- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Bende başlayacağım test yapmaya gözüm negatif e alışsınAynen adete kadar umut vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başlayacağım test yapmaya gözüm negatif e alışsınAynen adete kadar umut vardır
Yap bakalımBende başlayacağım test yapmaya gözüm negatif e alışsın
2 çıktı. 11. Günde böyle çıkmıştı negatif demek yani
Hayırlısı olsun canım bundan vardır bir hayır öyle düşünelim Allah en güzel şekilde en güzel zaman da verecek evladını inşallahKızlar negatif, doktorum 1 hafta 10 güne adet olursun dedi bilmiyorum kötü bi durum yapacak bi şey yok bakalım ne zaman adet olucam
Şu an kaçıncı günün bilmiyorum boş ümit vermek de istemiyorum ama benim önceki gebeligimde 12. günde 1.56 çıkmıştı. Tam deprem zamanıydı. Üzerinden üç gün geçtikten sonra bir umut evde test yapıp silik çizgi gördüm. Bat günümde kan verdim ve 106 ile gebe olduğumu öğrendim2 çıktı. 11. Günde böyle çıkmıştı negatif demek yani
2 çıktı. 11. Günde böyle çıkmıştı negatif demek y
Canım ekteki tarihlere dikkat et, 6 gündeki farka bak. Umut hep vardır.2 çıktı. 11. Günde böyle çıkmıştı negatif demek yani
HayırÇok üzüldüm gerçekten, swninbbir sıkıntın da yoktu dimi?
Aynen canımYa ben seni hep hamile hissetmiştim Rabbimin bir bildiği vardır
Adetim 2 gün gecikti iğneden 17 gün sonramdıŞu an kaçıncı günün bilmiyorum boş ümit vermek de istemiyorum ama benim önceki gebeligimde 12. günde 1.56 çıkmıştı. Tam deprem zamanıydı. Üzerinden üç gün geçtikten sonra bir umut evde test yapıp silik çizgi gördüm. Bat günümde kan verdim ve 106 ile gebe olduğumu öğrendim
Amin inşallah canım hepimizeHayırlısı olsun canım bundan vardır bir hayır öyle düşünelim Allah en güzel şekilde en güzel zaman da verecek evladını inşallah
Hadi yaReglim başladı keşke kan vermeseydim hissetmiştim bu akşam olacağımı
Ben de bugün kan verdim ve hem sancım hem memito ağrım var. Sabah sonuç çıkacak inşallah bu gece regl olmam :))Reglim başladı keşke kan vermeseydim hissetmiştim bu akşam olacağımı
Hem de nasıl, rahmimde külçe var gibi hissediyorum. İnanılmaz baskı var.Kızlar böyle karninizda bir ağırlık varmis gibi hissediyor musunuz?
Genelde kan verdikten sonra adet olunuyorBen de bugün kan verdim ve hem sancım hem memito ağrım var. Sabah sonuç çıkacak inşallah bu gece regl olmam :))
Geçen ay yaşadım onu. Hayır bişey değil de damar yolu bulamıyorlar kolum delik deşik ve mosmor, üstüne bir de gebe olmayışım.. koluma baktıkça acım tazeleniyor o durumdaGenelde kan verdikten sonra adet olunuyor
Evet yaa sanki bi torba varHem de nasıl, rahmimde külçe var gibi hissediyorum. İnanılmaz baskı var.
Senin ağrın falan var miydi canim adet olacaksın gibi veya hamile hissettiğin agriKızlar benimde negatif 13. Gün kan
Çok geçmiş olsun. Yani ne denir bilemedim. Belki yükselir yani inşallah yükselir. Moralini bozmaKızlar benimde negatif 13. Gün kan