- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
Evet benim de kasıklarımda ağrı oldu. Geçen ay da aynı şekilde olmuştu.Benim iğneden sonra kasıklarımda bişeyler hissettim gazım çok oldu gaz sancılarım oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de kasıklarımda ağrı oldu. Geçen ay da aynı şekilde olmuştu.Benim iğneden sonra kasıklarımda bişeyler hissettim gazım çok oldu gaz sancılarım oldu
Hamile değil misin yani tez vakitte düzelir inşallah değerlerinKızlar sabah kan verdim progesteron 11.96 geldi doktorum güzel gelmiş dedi. Ama onun haricinde beni hayal kırıklığına uğratan iki değerim var resmen şok oldum levatiron kullandığım halde tsh 5,5 geldi sınır yani. Bu normalde 3 civarlarında geliyordu benim hatta düştü sanıyordum. Ve tsh prolaktinimi tetiklemiş. Tetiklediğini biliyorum yani. Prolaktinim 32 küsürlerde gelmiş. Levatiron doz artımı isticem birazdan doktorumdan bi de prolaktin için dostinex başlıcam haftada 1 kere yarım doz. Yani hamile kalamayan arkadaşlarım bu değerlerinize baktırın. Hamile kalamazsın diye bi şey yok sadece biraz zor oluyo bu değerler yüksek olunca zaman alıyor yani. Öyle büyük bi değer değil bunlar ama ben hamilelik beklerken hayal kırıklığına uğradım resmen bilginiz olsun sizin de diye yazdım..
Hım anladım canım hemen hemen hepimizde aynı şeyler olmuşEvet benim de kasıklarımda ağrı oldu. Geçen ay da aynı şekilde olmuştu.
Benim de sürekli prolaktin ve progesteron hormonlarım yükseliyor. Maalesef bunlar yüksek olunca hamile kalmak zorlaşıyormuşKızlar sabah kan verdim progesteron 11.96 geldi doktorum güzel gelmiş dedi. Ama onun haricinde beni hayal kırıklığına uğratan iki değerim var resmen şok oldum levatiron kullandığım halde tsh 5,5 geldi sınır yani. Bu normalde 3 civarlarında geliyordu benim hatta düştü sanıyordum. Ve tsh prolaktinimi tetiklemiş. Tetiklediğini biliyorum yani. Prolaktinim 32 küsürlerde gelmiş. Levatiron doz artımı isticem birazdan doktorumdan bi de prolaktin için dostinex başlıcam haftada 1 kere yarım doz. Yani hamile kalamayan arkadaşlarım bu değerlerinize baktırın. Hamile kalamazsın diye bi şey yok sadece biraz zor oluyo bu değerler yüksek olunca zaman alıyor yani. Öyle büyük bi değer değil bunlar ama ben hamilelik beklerken hayal kırıklığına uğradım resmen bilginiz olsun sizin de diye yazdım..
Belki gebelik olduğu için yükselmiştir o değerler? Prolaktin gebeyken yükseliyor diye biliyorum ben yani pes etmek için erken bence.Kızlar sabah kan verdim progesteron 11.96 geldi doktorum güzel gelmiş dedi. Ama onun haricinde beni hayal kırıklığına uğratan iki değerim var resmen şok oldum levatiron kullandığım halde tsh 5,5 geldi sınır yani. Bu normalde 3 civarlarında geliyordu benim hatta düştü sanıyordum. Ve tsh prolaktinimi tetiklemiş. Tetiklediğini biliyorum yani. Prolaktinim 32 küsürlerde gelmiş. Levatiron doz artımı isticem birazdan doktorumdan bi de prolaktin için dostinex başlıcam haftada 1 kere yarım doz. Yani hamile kalamayan arkadaşlarım bu değerlerinize baktırın. Hamile kalamazsın diye bi şey yok sadece biraz zor oluyo bu değerler yüksek olunca zaman alıyor yani. Öyle büyük bi değer değil bunlar ama ben hamilelik beklerken hayal kırıklığına uğradım resmen bilginiz olsun sizin de diye yazdım..
