-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.481
Oh iyi ozaman canimYüksek ama doktor yaşın küçük normal gayet iyi dedi cnm bn de pko mu var acaba dedim ama yok ultrasonda da
Randevi 1 ay sonraya buldum devlette ugraşırken kendiliğinden olurum insallah canimYaa hadi hayırlısı olsun. Bence benden önce sen hamile kalacaksın bu durumdahadi insallah sürecin hızlıca ilerler.
Hayır canım genelde istemıyorlar ama benım doktorum istemiştiKızlar yarın doktordan klomen yumurta takibi isticem bunun için sperm testi şart mı olmasımı lazım illa
Sağol cnm yarın isticem artık bakalım verecek mi klomenHayır canım genelde istemıyorlar ama benım doktorum istemişti
Senin kadar doktor pesinde kosan var midir acabaDüşmüş prolaktinde doktor acildeymiş eşine yaptırdım hormonlarımı. Bakalım acilde bulacağım ne diyor kendisi. Bende pes ettimbaşka işlerim var onlara yöneldim okuldan derslerim var onları vereceğim fındık sezonu açıldı para kazanmam lazım sende gel yap kurtar beni yedi bunlar iyice.
Teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu. Genelde Parol kullanırım çok dayanamazsam zaten çok ilaç sevmem. Sirkeli suyla her gün 2 kez gargara yaptım diş ağrım kesildi 1 haftada rahatladım ama 1 kez arveles içmiş oldum 1 kez de parol içtim ağustos 5ten sonra öğrencez artık bişey var mı yok mu..Arveles hem haamile kalmayı engelliyor hem de zarar veriyor. Geçen ay doktor söyledi ama inşallah varsa da birşey olmamıştır. Çok mecbur kalmadıkça içme, parol kullan.
Gerçi benimde başım Ağrısa yada adet sancım ols sadece arveles kesiyor çünkü çok güçlü
O kiloyu nasıl verdiniz bizede bir taktikBen ani kilo verdim canim pko olduğu icin doktor kilo ver dedi 2 ayda 16 kg a yakin kilo verdim. Ondan önce cok duzenliydi adetim şimdilerde 23 24 gunde ya da 27 28 gunde oluyorum bu ay da mesela 12. Gun catlama gordum o yuzden bat gunu 26. Gun olacak buyuk ihtimal dengesiz yani. O uuzden ovu testi kullandım zaten
2 verip 1 almak yine nette bi azalış gösterir kardeşimO kiloyu nasıl verdiniz bizede bir taktikbende diyetisyenle vermıstım korona türkiyede ilk defa görülünce bende kapanmayla beraber geri kılo aldım. 99 dan 76 ya dusmustum şimdi yenıden 90 larda gezıyorum diyet yapmaktan sıkıldım ve yoruldum artık erken menapoz var insülin direncim var var oğlu var belkı kılo versem düzene biner hormonlarım ama yapamıyorum mehter gibi 2 verıyorum 1 alıyorum
Canım 2.kez yumurtama olmuş olabilir mi düzenli ilişkiye devam etmiş miydiniz çatlatmadan sonra da?Kızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı
Cnm ben iki iğneden de 17 gün sonra regl oldum ama bi topikte 14. Gün negatif çıkıp ertesi gün kanda pozitifi yakalamıştı biriKızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı
Canım zaten 5 yumurta vardı iğneden sonra hepsi aynı anda mı çatlar sonra mı çatlar bilemedim ki. 12 temmuz iğne oldu 13,15,17 değerlendirdik.Canım 2.kez yumurtama olmuş olabilir mi düzenli ilişkiye devam etmiş miydiniz çatlatmadan sonra da?
Yaaa ufak da olsa bir umudum olsa mıCnm ben iki iğneden de 17 gün sonra regl oldum ama bi topikte 14. Gün negatif çıkıp ertesi gün kanda pozitifi yakalamıştı biri
Cnm ben iki iğneden de 17 gün sonra regl oldum ama bi topikte 14. Gün negatif çıkıp ertesi gün kanda pozitifi yakalamıştı biri
Yaaa inşallahSelizay bunu ben de kadınlar kulubunde çok duydum bu arada insallah vardır canım Nolursa olsun kırmızıları görene kadar insan hep bi acaba diyor
Yumurtlama sonrası 17 güne kadar çıkmazsa umudunu kaybedersin bebeğim. Henüz erkenKızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı
Hangisini çok duydun bu arada, iğneden sonra 17 gün sonra regl olanı mı, pozitifi geç göreni miSelizay bunu ben de kadınlar kulubunde çok duydum bu arada insallah vardır canım Nolursa olsun kırmızıları görene kadar insan hep bi acaba diyor
17yi beklemeye devam o zamanYumurtlama sonrası 17 güne kadar çıkmazsa umudunu kaybedersin bebeğim. Henüz erken