- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
Bugün 11 oldu sanırımİğnede kaçıncı günün canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 11 oldu sanırımİğnede kaçıncı günün canim
12. Günüm pazar Allah izin verirse test yapacagim adet düzensizliği olunca beklemeden direk test yapacagim. adet sancısı gibi sancı oluyor ki normalde sancim olmaz adet geldiğinde şiddetli sancı olur benim. Hafiften bulantı var göğüs ağrısı da vardi bugün hafifledi oda. İdrarda koku falan oluyor.Amin hepimiz için inşallah. Senin kaçıncı günün ve ne durumdasın?
Anladim canim daha günün varmış biraz bekle bakalım belki hayirli sonuç alirsinBugün 11 oldu sanırım
İnşallah hepimiz için olumlu sonuçlar hayırlısı olurAnladim canim daha günün varmış biraz bekle bakalım belki hayirli sonuç alirsin
Yalnız iğne hcg içerdiği için doktorum tüm gebelik belirtilerini yasayabilirsin demişti. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmeye de korkuyorum:)12. Günüm pazar Allah izin verirse test yapacagim adet düzensizliği olunca beklemeden direk test yapacagim. adet sancısı gibi sancı oluyor ki normalde sancim olmaz adet geldiğinde şiddetli sancı olur benim. Hafiften bulantı var göğüs ağrısı da vardi bugün hafifledi oda. İdrarda koku falan oluyor.
Evet canim vücut kendisini hamile saniyor ondan böyle belirtiler oluyor hakkımızda hayırlısı bakalimmYalnız iğne hcg içerdiği için doktorum tüm gebelik belirtilerini yasayabilirsin demişti. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmeye de korkuyorum:)
Amin, hayırlısı olsunEvet canim vücut kendisini hamile saniyor ondan böyle belirtiler oluyor hakkımızda hayırlısı bakalimm
Az önce verdim 1 saate çıkacakmış sonuçHadi hayırlısı canım sabırsızlıkla bekliyoruz bugun kesin ver kani
Yok canım iğne + 13.gün ve regl rengi yerleşme değil. Sağlık olsunYerleşme kanaması olabilir mi acaba baya erken senin
Ay çok heyecanlıııAz önce verdim 1 saate çıkacakmış sonuç
Yok canım iğne + 13.gün ve regl rengi yerleşme değil. Sağlık olsun
Ayyy sanki benim kan sonucu gibi , kalbim pit pit atiyorAz önce verdim 1 saate çıkacakmış sonuç
Merhaba bende pcosluyum bu ay duphaston +femara ve ovitrelle yaptık iğneden sonra 11 ve 12. Gün yani bugün test yaptım negatif pozitife döner mi bilmiyorum umarım siz hayırlı haberi alırsınızAy bende yarın gideceğim adetin ikinci günü gel dedi femara artı çatlatma deneyeceğiz
Sonucunuz ne oldu acaba bende femara ve ovitrelle kullandım 11. Ve 12. Gün negatifi gördüm dün ve bugün yanimerhaba kızlar bende femara kullandim ve çatlama ignesi oldum 11. günüm inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber
Merhaba hayırlısı olsun daha erken döner umarımMerhaba bende pcosluyum bu ay duphaston +femara ve ovitrelle yaptık iğneden sonra 11 ve 12. Gün yani bugün test yaptım negatif pozitife döner mi bilmiyorum umarım siz hayırlı haberi alırsınız
Dime ortak sevinç yaşayacağızAyyy sanki benim kan sonucu gibi , kalbim pit pit atiyor
Ben de sürekli sayfayı yeniliyorum sonucu yazacak diye:))Ayyy sanki benim kan sonucu gibi , kalbim pit pit atiyor
Hayır henüz çıkmadıSonucun çıktı mı
Tamam canımHayır henüz çıkmadı
Senin kaç çıktı sonucunTamam canım