Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
calisiyorum aslinda biraz biraz yaparken kafam dagiliyor ama nasil diyim her 10-15 dk bir aklimda 😞 haftaya persembe esimin dogumgunu, catlamadan sonra da 9.gun olmus olucak.. bu ay esimin dogumgunu diye ayri bir heyecanlandim acaba olursa erken gebelik testinde cikar mi diye hayal kuruyorum :)
Çok normal hep aklımızda olması🌸 biraz erken çıkabilir de çıkmayabilir de döllenmeye göre değişiyor. ben yumurtlama sonrası 10. Günde öğrendim ama erken öğrenmek de çok iyi olmuyor bu sefer daha çok endişeleniyorsun

Çok normal hep aklımızda olması🌸 biraz erken çıkabilir de çıkmayabilir de döllenmeye göre değişiyor. ben yumurtlama sonrası 10. Günde öğrendim ama erken öğrenmek de çok iyi olmuyor bu sefer daha çok endişeleniyorsun
Sorma aynen öyle olacak ama ben yurtdışında yaşıyorum, bat geçtikten sonra öğrensem bile gidip test yaptırma beta hcg takip etme şansım yok.. en erken 8-9 haftalık olduğunda ebeyi görebiliyorum yine kan tahlilsiz 😬 o yüzden benim merakım pek etkilenmeyecek biraz erken başlamış olur sadece 🤗 ama eşimin doğumgününde incecik hayalet çizgi bile görsem dünyalar benim olur çok anlamlı ve eşsiz bi an olur bizim için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar çok heyecanlıyım. Ovulasyon testlerimde 16 sı pik 17 si çatlama görmüştüm ama testleri yapmaya devam ettim az önce yaptığım test tam pik ilk defa bu kadar koyu çıktı şimdi gidip kan testi vericem gebelikte yoksa ikşnci defa yumurtlamış olucam bu da iyi bir şey en azından 😂 resimleri de koydum hem yorumlarınızı hem duanızı bekliyorum 🌸

Eklentiler

• 2EB5E404-6913-4E6F-90B5-80BCB192DE84.jpeg
    2EB5E404-6913-4E6F-90B5-80BCB192DE84.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 1A1D3D11-E2BC-4AEE-BE3A-A1E46A810992.jpeg
    1A1D3D11-E2BC-4AEE-BE3A-A1E46A810992.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 384E747F-CB3E-4835-B49A-E6CBB3D5F4F7.jpeg
    384E747F-CB3E-4835-B49A-E6CBB3D5F4F7.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 55
Sorma aynen öyle olacak ama ben yurtdışında yaşıyorum, bat geçtikten sonra öğrensem bile gidip test yaptırma beta hcg takip etme şansım yok.. en erken 8-9 haftalık olduğunda ebeyi görebiliyorum yine kan tahlilsiz 😬 o yüzden benim merakım pek etkilenmeyecek biraz erken başlamış olur sadece 🤗 ama eşimin doğumgününde incecik hayalet çizgi bile görsem dünyalar benim olur çok anlamlı ve eşsiz bi an olur bizim için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah gönlüne göre olur canım, güzel haberlerini bekliyoruz🌸

Kızlar çok heyecanlıyım. Ovulasyon testlerimde 16 sı pik 17 si çatlama görmüştüm ama testleri yapmaya devam ettim az önce yaptığım test tam pik ilk defa bu kadar koyu çıktı şimdi gidip kan testi vericem gebelikte yoksa ikşnci defa yumurtlamış olucam bu da iyi bir şey en azından 😂 resimleri de koydum hem yorumlarınızı hem duanızı bekliyorum 🌸
Ooo gerçekten en koyu testin olmuş bu ay 😍 inşallah gebeliktendir ama olmasa bile bir ayda ikinci bi şansın olması ne güzel 😍😍 umarım güzel haberler gelir haberdar et test sonucunu 🥰🥰

Ooo gerçekten en koyu testin olmuş bu ay 😍 inşallah gebeliktendir ama olmasa bile bir ayda ikinci bi şansın olması ne güzel 😍😍 umarım güzel haberler gelir haberdar et test sonucunu 🥰🥰
Tamam yazıcam mutlaka. Evet gebelik olmasa bile en azından ikinci bir şansım olmuş olucak o yüzden yine de sevinçli bir şey 😁

Cnm doktorumla görüştüm fsh 15 üstü olsaydı evet kötüydü dedi ama telefonda istemedi amh perşembe daha ayrıntılı konusucan sen klomen falan denemişmiydin direk tüp bebeğe mi yönlendirdiler
Ben hic bise kullanmadım devlette rapor için 2 aşılama şartı varmış ama aşılama doktoru direk tüpe gönderdi orayla görüş buralarda boşuna vakit harcama onay verirlerse tüp ile başla dedi görüşme sağladım onlar okey verdi dosya açılması için randevu al gel dediler 7 eylüle randevu aldım o gün heralde evrak yada başka biseler ne gerekiyorsa hazırlamam için bana vericekler. Kesinlikle amh baktir ihmal etme

Demek ki pik ve çatlama görsek de testlere devam etmeliymişiz. İnşallah bebiştir🥰🥰

Ben internette muz, incir, badem, kaju yazdığını gördüm. Sizin gibi ben de 15 gündür test yapıyorum, dedim herhalde yumurtlamıyorum ben. Bunları aldım bu hafta, her gün yedim. Beyaz bir akıntı geldi benden, okumuştum bir yerde yumurtlama zamanı geldiğini. Testi yaptım çok şaşırdım. Öyle bir akıntınız geliyor mu hiç?
Evettt bugün bolca şeffaf akontım oldu..çatlama oldu büyük ihtimal..

Kızlar birşey soracağım, şimdi ben bir gebenin günlünden ebru hanımla iletişime geçip ona ovu testlerimi yollamıştım adet sonrası 7.8. Günler yumurtlama 9 çatlama demişti az sonra atacagım toplu resimdekiler, bugun kasık agrım ve hafif akıntım olunca yeniden dedüm bakayım bir ovulasyona belki yenıden yumurtluyorumdur bugunki resmıde aşağıya koyuyorum sankı bugun pik yapmıs gibi dünün testi yok öncekı güne kdr silikti bir bakabilir misiniz pik yapmış değil mi değerlendireyim mi bugunu

Resmı unuttum ya sımdı eklıyorum
IMG_20210724_150021.jpg
IMG_20210728_131057.jpg

Kızlar birşey soracağım, şimdi ben bir gebenin günlünden ebru hanımla iletişime geçip ona ovu testlerimi yollamıştım adet sonrası 7.8. Günler yumurtlama 9 çatlama demişti az sonra atacagım toplu resimdekiler, bugun kasık agrım ve hafif akıntım olunca yeniden dedüm bakayım bir ovulasyona belki yenıden yumurtluyorumdur bugunki resmıde aşağıya koyuyorum sankı bugun pik yapmıs gibi dünün testi yok öncekı güne kdr silikti bir bakabilir misiniz pik yapmış değil mi değerlendireyim mi bugunu
Adet bitiminden itibaren bugün 15. Gün

2. Yumurtlama canım değerlendir mutlaka
Ayy birde erken menapoz rahatsızlıgım var bu ay işk defa inofolic combi kullandım gunde 1 kere, normalde sabah aksam alın dedılerde kocaman hap anca 1 kere yutabılıyorum gece yatmadan alıyorum acaba ondan mı oldu yoksa daha önce yumurtlama gormemıstım 1-2kere ovulasyon yapıp vazgecmiştim. Oğlan uyursa artık değerlendiririm 🤣 babasını kendı yatagına yolluyor o benımle uyuyor 🙈

Merhaba arkadaşlar..pkoluyum.ve 29.günü ovülasyonda pik gördüm ve bu duruma göre adet tarihim 10 ağustos..dün yumurtam çatladı yani şeffaf akıntımı gördüm.şöyle bi durum var.şeffaf akıntının içinde azcık pembelik gördüm.korkuyorum acaba adet mi olacağım.testi bırakayım
Canım bazılarında çatlama sırasında kanama benzeri lekelenme oluyormuş. Sende pik gördüğüne göre çatlama gerçekleşmiş. Umutsuzluğa kapılma ve değerlendirmeye bak 😁

Ayy birde erken menapoz rahatsızlıgım var bu ay işk defa inofolic combi kullandım gunde 1 kere, normalde sabah aksam alın dedılerde kocaman hap anca 1 kere yutabılıyorum gece yatmadan alıyorum acaba ondan mı oldu yoksa daha önce yumurtlama gormemıstım 1-2kere ovulasyon yapıp vazgecmiştim. Oğlan uyursa artık değerlendiririm 🤣 babasını kendı yatagına yolluyor o benımle uyuyor 🙈
😁😁sen uyut kaç yanından canım yumurtlama görmüşken kaçırma

Merhaba günaydın hanimlar ben 1 yildir bebek icin ugrasiyorum belirtim olmayan ilk aydayim bu ay pek bebegi takarak iliski olmadi tatile gittim geldim dugunlerimiz vardi bayram asker gecesi derken ben bebek varmi acaba hamilemiyim diye kendime bile sormamisim dugunlerde holladim zipladım bayram temizligi yaptim yatagimi dolabimi tek başıma cektim salincaga bineyim derken dun salincaktan dustum kafama bisey dank etti ya hamileysem bata 1 hafta var hicbir belirtim yok kasik agrim yok akintim yok adet olacagim zaman goguslerim hasaslasirdi o bile yok sanırım artik tedaviye baslama zamanim geldi bu sekilde gebe kalamiycam
Hayırlısı olsun hep öyle zamanlarda da gebe aklınır ama buda bir ihtimal :KK70:

Ben hic bise kullanmadım devlette rapor için 2 aşılama şartı varmış ama aşılama doktoru direk tüpe gönderdi orayla görüş buralarda boşuna vakit harcama onay verirlerse tüp ile başla dedi görüşme sağladım onlar okey verdi dosya açılması için randevu al gel dediler 7 eylüle randevu aldım o gün heralde evrak yada başka biseler ne gerekiyorsa hazırlamam için bana vericekler. Kesinlikle amh baktir ihmal etme
tmm cnm çok sağolasın

X