Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

neriii kezban bayıldım ben bunlara :) ben de bi türlü beğenemedim anı defteri ve albüm...

kızlarrr ben de dün kızıma netten bunu aldım,nsl?kargodan gelmesini bekliyorum :) kezbancım dayanamadım aldım cnm sana resmini yolladığımı :))

88418350og1.th.jpg

arkadaşlarrr aldıklarınızın hepsii çook güzell allahım güle güle kullandırmak nasip etsinn bebişlerimizee. ama bazılarında eklentiler görünmüyordu nedenn CADIARZU
biz daha bebişimize birşey almadıkk kızlarr herkes biraz daha bekle diyor bizde bekliyoruz bakalımm. sadece sizlerede yazmıştım cuma günü bimde ana kucagı 3 fonksiyonlu 40 ytlye onu aldımm bir tek. temmuz ayında annem,kız kardeşim gelecekler herşeyini o zaman almayı düşünüyoruz allah nasip ederse. ama sizlerin aldıklarını görünce çarşıya çıktıgımda gördügüm birkaç şeyden alayımda diyorumm bakalım artık.

asliicım sen de koy resimlerini aldıklarının,görelim bıcırığın cicilerini :))

walla anlamadım niye bu kadar büyük oldu bu yaaa

çok güzel maviş maviş büyük olunca daha da net çıkıyoooooooo yerimseniben güzel günlerde kullansın oğluşun inşallah canıncıım

:uhm:resmin ölçülerini mi yanlış seçtin acaba 800-600 oluyor galiba.

yaaa kızlar bunların hepsi çok tatlı ama ben daha hiç bi şey almadımmm :KK43:
çünkü bizim bebişimizin cns henüz belli olmadı bir dahaki kontrole kadar almayı düşünmüyorum .o kadar güzel ciciler varki kendimi zor tutuyorum yaaaaa neyse sağlıkla gelsinde öle değilmiiii

yaaa kızlar bunların hepsi çok tatlı ama ben daha hiç bi şey almadımmm :KK43:
çünkü bizim bebişimizin cns henüz belli olmadı bir dahaki kontrole kadar almayı düşünmüyorum .o kadar güzel ciciler varki kendimi zor tutuyorum yaaaaa neyse sağlıkla gelsinde öle değilmiiii

merhaba canım senin bebiş kaç haftalık :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bayanlar cicileriniz gerçekten çok güzel,allahım güzel günlerde giymek kullanmak nasip etsin bebişlerinize ve size.ben bu haftaya kadar kızım olacak diye bildiğim için herşeyi kıza göre almıştım:)ama bu hafta renkli ultrasonda oğlum olacağını öğrendim:)artık bazılarını değiştiricem yada yeniden alıcam artık:)ozaman bende paylaşırım sizlerle

bayanlar cicileriniz gerçekten çok güzel,allahım güzel günlerde giymek kullanmak nasip etsin bebişlerinize ve size.ben bu haftaya kadar kızım olacak diye bildiğim için herşeyi kıza göre almıştım:)ama bu hafta renkli ultrasonda oğlum olacağını öğrendim:)artık bazılarını değiştiricem yada yeniden alıcam artık:)ozaman bende paylaşırım sizlerle

senin yaramaz kandırmış annesi seni.:emir_bebek::nazar:.. inşallah herşeyini pembe almadın:uhm: oğluşunun cicilerini bekleriz annesi

asliicım sen de koy resimlerini aldıklarının,görelim bıcırığın cicilerini :))

canımcımm daha biz bebişe birşey almadıkk ki bugün eşime dedimm artık yavaş yavaş birşey almaya başlayalım dedim oda tamam dedi. elvincimm sadece ana kucagını aldımm onun resminide nasip olursa hafta içi birgün eklerim tatlım.

Kızlar slmm ben geldimm dün kızım için detaylı bir alışveriş yaptık hemen hemen herşeyi bitti gibi birdahaki ayda oto koltuğuyla arabasını alıcaz..Yarın resimlerini eklerimm..bu arada umarım aniişler ve bebişler iyisinizdir canlarıma.s.

baharcım yeğenimin cicileri hayırlı olsun cnm,iyi günlerde kullansın
nazocan erkek kız hiç önemli deil tatlım,değiştiremediklerini de hediye edersin:) oğluşun süpriz yapmış sana bu zmana kadar :)

hepsi çok tatlı iyi günlerde kullansınlar.
arkadaşlar bebek odası yapacak mısınız? fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim. ben tereddütteyim bu konuda.
bi kere çok pahalılart. erkek çocuğuna cicili bicili şeyler olmaz gibi geliyo bikaç sene sona istemeyiverirse diyorum. park yatakları hiç beğenmiyorum. içlerine uygun uyku seti bulmak çok zor. uyku seti ise yatağı dolgun gösteriyo. tek beşikleri alan pekçok kişi memnuniyetsizliğini dile getiriyo.
beşik konusunda büyüyenlerden alacağım kesin kararımı verdim. ama dolap ve şifonyer de kesin lazım. ayrı mı almalı takım mı? ne dersiniz ya?

