- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.501
Temmuz grubunda janna Çatlama ignesi sonra baya test yapmıştı. İğne etkisi ile 15-17 gün pozitif gördü. Sonrasında negatif döndü. Demem o ki senin kaset test bozuk ya da hassas olmayabilir. Yapabiliyorsan erken gebelik testi yap istersen ya da umudunu kaybetmeden beklemeye çalış… İnş kırmızıları görmediğin sürece umut vardır.Yaaa ufak da olsa bir umudum olsa mıerken gebelik testi yapmadım kaset test yaptım çok bilindik bir marka değil internetten ucuza almıştım. Belkş hassasiyeti düşüktür demek istiyorum of bilmiyorum. Negatifi görünce çok üzüldüm çok umutlanmıştım bu ay.
İğne etkisi 10 günde geçiyor diye biliyorum ama herkeste farklı oluyor demek kiTemmuz grubunda janna Çatlama ignesi sonra baya test yapmıştı. İğne etkisi ile 15-17 gün pozitif gördü. Sonrasında negatif döndü. Demem o ki senin kaset test bozuk ya da hassas olmayabilir. Yapabiliyorsan erken gebelik testi yap istersen ya da umudunu kaybetmeden beklemeye çalış… İnş kırmızıları görmediğin sürece umut vardır.
Ben yeni gruba girmiştim o zaman.. Zahrada ile janna benzer süreçteydiler. İkisi peş peşe test paylaşıyordu. Hatta birilerinde janna ya hemen sevinme iğne etkisi ile uzun sürüyor olabilir 17 gün kadar bekle demişti. Zaten 17. Güne doğru sonucu negatif çıktı. Ama sürekli kaset test erken gebelik hep çizgi gördüler.. Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltir beniİğne etkisi 10 günde geçiyor diye biliyorum ama herkeste farklı oluyor demek ki
Z zahrada aydınlat gız bizi, ovitrelle sonrası kaç gün sonra test yapmak lazımBen yeni gruba girmiştim o zaman.. Zahrada ile janna benzer süreçteydiler. İkisi peş peşe test paylaşıyordu. Hatta birilerinde janna ya hemen sevinme iğne etkisi ile uzun sürüyor olabilir 17 gün kadar bekle demişti. Zaten 17. Güne doğru sonucu negatif çıktı. Ama sürekli kaset test erken gebelik hep çizgi gördüler.. Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltir beni
Ben yeni gruba girmiştim o zaman.. Zahrada ile janna benzer süreçteydiler. İkisi peş peşe test paylaşıyordu. Hatta birilerinde janna ya hemen sevinme iğne etkisi ile uzun sürüyor olabilir 17 gün kadar bekle demişti. Zaten 17. Güne doğru sonucu negatif çıktı. Ama sürekli kaset test erken gebelik hep çizgi gördüler.. Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltir beni
Canım bence hala şansın varKızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı
Sen ne kadar süredir istiyorsun canım daha önce görmedim seni bu konulardaCanım bence hala şansın varbende ilk vurulduğum zaman 14. Gün oldu testte silik çizgi görmüştüm akşamına test verdim negatifti. Sonra baya araştırdım forumda 14 de negatif görüp 17 de 18 de hatta bi kız 22. Gün idrarda çift görmüş sonra bende umutlandım ama benim üç gün gecikmeyle reglim geldi. Umutlandırmak istemem ama dediğim gibi 22. Günde öğrenen bile var inşallah alırsın mutlu haberi❤
Ahahahaha iğneden 17 gün sonra çok niş arkadaşımHangisini çok duydun bu arada, iğneden sonra 17 gün sonra regl olanı mı, pozitifi geç göreni mi
Mantıken iğneden 12 saat sonra girilen ilişkiden itibaren 14 gün olmalı değil mi17yi beklemeye devam o zamaniğne olduğumuz günü sayıyor muyuz ya
Bana 36 saat dedi 12 temmuz saat 13:00 gibi iğne oldum, 13 temmuz akşam 23:00 civarı ilişki oldu,Mantıken iğneden 12 saat sonra girilen ilişkiden itibaren 14 gün olmalı değil mi
Ben adımı değiştirdim melekkanat dı önceki adım mayıs grubunda falan vardım ara ara yazıyordumSen ne kadar süredir istiyorsun canım daha önce görmedim seni bu konularda
Melekkanatı biliyorum tabikiBen adımı değiştirdim melekkanat dı önceki adım mayıs grubunda falan vardım ara ara yazıyordumbir yıldır istiyorum fakat pko var bende 2 yıl olucak evleneli hiç korunmadım 3 aydır da klomen çatlatma ile deniyorum ovitrelle nin 7. Günündeyim bakalım neler olacak
O zaman bu gece 23de senin 13.gün bitti, sonuçta ilişkiyi baz almak gerekmiyor mu yaBana 36 saat dedi 12 temmuz saat 13:00 gibi iğne oldum, 13 temmuz akşam 23:00 civarı ilişki oldu,
Yüzümü sivilce bastı, ergenlik döneminde gibiyim, biri sönüyor diğeri çıkıyor üçer beşer. Psikolojim bozulduBen adımı değiştirdim melekkanat dı önceki adım mayıs grubunda falan vardım ara ara yazıyordumbir yıldır istiyorum fakat pko var bende 2 yıl olucak evleneli hiç korunmadım 3 aydır da klomen çatlatma ile deniyorum ovitrelle nin 7. Günündeyim bakalım neler olacak
Allahhh umut loadingO zaman bu gece 23de senin 13.gün bitti, sonuçta ilişkiyi baz almak gerekmiyor mu ya
Şimdi gaz vermek/umut pompalamak istemem, ama bilimsel yaklaşırsak zaten yumurta çatlayınca 24 saat canlı kalıyor aşağı yukarı bence kesin oldu diye düşünme ama olmadı demek için de biraz erken sanki hakikatenAllahhh umut loading
Vallahi 24 yaşımdayım bir kez olsun sırtımda sivilce çıktığını bilmem yüzümde de çok çok nadir çıkardı ne zaman klomen çatlatma kullandım sivilce doldu her yanım afedersin kalçada bile çıkıyor bu nedir yaYüzümü sivilce bastı, ergenlik döneminde gibiyim, biri sönüyor diğeri çıkıyor üçer beşer. Psikolojim bozuldu
Evet tt aynı durumdayım gıdışım boynum baldırımda bile çıkmış demin gördümVallahi 24 yaşımdayım bir kez olsun sırtımda sivilce çıktığını bilmem yüzümde de çok çok nadir çıkardı ne zaman klomen çatlatma kullandım sivilce doldu her yanım afedersin kalçada bile çıkıyor bu nedir ya