Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüpler tıkalı olabılır mi acaba fıye istemıstır buyuk ıhtımalle, hersey normalse tüplerde sıkıntı olabılır onlarda yapısıksa açılır zaten

Basiniz sagolsun Allah sabırlar versin insaallah. Kayın valideler cocuklarin bakimi icin büyük nimet. Ne mutlu size. Esiniz konusunda da geçmişler olsun insaAllah cok dikkat edin koronaya. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Amin cemi cümlemize. Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlıya çevirip alnımıza yazsın inşallah

Yumurtlama masajı yaptınız mı? Youtuba da birgebenin günlüğü yapıyor.

Değiştirmişsin canım testlerini bu hangisi?
Bu arada tatilini naptın gezdin mi baya devam ediyor musun?
1 inde yolcuyuz canım inşallah önceden aldığım elimde kalan testleri kullanıyorum şimdilik miratech marka bu test bugün 15.gün yumurtlama gördüm inşallah hcg testinde de böyle çizgiler görürüz

1 inde yolcuyuz canım inşallah önceden aldığım elimde kalan testleri kullanıyorum şimdilik miratech marka bu test bugün 15.gün yumurtlama gördüm inşallah hcg testinde de böyle çizgiler görürüz

Bebişi yapıp çıkıyorsun ohh ne güzel canım
İyiymiş bunlarda inşallah görürüz ne güzel pik olmuş

Herşey kısmet deyin üzülmeyin burda ilk hamile haberini alan benim ama dün beta 20067 olduğu halde ultrason görünmedi kese stres oldum baya ama özele gidicem bir hafta daha bekliycem
Canım benim bir tane 1 yaşında kizim var benim de kese gozukmustu ama kalp atışı duyulmamisti kesin dedim boş gebelik ultrasonda da geri çıkmıştı hatta bir sorun olabilir mi dedim olabilir demişti doktor hatta gebeligimin son haftası kasintim arttı gebelik kolestasi sebebiyle acil doğum a aldılar şimdi sapasağlam sağlıklı tonton bir kizim var çok sitrese girmeyin işin özü

Ah canim onu gelde bana anlat stres benim adım sanki

Allah bağışlasın kızını sağlıkla herdaim...
Ben kalp atışı için erken biliyorum da kese görünmesi lazim deger yüksek yanı

Aynisini dusunuyo cnm asiyi daha fazla erteleyemeyecem hastalik cok yayildi. Bir yandan asi olup kimyasal olanlar var o yuzden korkuyorm. Asi yapip araliga kadr korunacm agustos sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…