- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.181
Ayyy inş cnm bir kaç gün daha bekliyimde gidicemCanım gözünaydın ben de net görüyorum çizgiyi hemen kan vermeye koş bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inş cnm bir kaç gün daha bekliyimde gidicemCanım gözünaydın ben de net görüyorum çizgiyi hemen kan vermeye koş bence
Yaşım 22 2 yıldır deniyoruz cnmYaş ve deneme süresi nedir acaba listeyi yarın sabah güncellcm
Tmm cnm hayırlısı olsunM mavili_yeshll canim benim regl basladi beni silebilirsin listeden bikac ay ara vericem bebe mevzusuna kafam doldu bu ara dusunmuyorum sizlerin haberlerini aliriz insallah
Benim de geçen ay oldu öyle yumurtlama zamanı lekelendim çok çok hafif yumurtlamaya dikkat ettiğim için farkettim ben de sonrasında bir şey olmadı adet oldum günüm geldiginde de ama benim eşim takviye alıyor sperm değeri için ben ona yordum nedense. Bu arada sat ve bitişi aynı benimle ovulasyon yaptınız mı?Kızlar selam, sat 12 temmuzdu 18inde regl bitti.. dün normal gelen akıntıda çok hafif pembelik vardı, bugün bolca bi akıntının içinde 2 nokta kırmızılık vardı yine (foto çektim ama buraya yüklemeye çekindim açıkçası) yumurtlama olduğunu sanmıyorum ve daha geçen mayısta genel kontrole gittim her şey de tertemizdi.. pek hoşuma gitmedi bu durum bi tahmininiz var mı neden olabilir
Benim eşim hamilelik öncesi multivitaminin erkek versiyonunu kullanıyor ama bu lekelenmenin spermle ilgili olduğunu sanmıyorum Yumurtanın çatlamasında bazen lekelenme olabiliyormuş, benim geçen sene böyle bi bi lekelenmem olmuştu adetten bi süre geçtikten sonra ve şansa ertesi gün rutin yıllık jinekolog muayenem vardı, doktor da yumurtan çatlamış onun lekelenmesi (hatta muayenede daha içerde mukus tabakasında canlı kırmızı renkte minik parçalar vardı yine) hamilelik istiyorsan hemen bu gece değerlendir deyip gülmüştü ama o zaman korunuyorduk bebek düşünmüyorduk daha ama dün değil ondan önceki gün ve bugün ovulasyon testi yaptım, suya falan pek dikkat etmedim ama ne yalan söyliyim gayet silikti o yüzden yumurtlamaya pek ihtimal vermedim bu sefer bak ekliyorum testlerin fotosunu (üsteki bugünkü, alttaki çarşambadan) bakalım ovulasyon testine devam edeceğim ne zaman peak görücemBenim de geçen ay oldu öyle yumurtlama zamanı lekelendim çok çok hafif yumurtlamaya dikkat ettiğim için farkettim ben de sonrasında bir şey olmadı adet oldum günüm geldiginde de ama benim eşim takviye alıyor sperm değeri için ben ona yordum nedense. Bu arada sat ve bitişi aynı benimle ovulasyon yaptınız mı?
