- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.661
Tüpler tıkalı olabılır mi acaba fıye istemıstır buyuk ıhtımalle, hersey normalse tüplerde sıkıntı olabılır onlarda yapısıksa açılır zaten3 aydır test yapıyorum, hic gormedim yumurtlama.. yasim 22. Doktor ultrasonla bakti normal dedi hormonlarimda normal cikti. Yumurta rezervim az olsa ultrasonda belli olur muydu acaba. Birde yumurtlamadigim icin rahim filmi istedi, daha çektirmedim
Amin cemi cümlemize. Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlıya çevirip alnımıza yazsın inşallahBasiniz sagolsun Allah sabırlar versin insaallah. Kayın valideler cocuklarin bakimi icin büyük nimet. Ne mutlu size. Esiniz konusunda da geçmişler olsun insaAllah cok dikkat edin koronaya. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tabi ki bilgilerini yazarsan eklerimBenide ekler misinizz
Anladım cnm amh felan bakılmıştır zatenDoktor kontrolunde klomen kullanmadim. Evde ovulasyon testi yaptım. 3 ay deneyelim olmazsa 4. Ay adetinin 12. Gununde gel dedi
Amh bakılmadı.. ultrasonla bakti yumurtaliklar normal dedi, belli olur muydu düsuk olsaydiAnladım cnm amh felan bakılmıştır zaten
Yas 22Tabi ki bilgilerini yazarsan eklerim
Olurdu cnm bat ne zamn acaba onu da ekleyeyimAmh bakılmadı.. ultrasonla bakti yumurtaliklar normal dedi, belli olur muydu düsuk olsaydi
Yumurtlama masajı yaptınız mı? Youtuba da birgebenin günlüğü yapıyor.klomende 3. Ayım bu ay. İlk iki ay gunde bir doz kullandim bu ay sabah aksam kullanacağım. Ovulasyon testinde hic yumurtlama gormedim suana kadaryumurtlama gormek iciniz oneriniz var mı? Birde pcoslu degilim, adetlerim duzenli. Stresten görmüyorum muhtemelen.
Uzun zamandır gördüğüm en net yumurtlama
1 inde yolcuyuz canım inşallah önceden aldığım elimde kalan testleri kullanıyorum şimdilik miratech marka bu test bugün 15.gün yumurtlama gördüm inşallah hcg testinde de böyle çizgiler görürüzDeğiştirmişsin canım testlerini bu hangisi?
Bu arada tatilini naptın gezdin mi baya devam ediyor musun?
3 gun sonra adet olacagim. Bat adete kalan gün mü demekOlurdu cnm bat ne zamn acaba onu da ekleyeyim
Evet yaptımYumurtlama masajı yaptınız mı? Youtuba da birgebenin günlüğü yapıyor.
Beklenen adet günü demek cnm3 gun sonra adet olacagim. Bat adete kalan gün mü demek
1 inde yolcuyuz canım inşallah önceden aldığım elimde kalan testleri kullanıyorum şimdilik miratech marka bu test bugün 15.gün yumurtlama gördüm inşallah hcg testinde de böyle çizgiler görürüz
Biraz da ona denk gelsin istedim kafam rahat olsun düşünmeyeyim diyeBebişi yapıp çıkıyorsun ohh ne güzel canım
İyiymiş bunlarda inşallah görürüzne güzel pik olmuş
Canım benim bir tane 1 yaşında kizim var benim de kese gozukmustu ama kalp atışı duyulmamisti kesin dedim boş gebelik ultrasonda da geri çıkmıştı hatta bir sorun olabilir mi dedim olabilir demişti doktor hatta gebeligimin son haftası kasintim arttı gebelik kolestasi sebebiyle acil doğum a aldılar şimdi sapasağlam sağlıklı tonton bir kizim var çok sitrese girmeyin işin özüHerşey kısmet deyin üzülmeyin burda ilk hamile haberini alan benim ama dün beta 20067 olduğu halde ultrason görünmedi kese stres oldum baya ama özele gidicem bir hafta daha bekliycem
Ah canim onu gelde bana anlat stres benim adım sankiCanım benim bir tane 1 yaşında kizim var benim de kese gozukmustu ama kalp atışı duyulmamisti kesin dedim boş gebelik ultrasonda da geri çıkmıştı hatta bir sorun olabilir mi dedim olabilir demişti doktor hatta gebeligimin son haftası kasintim arttı gebelik kolestasi sebebiyle acil doğum a aldılar şimdi sapasağlam sağlıklı tonton bir kizim var çok sitrese girmeyin işin özü
Allah bağışlasın kızını sağlıkla herdaim...Canım benim bir tane 1 yaşında kizim var benim de kese gozukmustu ama kalp atışı duyulmamisti kesin dedim boş gebelik ultrasonda da geri çıkmıştı hatta bir sorun olabilir mi dedim olabilir demişti doktor hatta gebeligimin son haftası kasintim arttı gebelik kolestasi sebebiyle acil doğum a aldılar şimdi sapasağlam sağlıklı tonton bir kizim var çok sitrese girmeyin işin özü
Vajinal bakıyorlar eğer karından gorunmediyse canım bir de her ultrason aletide farklı oluyor muş benim gittiğim farklı hastaneler hep farklı sonuç cikarmistiAllah bağışlasın kızını sağlıkla herdaim...
Ben kalp atışı için erken biliyorum da kese görünmesi lazim deger yüksek yanı
Aynisini dusunuyo cnm asiyi daha fazla erteleyemeyecem hastalik cok yayildi. Bir yandan asi olup kimyasal olanlar var o yuzden korkuyorm. Asi yapip araliga kadr korunacm agustos sonunda.Kızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi