- 10 Aralık 2017
- 790
- 865
- 103
- 35
Canım bir şey soracağım, kasıkta diyorsun ya, mesela yumurta çatladıktan sonra rahme inmiyor mu sağ ya da sol tarafta neden ağrı oluyor peki? Bilmediğim için soruyorum.Günaydınlarbende gün sayıyorum geçmiyor bende sol taraflarımda sancımsı bişeyler hissettim dün iş çıkışı özellikle ama sanki bel tarafımda kasıkta değil. İğnenin etkisi ilk günlere göre azalmaya başladı. Eşime söyleyeceğim ilk herkese söylemeyi düşünmüyorum bir süre gizleyeceğim. Çok heyecanlı yaaa
Yumurta çatladıktan sonra 6-12 gün içinde döllenme olup rahme tutunuyor olması lazım sanırım yumurtan sağdaysa sağ taraf soldaysa sol tarafta hareketlilik oluyor. Bende bu konuda pek bilgili değilim tahminim o yöndeCanım bir şey soracağım, kasıkta diyorsun ya, mesela yumurta çatladıktan sonra rahme inmiyor mu sağ ya da sol tarafta neden ağrı oluyor peki? Bilmediğim için soruyorum.
Ben de eşime söyleyeceğim ama insanlar not yazıyor patik alıyor video çeken var ne şekilde söyleyeceğimi düşünmedim hiç.
Aa tam 15 gün olmuş yarın kan tahlili verebilirsinz. Sabahtan bir gidin derim ay çok heyecanlıBen de video çekmeyi düşünüyorum ama kimseye göstermeyeceğim. Sadece bize anı olsun diye. Aynı şekilde aileme ve eşimin ailesine söylerken de kayda almak istiyorum. İlerde izlemek hoş olur.
Bu arada 1 ağustosta iğne yaptırıp test yapan var mı? Ben cumartesiye randevu aldım eğer regl olmazsam kan testine gideceğim hastaneye. Evde test yapmamak için hala direniyorum.
Ya eşim frenliyor beni. Doktor bize 18’inde kan verebilirsiniz dedi. Eşim de ille o günü bekleyelim, kendi kendimizi ne ümitlendirelim ne de moralimizi bozalım diyor. Çok yanaşmıyor erken test yapmaya.Aa tam 15 gün olmuş yarın kan tahlili verebilirsinz. Sabahtan bir gidin derim ay çok heyecanlı
Bence yapabilirsin kan testi doktor da bana kan testi için öyle dedi ama kendin öncesinde 15. Gün test yapabilirsin dediYa eşim frenliyor beni. Doktor bize 18’inde kan verebilirsiniz dedi. Eşim de ille o günü bekleyelim, kendi kendimizi ne ümitlendirelim ne de moralimizi bozalım diyor. Çok yanaşmıyor erken test yapmaya.
Evde kaset test var aslında, yapsam mı diye düşünüyorum, sonra ben de kendimi tutuyorum, totem yapmak demeyeyim de kendi kendime ben de bekleyeceğim o günü diye söz vermiştim başta. O yüzden muhtemelen en kötü cuma sabahı evde test yaparım, 18’i oluyor sonuçta :)
15. Güne iğne etkisi kalmaz dedi bende gün sayıyorum Şuan 9 günüm kaldı test yapmak içinBence yapabilirsin kan testi doktor da bana kan testi için öyle dedi ama kendin öncesinde 15. Gün test yapabilirsin dedi
Doktor o tarihte dediyse bekleyin bencede bende doktorun dediği tarihe odakladım kendimiYa eşim frenliyor beni. Doktor bize 18’inde kan verebilirsiniz dedi. Eşim de ille o günü bekleyelim, kendi kendimizi ne ümitlendirelim ne de moralimizi bozalım diyor. Çok yanaşmıyor erken test yapmaya.
