- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 23
- 25
Bende 7 sinde iğnemi vurdum 8 inde çatladı çok büyük ihtimalle. Doktorum bana da 24 ünde kan ver dedi. Yarın da progesteron baktırıcam gebelik de baktırıcam iğnenin etkisi geçmiş mi diyeTest yaptınız mı acaba ? Ben de 8 Ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum,çok bir problemim yok ama takıyorum azıcık o sebepten iğne vuruldum,doktorum 24ündr test yap regl olmazsan dedi,daha çok vaaaar
10-15.gün arasını merak ediyorum ufak tefek yerleşme belirtileri gösterir gibi . bak sen ilk sinyali aldınAynı durumdayız
Yarın 10. Günüm benim az kaldı bakalım bu hafta içi de doluyuz zaman geçecekZaman geçmiyorrr
İnşallah doğru sinyaldir10-15.gün arasını merak ediyorum ufak tefek yerleşme belirtileri gösterir gibi . bak sen ilk sinyali aldın
İlk zaman kasıklarım iğneden ağrıyordu şimdi hiç etkisi yok gibiBende 7 sinde iğnemi vurdum 8 inde çatladı çok büyük ihtimalle. Doktorum bana da 24 ünde kan ver dedi. Yarın da progesteron baktırıcam gebelik de baktırıcam iğnenin etkisi geçmiş mi diye
İnşallah yaİnşallah doğru sinyaldir
İyi bak geçirebileceksin ne güzel bana da geçse keşke eşimde yanımda yokYarın 10. Günüm benim az kaldı bakalım bu hafta içi de doluyuz zaman geçecek
Benimde bi kaç gün öyle oldu sonra geçti. İlk defa bugün sağ kasığımın alt yan tarafında seğirme hissettim pıt pıt damar atışı gibi. 9. Günüm inşallah yerleşme falandır. Hafif belim ağrıyor memelerimde damarlar belirgin ama ağrı acı hassasiyet yok. Bende durumlar böyle ve hafif akıntılarım var baştan itibarenİlk zaman kasıklarım iğneden ağrıyordu şimdi hiç etkisi yok gibi
Daha bugün 11 gün olmuş negatif çıkabilir ki en doğrusu 14. Günden sonra belli olur moralinizi bozmayın5.de ovitrelle olmuştum kızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün koskoca negatifi gördüm burdan dönmez sanırım yine moralim aşırı bozuldu , gerçekten çok yoruldum artık
Başladı kıpırtılarBenimde bi kaç gün öyle oldu sonra geçti. İlk defa bugün sağ kasığımın alt yan tarafında seğirme hissettim pıt pıt damar atışı gibi. 9. Günüm inşallah yerleşme falandır. Hafif belim ağrıyor memelerimde damarlar belirgin ama ağrı acı hassasiyet yok. Bende durumlar böyle ve hafif akıntılarım var baştan itibaren
KatılıyorumDaha bugün 11 gün olmuş negatif çıkabilir ki en doğrusu 14. Günden sonra belli olur moralinizi bozmayın
Pozitife dönenlerde olmuşş5.de ovitrelle olmuştum kızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün koskoca negatifi gördüm burdan dönmez sanırım yine moralim aşırı bozuldu , gerçekten çok yoruldum artık
Valla belki inanmayacaksın ama çok hatırlamıyorum. Yanlış değilsem ufak bir şey takıyordu alt bölgeye. Bir sedyeye yattım ben, üzerimde mr cihazı gibi bir şey dolaştı. Sedye yükseldi alçaldı falan. En son hatta karın kısmıma da film çekti.İçimize bir şey mi sokuyorlar acaba netten açıp izlemeye cesaret edemedim
Normal akıntı berrak ama sabah birazcık da beyazımsıydıBaşladı kıpırtılarakıntın hangi renk
Kaçıncı gününde iğneden sonraBen elendim arkadaşlar. İnşallah sizlerin pozitif sonuçlanır. Sabah testim negatif çıkmıştı zaten. Hafif bir lekelenme olmuştu öğlen, yerleşme kanamasıdır belki demiştim. Ama akşam regl oldum.
1 ağustos sabahı iğne yapıldı. Bugün regl oldum.Kaçıncı gününde iğneden sonra
2 sinde çatlamış olsa bugün tam 14 gün geçmiş oluyor 14. Günde regl olunuyor zaten normal olarak1 ağustos sabahı iğne yapıldı. Bugün regl oldum.
En kısa zamanda bebeişin olur inşallahBen elendim arkadaşlar. İnşallah sizlerin pozitif sonuçlanır. Sabah testim negatif çıkmıştı zaten. Hafif bir lekelenme olmuştu öğlen, yerleşme kanamasıdır belki demiştim. Ama akşam regl oldum.
Hım buda belirti olabilirNormal akıntı berrak ama sabah birazcık da beyazımsıydı
Daha önce de ovitrelle yapılmıştı bana 3 kez. Birinde 14. Gün diğer ikisinde 17. Gün regl olmuştum.2 sinde çatlamış olsa bugün tam 14 gün geçmiş oluyor 14. Günde regl olunuyor zaten normal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?