- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.721
Dur bakım yınede şansımı deneyeyimTühhh neyse yarın çatlamada da değerlendirebilrsn
O da doğru bn şahsen korunulması taraftarıyımDur bakım yınede şansımı deneyeyimaşı oldu ya hani aşı olunca korunun diyorlar ya ondan demiştim aslında, gerçi onuda forumlarda okudum
Vallahi oyle birseu olursa sok olurumHayırlısı olsun hep öyle zamanlarda da gebe aklınır ama buda bir ihtimal
O da doğru bn şahsen korunulması taraftarıyım
Cnm çoğu kişi hamile kalmış istersen şansını dene kısmet bu işler Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahAma ya şimdi ikilemde kaldım kolay kolay yumurtam olusmuyor ama yakalamışken de denemek istiyorum ama korkuyorum da ayy bılmıyorum
Çok sağol canım dur bakalım deneyebilirsem deneyeyımCnm çoğu kişi hamile kalmış istersen şansını dene kısmet bu işler Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
İnofolic combi Dr neden verdi canım bende ek takviye olarak almayı düşünüyorum da ondan sordumAyy birde erken menapoz rahatsızlıgım var bu ay işk defa inofolic combi kullandım gunde 1 kere, normalde sabah aksam alın dedılerde kocaman hap anca 1 kere yutabılıyorum gece yatmadan alıyorum acaba ondan mı oldu yoksa daha önce yumurtlama gormemıstım 1-2kere ovulasyon yapıp vazgecmiştim. Oğlan uyursa artık değerlendiririmbabasını kendı yatagına yolluyor o benımle uyuyor
pco lu hastalara veriliyor o geneldeİnofolic combi Dr neden verdi canım bende ek takviye olarak almayı düşünüyorum da ondan sordum
Ya aslında doktor vermedi, takviye istedim, bir sonraki geldiğinde bakalım dedi o zaman gittiğimde çocuk düşünmüyordum pek, önce şu erken menopoz olayını düzene sokalım bir demişti, ben o zaman çok araştırdım. Burda forumlarda bir çok insan yazmıştı. Onlara doktorları vermiş zaten gıda takviyesi olarak geçiyor ilaç olarak değil arkasında da yazıyor. Herkes yumurta oluşturduğunu sağlıklı yumurta elde ettiğini falan yazıyordu hamile kalanlar vardı bende bir umut deyip almıstım sonra kullanamadım bişiler oldu, velhasıl baktım önumuzdekı ay son tarıh bayada pahalı bişeydi dedim dur kullanayım vardır bunda da bir hayırİnofolic combi Dr neden verdi canım bende ek takviye olarak almayı düşünüyorum da ondan sordum
Ovu testleriniz var mı resım atarmısınız bende fıkir edıneyım benmde 2. Kere yumurtlama oldu galıba bugunKızlar kan testi negatif tekrar yumurtlama olmuş
Kızlar klomen femara kilo mu yapıyo yıllardır 45 kiloydum 3 ay da 3 kilo aldımmüthiş bişey bu
Yapıyor hem de kralını yapıyorKızlar klomen femara kilo mu yapıyo yıllardır 45 kiloydum 3 ay da 3 kilo aldımmüthiş bişey bu
bişey bende de kilo yapsa ohaaaa harikaaa diyorum
Valla etrafımdaki herkes nasıl kilo aldın diye soruyo bayrama atıyorum bnde suçu çok et yedim diyip geçiyorumYapıyor hem de kralını yapıyor
Tabi buyrun. Bugünki ve 26 sında pik olan testi tek olarak da çekip ekledimOvu testleriniz var mı resım atarmısınız bende fıkir edıneyım benmde 2. Kere yumurtlama oldu galıba bugun
Pardon 16 sında bu da bugün yaptığımTabi buyrun. Bugünki ve 26 sında pik olan testi tek olarak da çekip ekledim