- 20 Mart 2023
- 974
- 590
- 28
Ah aaah keşke darısı başımıza olsunBende senin test sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah aaah keşke darısı başımıza olsunBende senin test sandim
Bu sefer belki olmuşturHayır yani böyle olmazdı ama geçen aylarda da belirtiler olmuştu başka türlü açıkçası yok umutlanamıyorum ya
Hamileysek belirtiler başlar yakındaYalnız değilmişim belirtisi az olan ben de aşırı ne derece halsizlik var pazar günü sadece gaz sancısı gibi bir şey yaşadım bu uykudan gözümü açamadım
İnşallah inşallah burada ki herkesin ki pozitif olur tekrar tekrar aynı şeyleri kimse yaşamasın çok aminHamileysek belirtiler başlar yakında
Aminnnnİnşallah inşallah burada ki herkesin ki pozitif olur tekrar tekrar aynı şeyleri kimse yaşamasın çok amin
Amin inşallahİnşallah inşallah burada ki herkesin ki pozitif olur tekrar tekrar aynı şeyleri kimse yaşamasın çok amin
Beta hcg aralığı kaç testin. GünaydınKızlar günaydıın. 11. Gün test bu şekilde (testlerin ilk 5 dakikasını çekiyorum) sol taraf ojeli 9. Gün sağ taraf 11. Gün
20mlIU/ml hcg değerini saptayabilir yazıyoBeta hcg aralığı kaç testin. Günaydın
Yeniyse 20 ml düşük olur bir kaç gün sonrakiler önemli20mlIU/ml hcg değerini saptayabilir yazıyo
Aynen bugün böyle çıktı bakalım 12-13-14 nasıl çıkıcak onlar önemliYeniyse 20 ml düşük olur bir kaç gün sonrakiler önemli
Heyecanlı bekleyişler neler hidsediyorsun. Duygu durumunda değişiklik var mıAynen bugün böyle çıktı bakalım 12-13-14 nasıl çıkıcak onlar önemli
11. Günde ince bi çizgi var silik ben öyle gördümKızlar günaydıın. 11. Gün test bu şekilde (testlerin ilk 5 dakikasını çekiyorum) sol taraf ojeli 9. Gün sağ taraf 11. Gün
Yani yok çok belirsizlik içindeyim çizgi var ama sevinemiyorum henüz koyulaşacak mı diye kafamda düşünceler var.Heyecanlı bekleyişler neler hidsediyorsun. Duygu durumunda değişiklik var mı
Evet var direk yakından daha belli ama bakalım koyulaşacak mı11. Günde ince bi çizgi var silik ben öyle gördüm
Bende farkettim ama ama çok silik bekle bakalım az kaldıYani yok çok belirsizlik içindeyim çizgi var ama sevinemiyorum henüz koyulaşacak mı diye kafamda düşünceler var.
Sen naptın test yaptın mı11. Günde ince bi çizgi var silik ben öyle gördüm
Aynen testlere devamBende farkettim ama ama çok silik bekle bakalım az kaldı
bence hamilesin canımAynen testlere devam
Banada öyle geliyo içime öyle doğuyor ama bilmiyorum ya kısmetbence hamilesin canım