- 4 Nisan 2023
- 175
- 26
- 18
- 21
Sağlıksız gebelik oluşuyo yok soğan kürü falan kullanmadım inşallah hamileyimdir ama kist biraz moralimi bozdu çok az da olsaKimyasal gebelik nasıl oluyor? Bir de soğan kürü vs kullandınız mı onu kullananların genelde kahverengi akıntısı oluyormuş. Umarım gebesinizdir heyecanla bekliyoruz sonuçlarınızı. :)
Çok sağolun teşekkür ederim amin inşallah yaÇok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda şifa versin
Bana demişti kendine dikkat et ağır falan kaldırma demiştiİğne vurulduktan ki süreçte dinlenmemiz mi gerekiyordu dikkat etmek lazım mıydı hareketlerimize doktor bununla ilgili bişey demedi gerçi ama
Ben kaldırdım herhalde yaaaaBana demişti kendine dikkat et ağır falan kaldırma demişti
Ben sormuştum. Normal yemeğini falan yap ama ağır kaldırayım, koltuğu çekip altını temizleyeyim falan gibi zorlayacak şeyler yapma demişti. Dikkat ettim, market poşeti bile taşımadım hiç eşim halletti hepsini sağolsun.İğne vurulduktan ki süreçte dinlenmemiz mi gerekiyordu dikkat etmek lazım mıydı hareketlerimize doktor bununla ilgili bişey demedi gerçi ama
Allah kaderini yazdıysa her şekilde tutunur takılma çokBen kaldırdım herhalde yaaaa
Hadiya ben bunları yaptım eşim yanımdayken iş yaptırmıyordu ama gidince yaptım neyse Allah büyük nasip olunca korurBen sormuştum. Normal yemeğini falan yap ama ağır kaldırayım, koltuğu çekip altını temizleyeyim falan gibi zorlayacak şeyler yapma demişti. Dikkat ettim, market poşeti bile taşımadım hiç eşim halletti hepsini sağolsun.
Yok yok takılmıyorumAllah kaderini yazdıysa her şekilde tutunur takılma çok
Kızlar test yapan var mı?
Benim ilk iğnede böyle olmuştu hatta iki kilo aldım o zamanlar. İkinci iğnem şuan ama o tarz belirtilerim yok. İlk iğnedeki gibi çok dikkat etmiyorum açıkçası yani belirti var mı diye ondan sanırımAnneme uğrayacağım akşama bana şunu şunu yap diyorum aşerdiğimi düşünüyor
Benimkiler belirti sayılmaz bence ve çok erken yani aşerme için falan sanmıyorumBenim ilk iğnede böyle olmuştu hatta iki kilo aldım o zamanlar. İkinci iğnem şuan ama o tarz belirtilerim yok. İlk iğnedeki gibi çok dikkat etmiyorum açıkçası yani belirti var mı diye ondan sanırım
Zaten aşerme gibi belirtiler için bence çok çok erken. Gebelik olsa da erken bence. En iyisini doktorlar bilir tabi. Sadece gerçekten iştah açıyorBenimkiler belirti sayılmaz bence ve çok erken yani aşerme için falan sanmıyorum
dimeZaten aşerme gibi belirtiler için bence çok çok erken. Gebelik olsa da erken bence. En iyisini doktorlar bilir tabi. Sadece gerçekten iştah açıyor
Pazartesi günü vurulmuştum sanırımdimesenin kaçıncı gün oldu
Çatlamasını hissettin mi☺Pazartesi günü vurulmuştum sanırım
Ya sanırım hissettim çünkü acayip ağrı ve şişlik oluştu yani bunlar çatladığını gösteriyorsa evet. Ama başka şekilde anlaşılıyorsa bilmiyorumÇatlamasını hissettin mi☺
Benim iğneden sonra kasıklarımda bişeyler hissettim gazım çok oldu gaz sancılarım olduYa sanırım hissettim çünkü acayip ağrı ve şişlik oluştu yani bunlar çatladığını gösteriyorsa evet. Ama başka şekilde anlaşılıyorsa bilmiyorumya sen hissettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?