilk etapta beşik almayı düşündüm sonra mavişin dediği gibi eşyalarınıda toparlamaya ihtiyacımız olacak diye ayrı dolap alacaktım ki araştırdım uygun fiyata büyüyen beşik 3 kapılı dolap ve kapaklı şifonyer aldık.. tek kulpları biraz cicili gibi onuda sonradan değiştirme imkanımız var cnm..belis.com.tr burdan bakabilirsin .. 1.100ytl mal oldu yatak ve uyku seti hariç .. en azından 10 yaşına kadar oda düşünmeyeceiğim oğluşuma :)a.s.

benimde kulpları balıklı canıma.s.mavi beyaz olcak odası..2.000 ytl aldık bizde.büyüyen beşik,şifonyer,oyuncak sandığı birde duvar ünitesi var süs olarak bu kadar canım.bende 10 yaşına kadar düşünmem artık oda falanşutarafagitti.bebişlerimiz iyi günlerde kullansınn canımm

pıtpıtcım ben annemlerle yaşadığım için ayrı oda yapamıyorum,kendi evime çıkana kadar.2 sene önce doğum yapan arkadaşım beşiğini benim için saklamıştı,onu getirdi geçen hafta.annem süslü kılıflarını ve içini yapacak.duvağımda cibinliği olacak.5-6 ay sonra da park yatak almayı düşünüyoruz. o da 2-3 yaşına kadar idare eder.o vakte kadar eve de çıkmış olursak,odasını o zaman yapmak nasip olacak cnm

kezbancay o dönenceler carrefoursa da 11 ytl idi. ama sen çıkamıyosun dışarı öyle hatırlıyorum. ama gidebilen arkadaşlar oraya da baksın tabi kaldıysa

pıtpıt hangi carrefour da gördün ve neresinde? marketin içindemi yoksa jokerde felen mı? yanıtlarsan sevinirim ben çünkü çok gidiyorum carrefoura eger orada varsa hiç kaçırmayayım

eveeet bunlarda minnoslarimin (kezbancay'in ikizleri sudenaz ve ege) ayiciklari ve cici mi cici fotograf albümleriii..

[img=http://img167.imageshack.us/img167/8900/cimg0226mp4.th.jpg]

umarim becerebilmisimdir... yerimseniben

hepinizi ve icinizdeki canlari kocamaaan öpüyorum... iyi geceler :enbuyukkk:

[img=http://img301.imageshack.us/img301/8/cimg0225qi7.th.jpg]

bide bu taraftan cektim kizlarr...kezbancim hertaraftan görsün diye...

[img=http://img167.imageshack.us/img167/6822/cimg0224kp8.th.jpg]

birdee bu taraftaaaan.. napayim ya kutu kare oldugundan her taraftan cekeyim dedim.. :))

neriiiiiiiiiiiiii çok şekermiş bunlar teşekkürler teyzoşumuz. darısı başına canım arkadaşım inşallah sizin da ikiz olacak bende ikiz teyzesi olacağım. tabii o zaman 2 bende 2 sende yazları kafayı yeriz herhalde. şutarafagitti

nericiğim çok güzell bunlarr kezbancığım güzel günlerde kullan canımcığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…