Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar 7 aydir gebelik calismasi yapıyorum. 1.5 yil yasmin kullandim. Adetimin 2. Gunu sonuclarim nasil sizce? Adet gecikmesi oldugu icin sokturucu ile adet olmustum o etkiler mi acaba sonuçları

Kızlar yarın doktordan klomen yumurta takibi isticem bunun için sperm testi şart mı olmasımı lazım illa

Senin kadar doktor pesinde kosan var midir acaba ne olacak boyle. Zaten senin dogumun gelse de dogurtacak doktor bulamayacaksin bence

Teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu. Genelde Parol kullanırım çok dayanamazsam zaten çok ilaç sevmem. Sirkeli suyla her gün 2 kez gargara yaptım diş ağrım kesildi 1 haftada rahatladım ama 1 kez arveles içmiş oldum 1 kez de parol içtim ağustos 5ten sonra öğrencez artık bişey var mı yok mu..

O kiloyu nasıl verdiniz bizede bir taktik bende diyetisyenle vermıstım korona türkiyede ilk defa görülünce bende kapanmayla beraber geri kılo aldım. 99 dan 76 ya dusmustum şimdi yenıden 90 larda gezıyorum diyet yapmaktan sıkıldım ve yoruldum artık erken menapoz var insülin direncim var var oğlu var belkı kılo versem düzene biner hormonlarım ama yapamıyorum mehter gibi 2 verıyorum 1 alıyorum

Kızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı

2 verip 1 almak yine nette bi azalış gösterir kardeşim 1 verip 1 alanlar da var bkz.ben

Kızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı
Canım 2.kez yumurtama olmuş olabilir mi düzenli ilişkiye devam etmiş miydiniz çatlatmadan sonra da?

Cnm ben iki iğneden de 17 gün sonra regl oldum ama bi topikte 14. Gün negatif çıkıp ertesi gün kanda pozitifi yakalamıştı biri
Yaaa ufak da olsa bir umudum olsa mı erken gebelik testi yapmadım kaset test yaptım çok bilindik bir marka değil internetten ucuza almıştım. Belkş hassasiyeti düşüktür demek istiyorum of bilmiyorum. Negatifi görünce çok üzüldüm çok umutlanmıştım bu ay.

Cnm ben iki iğneden de 17 gün sonra regl oldum ama bi topikte 14. Gün negatif çıkıp ertesi gün kanda pozitifi yakalamıştı biri
Selizay bunu ben de kadınlar kulubunde çok duydum bu arada insallah vardır canım Nolursa olsun kırmızıları görene kadar insan hep bi acaba diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…