Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar..pkoluyum.ve 29.günü ovülasyonda pik gördüm ve bu duruma göre adet tarihim 10 ağustos..dün yumurtam çatladı yani şeffaf akıntımı gördüm.şöyle bi durum var.şeffaf akıntının içinde azcık pembelik gördüm.korkuyorum acaba adet mi olacağım.testi bırakayım

Eklentiler

• IMG_20210727_123309.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben internette muz, incir, badem, kaju yazdığını gördüm. Sizin gibi ben de 15 gündür test yapıyorum, dedim herhalde yumurtlamıyorum ben. Bunları aldım bu hafta, her gün yedim. Beyaz bir akıntı geldi benden, okumuştum bir yerde yumurtlama zamanı geldiğini. Testi yaptım çok şaşırdım. Öyle bir akıntınız geliyor mu hiç?

Evet geliyor ama yumurtlama gormedim nedense. Aa onlari yiyip yumurtlama mi gördünüz? Yiyim bende

Merhaba günaydın hanimlar ben 1 yildir bebek icin ugrasiyorum belirtim olmayan ilk aydayim bu ay pek bebegi takarak iliski olmadi tatile gittim geldim dugunlerimiz vardi bayram asker gecesi derken ben bebek varmi acaba hamilemiyim diye kendime bile sormamisim dugunlerde holladim zipladım bayram temizligi yaptim yatagimi dolabimi tek başıma cektim salincaga bineyim derken dun salincaktan dustum kafama bisey dank etti ya hamileysem bata 1 hafta var hicbir belirtim yok kasik agrim yok akintim yok adet olacagim zaman goguslerim hasaslasirdi o bile yok sanırım artik tedaviye baslama zamanim geldi bu sekilde gebe kalamiycam

Beni de eklemeyebilir misin ? Bat 8 Ağustos, yaş 25 denediğim süre 2 ay

her zaman degil ama arada yumurta carlarken lekelenme olabiliyor canim, benim daha once olmustu bu ay da oldu hatta :)

kizlar ben peaki gordum, degerlendirme de oldu ve simdi bekleme safhasina gectim.. ama nasil bir bekleyis bir de bana sorun surekli kafamda bebek var, dun gece uykum bile o kadar parcaliydi ki.. boyle stres yapinca olmayacagini biliyorum ama aylar gectikce bu stresin onune gecmek daha da zorlasiyor..

Beklemek her zaman zor. Kafanı dağıtabileceğin birşeyler yapsan? Biraz unutmak gerekiyor günleri

Beklemek her zaman zor. Kafanı dağıtabileceğin birşeyler yapsan? Biraz unutmak gerekiyor günleri
calisiyorum aslinda biraz biraz yaparken kafam dagiliyor ama nasil diyim her 10-15 dk bir aklimda haftaya persembe esimin dogumgunu, catlamadan sonra da 9.gun olmus olucak.. bu ay esimin dogumgunu diye ayri bir heyecanlandim acaba olursa erken gebelik testinde cikar mi diye hayal kuruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…