- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 23
- 28
Ama çok normal bence negatif çıkması. Moralini bozma Şuan 14-15. Güne kadar pozitife dönme ihtimali var. Sonuçta vücuttaki beta hcg hormonu düşüp tekrar yükselmeye başlıyorİğneden sonraki 11. gün Cuma ya da pazar regl olacağım gibi. Benim yaşım 34'e yaklaştı pcos kilo zaten olsa mucize olurdu. Neyse güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bana da moral olur
Hoşgeldiniz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Bende pcos var.Arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza 18 ağustosta iğne vuruldum ilk gün kasıklarım çok ağrıdı 20 mm sol kasıkta 1 yumurtam vardı inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız pcos var bende zayıflamam için diyetisyene başlattı inşAllah en güzeli olur hepimizin hakkında
İnşAllah canımBende pcos'um canim Allah yardimcimiz olsun
Hepimizde inşallahHoşgeldin aramızaumarım güzel haberlerini alırız canım
Hakkımızda hayırlı olsun zor gercektenHoşgeldiniz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Bende pcos var.
O zaman daha erken test yapmak için yalancı pozitif çıkar zaten şu anİğne yapali 8 gün oldu
Benim.direkt kanama ile başlar adetlerim.hep.... Bundan önceki 3 tedavide de direkt kanama ile başladı. Doktoruma ulaştım adet sayilmadigini beklemem gerektiğini söyledi.Adet öncesi genelde benimde ilk kgahverengi damla şeklinde geliyor ama erken hamilelik belirtisi de olabilir sen kan testi falan verdin mi?
Umarım canım benim adetlerim direkt kanama ile başlar. Doktorum.da adet sayilmadigini söyledi. Beklemedeyim...Aynı tedaviyi olmuşuz canım test yap bence ama benim de adetin ilk günü o şekilde geliyor umarım yerleşmedir
Ne bileyim yaa umudu kesmisim artikO zaman daha erken test yapmak için yalancı pozitif çıkar zaten şu an
Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bakın iğne etkisi birinde böyle olmuş benimde 9. Gün böyleydi inşallah 11. Gün çizgiyi görmeye başlarım
Yarın başlıyorum sonunda test yapmayaGuzel haberlerini bekliyoruz
Insallah yerleşme kanamasidirBenim.direkt kanama ile başlar adetlerim.hep.... Bundan önceki 3 tedavide de direkt kanama ile başladı. Doktoruma ulaştım adet sayilmadigini beklemem gerektiğini söyledi.
Eğer dün kanama olmasaydı bugün idrar testi yapacaktım. Şimdi kanamanın seyrine bağlı beklemedeyim
Etkileyeceğini düşünse Şuan gebelik için iğne vermezdi bence önce tedavi uygulardı sadece öyle düşünKızlar birşey soracağım ya ben de mantar var doktorum çatlatma iğnesiyle beraber fitil de verdi hala fitili kullanıyorum inşallah bu hamilelik planını etkilemez. Böyle birşey yaşayan var mı
O da doğru da ne bileyim fitilden sonra çok garip akıntılar geliyor. O yüzden emin olamıyorum. Pek umudum da yok bu sebepleEtkileyeceğini düşünse Şuan gebelik için iğne vermezdi bence önce tedavi uygulardı sadece öyle düşün
Evet fitil bembeyaz akıntı yapıyor ama olsun sen kötü düşünme olacağı varsa olur zatenO da doğru da ne bileyim fitilden sonra çok garip akıntılar geliyor. O yüzden emin olamıyorum. Pek umudum da yok bu sebeple
Hamile olma ihtimalin çok yüksek. Lekelenme gibi duruyor test yap hemen canımKızlar benim de bir sorum.olacak.... klomen+ estrofem+ ovitrelle kullandım. Dün adet günü idi. İğnenin de 17. Günü...
Gece az kan geldi ama koyu kahverengi beklemiş çamur gibi kan... adet oldum dedim. Bugun yine 2 damla geldi silince de peçeteye geliyor ama rengi kan gibi değil. Sizce bu adet mi başka birsen mi ?
İğneden sonra 11. Gündeysen, muhtemelen döllenmenin 9. Günündesin. Yani hala umut var. 10. Günden sonra idrarda çıkmaya başlayabiliyor kuzum.İğneden sonraki 11. gün Cuma ya da pazar regl olacağım gibi. Benim yaşım 34'e yaklaştı pcos kilo zaten olsa mucize olurdu. Neyse güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bana da moral olur
Hadi inşallah hayırlı haberler verBenim.direkt kanama ile başlar adetlerim.hep.... Bundan önceki 3 tedavide de direkt kanama ile başladı. Doktoruma ulaştım adet sayilmadigini beklemem gerektiğini söyledi.
Eğer dün kanama olmasaydı bugün idrar testi yapacaktım. Şimdi kanamanın seyrine bağlı beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?