- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
11. Günde sanırım bi silik çizgi var bence yarın sabah bi daha test yap koyulaşma olursa hamilesinKızlar bakın iğne etkisi birinde böyle olmuş benimde 9. Gün böyleydi inşallah 11. Gün çizgiyi görmeye başlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. Günde sanırım bi silik çizgi var bence yarın sabah bi daha test yap koyulaşma olursa hamilesinKızlar bakın iğne etkisi birinde böyle olmuş benimde 9. Gün böyleydi inşallah 11. Gün çizgiyi görmeye başlarım
Ben iğneden önce kullanmıştım fitili bi kaç gün sonrada iğne oldum. Doktorum bu konuda bi şey demedi banaKızlar birşey soracağım ya ben de mantar var doktorum çatlatma iğnesiyle beraber fitil de verdi hala fitili kullanıyorum inşallah bu hamilelik planını etkilemez. Böyle birşey yaşayan var mı
Bendeki akıntı beyaz değil sarı önceden de kullandım ama hiç sarı akıntı yapmamıştı ben de anlamadım sabırla bekleyeceğim inşallah olurEvet fitil bembeyaz akıntı yapıyor ama olsun sen kötü düşünme olacağı varsa olur zaten
Bana da demedi işte yani kullan dedi şu tarihten sonra falan demediBen iğneden önce kullanmıştım fitili bi kaç gün sonrada iğne oldum. Doktorum bu konuda bi şey demedi bana
Hayır hayır testler bana ait değil örnek olarak hani birinde böyle olmuş demek istedim bugün 10. Günüm yarın başlıyorum ben testlere11. Günde sanırım bi silik çizgi var bence yarın sabah bi daha test yap koyulaşma olursa hamilesin
İnşallah canımBendeki akıntı beyaz değil sarı önceden de kullandım ama hiç sarı akıntı yapmamıştı ben de anlamadım sabırla bekleyeceğim inşallah olur
İnşallah hepimizin olur burası pozitif sonuçlarla dolarİnşallah canım
Aminİnşallah hepimizin olur burası pozitif sonuçlarla dolar
Aminn
Ayy senin sandımHayır hayır testler bana ait değil örnek olarak hani birinde böyle olmuş demek istedim bugün 10. Günüm yarın başlıyorum ben testlere
KeşkeAyy senin sandım
Şuan akşam üzerinden beri göğüslerimin ucu acıyo ve sürekli uçları dik. Normalde üşüyünce olur
Hayır yani böyle olmazdı ama geçen aylarda da belirtiler olmuştu başka türlü açıkçası yok umutlanamıyorum yaBende göğüslerde tık yok normalde regl öncesi göğüslerinde belirti olur muydu
Ayy çok heyecanliiiYarın başlıyorum sonunda test yapmaya
Benimde 4 5 gündür oyleŞuan akşam üzerinden beri göğüslerimin ucu acıyo ve sürekli uçları dik. Normalde üşüyünce olur
Bende senin test sandimHayır hayır testler bana ait değil örnek olarak hani birinde böyle olmuş demek istedim bugün 10. Günüm yarın başlıyorum ben testlere
Yarından sonra yapmaya niyet ettim. Kanamanın seyrini bekliyorum. Umarım güzel haberlerin başlangıcıdır.Hamile olma ihtimalin çok yüksek. Lekelenme gibi duruyor test yap hemen canım
Neyseki günü bitirdik sonunda yaAyy çok heyecanliii