arkadasşım ben bugune dek oda yapma taraftarı degıldım bebısımı oglanın odasına yatak alarak 1-2 yıl ıdare etmeyı dusunuyordum
ancak kararımı degıstırdım odalrını ayırıp bebısıme oda hazırlamayı dusunuyorum. ancak odasında gömme dolap zaten var ben sadece yatak ve alt degıstırme dolabı alıcam
hatta cok guzel bır model buldum belkı marangoza yaptırırım dıye planlıyorum..

yapabılırsen odasnı yap bence ama cok fazla bebek tarzı alm hıc kullanışlı olmuyor sade bırseyler ılersı ıcın cok uygun bence....

Temiz beyaz ve renkli çamaşırlar için, Denetimli biyolojik tarımdan elde edilen bitki yağı sabunu içerir.
Çevreye karşı çok duyarlı
Organik bitkilerden elde edilen deterjan hammaddeleri
Koku maddeleri, enzimler, görsel ağartıcılar içermez
Güçlü Bileşim
Hindistan Cevizi Sabunu ile arttırılmış yıkama gücü
Pamuklular, Sentetikler ve Karma Kumaşlar için
Sağlıklı insan, temiz çevre

kılar, ürünlerinde yüksek etkiyi, insanı ve doğayı koruyarak elde eder.
Petrol türevleri içermeyen etkili yıkama maddeleri CO2 dengesine olumsuz etki etmez.
Ekolojik duyarlılıkla temizlik: Klar Modülleri

Kumaş türüne, kirliliğe ve su sertliğine göre yalnızca gerçekten gerek duyduğunuzu kullanın. Klar Basis ekolojik ve ekonomiktir.

tasarruflu kullanım: Çamaşır yıkama başına 50 ml (1 dozaj kapağı)

Ön yıkama gerektirmez
Çok kirli çamaşırda biraz daha deterjan ekleyin ya da Klar compact baz deterjanını kullanın
Etkinliği: 1 litre Klar baz deterjanı 90 kg kuru çamaşır için / 20 yıkamalık
Kullanım notu: KULLANMADAN ÖNCE ÇALKALAYINIZ

İçerdiği maddeler:

Denetimli biyolojik tarımdan elde edilen bitkisel yağ sabunu, yağ alkolü, etanol, kehribar asidinin sodyum tuzu, yağ alkolü sülfatı, limon asidi, su.
İçindekiler (INCI) : Aqua, Potassium Cocoate, Tetrasodium, Iminodisuccinat, Alcohol, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Sulfate, Laurly Polyglucose, Citric Acid
Bileşim: (AB 648/2004)

< %5 noniyonik tensitler

> 15 < %30 anyonik tensitler

> %30 su; pH değeri: 10,5

Güvenlik uyarısı: Gözlere ve mukozaya temas ettirmeyiniz. Çocuklardan uzak tutunuz.

Klar temizlik ürünleri, ekolojik ürün kullanımını tercih eden bütün tüketiciler ile eteral yağı (ethereal oil) veya diğer parfümleri içermeyen yıkama ve temizleme ürünleri kullanmayı tercih edenler ya da bünyesi parfüme karşı alerjik reaksiyon gösterenler için özellikle uygundur.

Ürün yelpazemizdeki bütün içerik maddeleri tamamen beyan edilmektedir; dolayısıyla, alerjik bünyeli kişilere veya hassas ciltlilere en iyi bilgiyi sağladığımızı garanti edebiliriz. Sadece biyolojik olarak oldukça iyi rafine edilen, çevre dostu hammaddeler kullanmaktayız. Ürünlerimiz, optik ağartıcılar, fosfat, klor, astar ve renk verici içermemektedir. Sadece, gen teknolojisinden muaf enzim olarak, Proteaz (Protease) kullanmaktayız. Proteaz, gen teknolojisiz mikroorganizmadan üretilecek tek enzimdir. Ayrıca, sadece doğal kozmetik reçetelerinde izin verilen doğal koruyucuları kullanmaktayız (BDIH). Ürünlerimiz petrokimya maddelerinden muaftır.

Klar ürünlerini üreten AlmaWin, DIN ISO 9001 kalite üstünlük markasına sahiptir. Klar temizlik ürünleri, Ecogarantie (ekolojiklik garantisi) sertifikasına haizdir. Aynı zamanda, Klar temizlik ürünleri yüksek kaliteli ekolojik ürün ödülleri almış bir markadır.

bebişimin kıyafetlerini yıkamak için alacağım deterjan kızlar çok araştırdım ve karar verdim

X