Evde kaset test var aslında, yapsam mı diye düşünüyorum, sonra ben de kendimi tutuyorum, totem yapmak demeyeyim de kendi kendime ben de bekleyeceğim o günü diye söz vermiştim başta. O yüzden muhtemelen en kötü cuma sabahı evde test yaparım, 18’i oluyor sonuçta :)
Bence yapabilirsin kan testi doktor da bana kan testi için öyle dedi ama kendin öncesinde 15. Gün test yapabilirsin dedi
aynı benimde 24 ağustosu bekliyorum geçer mi zamann15. Güne iğne etkisi kalmaz dedi bende gün sayıyorum Şuan 9 günüm kaldı test yapmak için
Ne zaman vuruldun iğneyi ? Belirtin var mı ?aynı benimde 24 ağustosu bekliyorum geçer mi zamann
9 ağustosta . iğnenin etkisiyle olan belirtiler var ama ekstra farklı bişey yok. Senin ne zamandı var mı belirtiNe zaman vuruldun iğneyi ? Belirtin var mı ?
Kuzum ooo daha çok var belirti için 2 haftan var daha vücudunu çok dinleme strese girersinKızlar günaydın,
Nasılsınız belirtisi semptomu olan test yaptıran var mı? Benim ara ara hafif sızlama oluyor rahim bölgesinde bazen de belim ağrıyor. 2 haftam var test yapmak için. Zaman geçmiyor.
Bir de size soru, test yaptınız ve güzel haberleri aldınız diyelim. Eşinize hemen söyleyecek misiniz yoksa sürpriz planladınız mı?
Aynı bende bu durumdayımGünaydın. Bendeki her şey hem adet hem hamilelik belirtisi. Olacak diye kendimi inandırmaya çalışıyorum ama çok da kaptırmak istemiyorum. Eşime, aileme, eşimin ailesine kime nasıl söyleyeceğimi planladım kafamda. Allah nasip ederse olumlu sonucu görmek kaldı sadece.
Ben 11 ağustosta vuruldum. 12-13 ilişki sonra rutine dönebilirsin istediğin gibi dedi. Ben 3 gün değerlendirdim artık bir dolu bir boş ilerlicem. Kasıklarım regl olacakmışım gibi ağrıyor çoğunlukla. Akıntım yok denecek kadar az iğneden beri o kadar9 ağustosta . iğnenin etkisiyle olan belirtiler var ama ekstra farklı bişey yok. Senin ne zamandı var mı belirti
Evde en azından koyulaşıp veya silikleştiğini takip et bence ben öyle yapacam biraz zaman yaklaşsın istiyorum. 8 Ağustos da çatladı benim 22 sinde adet olmam lazım doktorum 24 ünde kan ver dedi ama zaman yaklaşsın biraz daha evde idrar testi ile takip edicem koyulaşma görürsem emin olmak için kan vermeye gidicemBen de video çekmeyi düşünüyorum ama kimseye göstermeyeceğim. Sadece bize anı olsun diye. Aynı şekilde aileme ve eşimin ailesine söylerken de kayda almak istiyorum. İlerde izlemek hoş olur.
Bu arada 1 ağustosta iğne yaptırıp test yapan var mı? Ben cumartesiye randevu aldım eğer regl olmazsam kan testine gideceğim hastaneye. Evde test yapmamak için hala direniyorum.
aynı benimde 24 ağustosu bekliyorum geçer mi zaman
Ben dün farkettim sağ meme ucumun kenarında 1 tane sivilce vardır çok şaşırdım olmuyordu öyle. Ama işte hamileliğe yormak istemiyorum denk geldi herhaldeBir şey soracağım, forumda çok bahsedilen göğüs ucunda beyaz sivilceler sadece hamilelik belirtisi mi? Regl döneminde de olan bir şey mi? Hiç dikkat etmemiştim bu zamana kadar.
Kasıkların ağrıması acaba iyi bişeye mi işaretBen 11 ağustosta vuruldum. 12-13 ilişki sonra rutine dönebilirsin istediğin gibi dedi. Ben 3 gün değerlendirdim artık bir dolu bir boş ilerlicem. Kasıklarım regl olacakmışım gibi ağrıyor çoğunlukla. Akıntım yok denecek kadar az iğneden beri o kadar
Belirtiler arasında var bu sanırım belki öyledrBen dün farkettim sağ meme ucumun kenarında 1 tane sivilce vardır çok şaşırdım olmuyordu öyle. Ama işte hamileliğe yormak istemiyorum denk geldi herhaldememelerimde damarlar çok belirginleşmiş bir de ağrı falan yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?