- 18 Mart 2008
- 2.227
- 0
- 48
- Konu Sahibi kalachakra
neriii kezban bayıldım ben bunlara :) ben de bi türlü beğenemedim anı defteri ve albüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr ben de dün kızıma netten bunu aldım,nsl?kargodan gelmesini bekliyorum :) kezbancım dayanamadım aldım cnm sana resmini yolladığımı :))
walla anlamadım niye bu kadar büyük oldu bu yaaa
yaaa kızlar bunların hepsi çok tatlı ama ben daha hiç bi şey almadımmm
çünkü bizim bebişimizin cns henüz belli olmadı bir dahaki kontrole kadar almayı düşünmüyorum .o kadar güzel ciciler varki kendimi zor tutuyorum yaaaaa neyse sağlıkla gelsinde öle değilmiiii
bayanlar cicileriniz gerçekten çok güzel,allahım güzel günlerde giymek kullanmak nasip etsin bebişlerinize ve size.ben bu haftaya kadar kızım olacak diye bildiğim için herşeyi kıza göre almıştım:)ama bu hafta renkli ultrasonda oğlum olacağını öğrendim:)artık bazılarını değiştiricem yada yeniden alıcam artık:)ozaman bende paylaşırım sizlerle
asliicım sen de koy resimlerini aldıklarının,görelim bıcırığın cicilerini :))
kızlarrr ben de dün kızıma netten bunu aldım,nsl?kargodan gelmesini bekliyorum :) kezbancım dayanamadım aldım cnm sana resmini yolladığımı :))
allah oglusuna iyi günlerde giydirmek nasip etsin canimwalla anlamadım niye bu kadar büyük oldu bu yaaa
hepsi çok tatlı iyi günlerde kullansınlar.
arkadaşlar bebek odası yapacak mısınız? fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim. ben tereddütteyim bu konuda.
bi kere çok pahalılart. erkek çocuğuna cicili bicili şeyler olmaz gibi geliyo bikaç sene sona istemeyiverirse diyorum. park yatakları hiç beğenmiyorum. içlerine uygun uyku seti bulmak çok zor. uyku seti ise yatağı dolgun gösteriyo. tek beşikleri alan pekçok kişi memnuniyetsizliğini dile getiriyo.
beşik konusunda büyüyenlerden alacağım kesin kararımı verdim. ama dolap ve şifonyer de kesin lazım. ayrı mı almalı takım mı? ne dersiniz ya?