- 18 Şubat 2008
- 1.618
- 0
-
- Konu Sahibi kalachakra
bunlarda çorapve patiklerimiz
tulumumuz ve tshırt ü
kezbancım daha öncede sormuştum ama mesjımı farketmedin sanırım dönencelerin çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebişlerinnn......nereden aldıgını yazarsan sevinirimmm
bunlarda çorapve patiklerimiz
hepsi çok tatlı iyi günlerde kullansınlar.
arkadaşlar bebek odası yapacak mısınız? fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim. ben tereddütteyim bu konuda.
bi kere çok pahalılart. erkek çocuğuna cicili bicili şeyler olmaz gibi geliyo bikaç sene sona istemeyiverirse diyorum. park yatakları hiç beğenmiyorum. içlerine uygun uyku seti bulmak çok zor. uyku seti ise yatağı dolgun gösteriyo. tek beşikleri alan pekçok kişi memnuniyetsizliğini dile getiriyo.
beşik konusunda büyüyenlerden alacağım kesin kararımı verdim. ama dolap ve şifonyer de kesin lazım. ayrı mı almalı takım mı? ne dersiniz ya?
arkadaşlar bebek odası yapacak mısınız? fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim. ben tereddütteyim bu konuda.
bi kere çok pahalılart. erkek çocuğuna cicili bicili şeyler olmaz gibi geliyo bikaç sene sona istemeyiverirse diyorum. park yatakları hiç beğenmiyorum. içlerine uygun uyku seti bulmak çok zor. uyku seti ise yatağı dolgun gösteriyo. tek beşikleri alan pekçok kişi memnuniyetsizliğini dile getiriyo.
beşik konusunda büyüyenlerden alacağım kesin kararımı verdim. ama dolap ve şifonyer de kesin lazım. ayrı mı almalı takım mı? ne dersiniz ya?
merhaba pıtpıt ben ilk etapta beşik almayı düşündüm sonra mavişin dediği gibi eşyalarınıda toparlamaya ihtiyacımız olacak diye ayrı dolap alacaktım ki araştırdım uygun fiyata büyüyen beşik 3 kapılı dolap ve kapaklı şifonyer aldık.. tek kulpları biraz cicili gibi onuda sonradan değiştirme imkanımız var cnm..belis.com.tr burdan bakabilirsin .. 1.100ytl mal oldu yatak ve uyku seti hariç .. en azından 10 yaşına kadar oda düşünmeyeceiğim oğluşuma :)a.s.
kezbancay o dönenceler carrefoursa da 11 ytl idi. ama sen çıkamıyosun dışarı öyle hatırlıyorum. ama gidebilen arkadaşlar oraya da baksın tabi kaldıysa