- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 23
- 28
Hayır regl ağrım yok hiç bişeyim yokSenin ağrın falan var miydi canim adet olacaksın gibi veya hamile hissettiğin agri
Sanki rahmim şişmiş de mesaneye baskı yapıp kapasitesini azaltmış gibi. Dakika başı tuvalet... Yani biraz garip bir tanım oldu ama hissettiğim tam olarak buEvet yaa sanki bi torba var
Anladim canim hayirlisi olsun bakalimHayır regl ağrım yok hiç bişeyim yok
Yani şu saatten sonra mucize falan olması lazım yükselmesi içinAnladim canim hayirlisi olsun bakalim
Evet evet bende sık gidiyorum idrar koyu renk gibi seninki nasıl ahahahSanki rahmim şişmiş de mesaneye baskı yapıp kapasitesini azaltmış gibi. Dakika başı tuvalet... Yani biraz garip bir tanım oldu ama hissettiğim tam olarak bu
Bu ay olmasa bile önümüzdeki ay inşallah nasip olurYani şu saatten sonra mucize falan olması lazım yükselmesi için
Geçen ay yaşadım onu. Hayır bişey değil de damar yolu bulamıyorlar kolum delik deşik ve mosmor, üstüne bir de gebe olmayışım.. koluma baktıkça acım tazeleniyor o durumda
Ben bırakıyorum bi süre. Cidden çok sıkıldım. Sizin inşallah en Kısa sürede olur arkadaşlarBu ay olmasa bile önümüzdeki ay inşallah nasip olur
Renkte bir değişiklik farketmedim çünkü çok fazla su tüketiyorum. Yani istese de koyu olamaz. Allah'ım neler konuşuyorum şu bebe meselesi insana neler konuşturuyorEvet evet bende sık gidiyorum idrar koyu renk gibi seninki nasıl ahahah
Insallah canim o ara verdiğinde bir soğan suyu kullansana canim iğnenin etkisi devam eder belki o soğan suyu yardımcı olurBen bırakıyorum bi süre. Cidden çok sıkıldım. Sizin inşallah en Kısa sürede olur arkadaşlar
Oyle oyle ahhahajaRenkte bir değişiklik farketmedim çünkü çok fazla su tüketiyorum. Yani istese de koyu olamaz. Allah'ım neler konuşuyorum şu bebe meselesi insana neler konuşturuyor
Yok ben bıraktım bi süre cidden yoruldum mental olarakInsallah canim o ara verdiğinde bir soğan suyu kullansana canim iğnenin etkisi devam eder belki o soğan suyu yardımcı olur
Doğrudur canim bu süreç insanı yoruyorYok ben bıraktım bi süre cidden yoruldum mental olarak
MaalesefDoğrudur canim bu süreç insanı yoruyor
Hadi ya . inşallah yükselir. Benim kan negatif regl oldum sandım ama daha kan gelmedi pazar günü beklediğim tarih bakalım ne zaman olurumKızlar benimde negatif 13. Gün kan
Bende bir süre bırakıyorum hakkımızda hayırlısı olsun dualarımdasınızBen bırakıyorum bi süre. Cidden çok sıkıldım. Sizin inşallah en Kısa sürede olur arkadaşlar
İnşallah işlerin rast gitsin hayırla sonuçlansınBen aşılamaya geçicem çok büyük ihtimalle. Yarın doktoruma gidicem bakalım
Amin inşallah canım çok heyecanlıyım yarın doktorumla görüşcez bakalım sürece başlıcaz onun yönlendirmeleri ileİnşallah işlerin rast gitsin hayırla sonuçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?