Evet mantıklııBelki gebelik olduğu için yükselmiştir o değerler? Prolaktin gebeyken yükseliyor diye biliyorum ben yani pes etmek için erken bence.
Bunlar ayrı bir hormon progestron diye yazan var mıEki Görüntüle 3288302
kızlar bu değerlerden hangisi progesteron bilen var mı????
bilemedim lh ya da e2 olabilir diye düşündüm ben deBunlar ayrı bir hormon progestron diye yazan var mı
Progestronuna bakmadılar o zaman onlar başka hormonlarımızbilemedim lh ya da e2 olabilir diye düşündüm ben de
Progestron 10 üzeri hamilelik oluyor diye biliyorum ee sen o zaman hamilesinKızlar sabah kan verdim progesteron 11.96 geldi doktorum güzel gelmiş dedi. Ama onun haricinde beni hayal kırıklığına uğratan iki değerim var resmen şok oldum levatiron kullandığım halde tsh 5,5 geldi sınır yani. Bu normalde 3 civarlarında geliyordu benim hatta düştü sanıyordum. Ve tsh prolaktinimi tetiklemiş. Tetiklediğini biliyorum yani. Prolaktinim 32 küsürlerde gelmiş. Levatiron doz artımı isticem birazdan doktorumdan bi de prolaktin için dostinex başlıcam haftada 1 kere yarım doz. Yani hamile kalamayan arkadaşlarım bu değerlerinize baktırın. Hamile kalamazsın diye bi şey yok sadece biraz zor oluyo bu değerler yüksek olunca zaman alıyor yani. Öyle büyük bi değer değil bunlar ama ben hamilelik beklerken hayal kırıklığına uğradım resmen bilginiz olsun sizin de diye yazdım..
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum regl belirtilerim yokHamile değil misin yani tez vakitte düzelir inşallah değerlerin
Benim sürekli olmuyo tsh yükselince yükseliyor sadece. Ve düzenli adet görüyorum o yüzden benim için büyük bi değer değil aslındaBenim de sürekli prolaktin ve progesteron hormonlarım yükseliyor. Maalesef bunlar yüksek olunca hamile kalmak zorlaşıyormuş
Bilmiyorum çok şaşırdım tiroid değerim hiç 5 e çıkmıyordu acaba gebelik varda o mu tetikledi. Çünkü ilaç kullanıyorum. Düşmese bile fix benim 3 lerde gelmesi lazımdı ilaca rağmen yükselmesi çok tuhafıma gitti nasıl kötü oldum çok saçma geldi yaniBelki gebelik olduğu için yükselmiştir o değerler? Prolaktin gebeyken yükseliyor diye biliyorum ben yani pes etmek için erken bence.
Burda progesteron yok. Progesterona yumurtlamadan 8-9-10 gün sonra baktırmanız gerekir. Değer eğer 10 üstü ise güzel kaliteli bi çatlama olmuş demek. Benim 11.96 geldi bugün doktorum güzel dediEki Görüntüle 3288302
kızlar bu değerlerden hangisi progesteron bilen var mı????
Ben de düzenli adet görüyorum bu zamana kadar hiç düzensiz olmadı ama yükseliyor durduk yere stres de etkiliyor tabiBenim sürekli olmuyo tsh yükselince yükseliyor sadece. Ve düzenli adet görüyorum o yüzden benim için büyük bi değer değil aslında
Lh yumurtlamayı sağlayan hormon. E2 de estrediol yani östrojen kadınlık hormonu yumurtayı falan da geliştirmeye yardımcı oluyo. Tam yumurtlamanın pik olduğu gün baktırdığınızda değer 30 dan yüksekse kaliteli bi yumurta var demekbilemedim lh ya da e2 olabilir diye düşündüm ben de