- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
Benimde sağ da oluşmuştu yumurta zatenKaçıncı günde böyle hissettin. Benim 5. Gün sadece sağ tarafımda pıtır pıtır bi his var arada ağrı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sağ da oluşmuştu yumurta zatenKaçıncı günde böyle hissettin. Benim 5. Gün sadece sağ tarafımda pıtır pıtır bi his var arada ağrı oluyor
Tamda 10.gününDaha bugün hissettim hani dış genital organımız var ya onun üst kısımın sağ yan tarafında hissediyorum yumurtalık da değil. Yani inşallah yerleşme olabilir. Çünkü 9-10. günlerde artık bebiş yerleşmeye çalışıyormuş sonra da kana beta hcg salgılıyor zaten
Hadi inşallah yerleşme belirtisidir yaşadığınBenimde sağ da oluşmuştu yumurta zaten
Aynen yarın 10. GünTamda 10.günün
Amin inşallah yarın haber veririmHadi inşallah yerleşme belirtisidir yaşadığın
Hislerin hamileyim diyor mı☺Aynen yarın 10. Gün
Kızlar devlet hastanesinde isteğe bağlı olarak rahim filmi çekiliyor muAynı durumdayız desene kendımı hep bu sitede buluyorum İnşallah ya birbirimize dua edelim
Demek de istiyor dememek de ortadayım yaniHislerin hamileyim diyor mı☺
Devlet hastanesinde nasıl oluyor bilmiyorum benim arkadaşım özelde çektirmişti anestezi Altında.Kızlar devlet hastanesinde isteğe bağlı olarak rahim filmi çekiliyor mu
Bende ilk kez çekilecem özel fiyatı fazla geldiği için çektirmek istemedim açıkçası.Anestezili daha pahalıymış.Benim acı eşiğim yüksektir kaç dakika sürüyor acaba işlem?Ben özelde anestezisiz çektirdim. Çok korkmuştum anestezi olmadan yapamam dedim. Yönlendiren kadın doğum doktorum, kesinlikle korkulacak bir şey değil, daha oraya gönderdiğim kimse yaptıramadım demedi dedi. Değişik bir yöntem kullanıyorlar falan dedi. Gaza geldim gittim. Gerçekten dayanılmayacak bir acı yoktu. Yani vajinal muayene, smear alma falan gibi. Zorlanmadan çektirdim. Tabii herkesin acı eşiği farklı olabilir.
İçimize bir şey mi sokuyorlar acaba netten açıp izlemeye cesaret edemedimBen özelde anestezisiz çektirdim. Çok korkmuştum anestezi olmadan yapamam dedim. Yönlendiren kadın doğum doktorum, kesinlikle korkulacak bir şey değil, daha oraya gönderdiğim kimse yaptıramadım demedi dedi. Değişik bir yöntem kullanıyorlar falan dedi. Gaza geldim gittim. Gerçekten dayanılmayacak bir acı yoktu. Yani vajinal muayene, smear alma falan gibi. Zorlanmadan çektirdim. Tabii herkesin acı eşiği farklı olabilir.
Hiç bilmiyorum ki çekilir diye düşünüyorum.Kızlar devlet hastanesinde isteğe bağlı olarak rahim filmi çekiliyor mu
Belirti arıyor insan belirti olmayınca da bir düşündürüyorDemek de istiyor dememek de ortadayım yani
Benim alttan muayenede acıyor ters rahimliymişim bide baya geride zorlu geçiyor . kadın olmak cok zorrrr yaBende ilk kez çekilecem özel fiyatı fazla geldiği için çektirmek istemedim açıkçası.Anestezili daha pahalıymış.Benim acı eşiğim yüksektir kaç dakika sürüyor acaba işlem?
Aynı durumdayızBelirti arıyor insan belirti olmayınca da bir düşündürüyor
Benim rahmim de geride ama ters değil. Bu gebelik için bir engel değil dedi doktorum. Her 5 kadından 1 inde oluyormuş rahmin geride olması. bende dedim bendeki şansa bakBenim alttan muayenede acıyor ters rahimliymişim bide baya geride zorlu geçiyor . kadın olmak cok zorrrr ya
Test yaptınız mı acaba ? Ben de 8 Ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum,çok bir problemim yok ama takıyorum azıcık o sebepten iğne vuruldum,doktorum 24ündr test yap regl olmazsan dedi,daha çok vaaaarMerhaba herkes bu ay istediği sonucu alsın inşallah 3 ağustos perşembe sabah iğne oldum bende, bende günler geçmiyor sizde nasıl bilmem belirtileri olan şüphelenen var mı aranızda
Aynı şeyide ben demiştim banada aynısını dedi.Benim rahmim de geride ama ters değil. Bu gebelik için bir engel değil dedi doktorum. Her 5 kadından 1 inde oluyormuş rahmin geride olması. bende dedim bendeki şansa bak
Zaman geçmiyorrrTest yaptınız mı acaba ? Ben de 8 Ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum,çok bir problemim yok ama takıyorum azıcık o sebepten iğne vuruldum,doktorum 24ündr test yap regl olmazsan dedi,daha çok vaaaar