Anladım o zaman yumurtlamada olabiliyor lekelenme. Ya bu çocuk sürecinde çok farklı şeyler yaşıyoruz ama daha dikkat ettiğimizden sanırım biz de 10 aydır deniyoruz başıma gelmeyen kalmadı bu konularda her ay birşeyler oluyor benim bugün pik oldu ama siz bir gün ara vermişsiniz yumurtlama olmuş olabilir mi o arada? Ya da sıvı alımıyla da alakalı olabilir tabiBenim eşim hamilelik öncesi multivitaminin erkek versiyonunu kullanıyor ama bu lekelenmenin spermle ilgili olduğunu sanmıyorum Yumurtanın çatlamasında bazen lekelenme olabiliyormuş, benim geçen sene böyle bi bi lekelenmem olmuştu adetten bi süre geçtikten sonra ve şansa ertesi gün rutin yıllık jinekolog muayenem vardı, doktor da yumurtan çatlamış onun lekelenmesi (hatta muayenede daha içerde mukus tabakasında canlı kırmızı renkte minik parçalar vardı yine) hamilelik istiyorsan hemen bu gece değerlendir deyip gülmüştü ama o zaman korunuyorduk bebek düşünmüyorduk daha ama dün değil ondan önceki gün ve bugün ovulasyon testi yaptım, suya falan pek dikkat etmedim ama ne yalan söyliyim gayet silikti o yüzden yumurtlamaya pek ihtimal vermedim bu sefer bak ekliyorum testlerin fotosunu (üsteki bugünkü, alttaki çarşambadan) bakalım ovulasyon testine devam edeceğim ne zaman peak görücem
Ya sorma bizim de 8-9 ay oldu arada aksaklıklar olarak her ay tam değerlendiremedik ama 8-9 aydır yaşadığımı da ben biliyorum bu ay bir psikologla görüşmeye başladım stresimi yönetmek için öyle diyim sana dün de keşke yapsaymışım test ama bi günde hemen peak yapıp bu kadar zank diye silikleşeceğini sanmıyorum ya canım ama sıvı alımına falan dikkat etmediğim için 100% bir şey diyemedimAnladım o zaman yumurtlamada olabiliyor lekelenme. Ya bu çocuk sürecinde çok farklı şeyler yaşıyoruz ama daha dikkat ettiğimizden sanırım biz de 10 aydır deniyoruz başıma gelmeyen kalmadı bu konularda her ay birşeyler oluyor benim bugün pik oldu ama siz bir gün ara vermişsiniz yumurtlama olmuş olabilir mi o arada? Ya da sıvı alımıyla da alakalı olabilir tabi
Benim bat 12 ağustos görünüyor bu arada senin ne zaman?Anladım o zaman yumurtlamada olabiliyor lekelenme. Ya bu çocuk sürecinde çok farklı şeyler yaşıyoruz ama daha dikkat ettiğimizden sanırım biz de 10 aydır deniyoruz başıma gelmeyen kalmadı bu konularda her ay birşeyler oluyor benim bugün pik oldu ama siz bir gün ara vermişsiniz yumurtlama olmuş olabilir mi o arada? Ya da sıvı alımıyla da alakalı olabilir tabi
Aynı şeyler bende de mevcut , çok düşünüyoruz , beynimiz bize oyun oynuyor .Aslında akışına bıraksan ne güzel olacak ama gel de anlat bunu bize :)Bende de iki gündür sabahları aşırı mide bulantısı oluyor normalde çok nadir midem bulanır bu sabah mutfağa giremedim her yer çürük kokuyordu sanki ama benimki de psikolojik olabilir çünkü gecen ay da ayni günler bas dönmem vardi ve kırmızılar tam vaktinde geldi
Çok silik ama bende gördüm cnmKizlar bata 6 gün kala test yapacağımı söylemiştim ya bugun yaptim bi bakar misiniz 3 4. Dk da cikti fotoda tam net gozukmese de ben görüyorum
Kizlar bata 6 gün kala test yapacağımı söylemiştim ya bugun yaptim bi bakar misiniz 3 4. Dk da cikti fotoda tam net gozukmese de ben Flu bir çizgi vargibi
Flu bir çizgi var gibi . Kan vermek en doğrusu . Güzel haberlerini bekliyoruz .Kizlar bata 6 gün kala test yapacağımı söylemiştim ya bugun yaptim bi bakar misiniz 3 4. Dk da cikti fotoda tam net gozukmese de ben görüyorum
InsaAllah vardır dua edinÇok silik ama bende gördüm cnm
Yarin da testi yenileyecegim koyulasma görürsem kan vermeyi düşünüyorum insaAllah görürüm dua edin lütfen ❣Flu bir çizgi var gibi . Kan vermek en doğrusu . Güzel haberlerini bekliyoruz .
Gördüm canım ben de benimki de çıplak gözle daha net görünüyordu. Bir de siyah beyaz filtre koyup bak, bende renk filtreleriyle gözüktü fotoda hayırlısı olsun, inşallah daha koyularını da görürsün ilerleyen günlerdeKizlar bata 6 gün kala test yapacağımı söylemiştim ya bugun yaptim bi bakar misiniz 3 4. Dk da cikti fotoda tam net gozukmese de ben görüyorum
Ay amin insaAllah cok tesekkur ederim normalde catlamayi da gece gördüğüm için aslinda bugun bata daha 7 gun vardi. Ben dayanamadan yaptim yarin tekrarlayıp sana yine sorarım üstadım olarakGördüm canım ben de benimki de çıplak gözle daha net görünüyordu. Bir de siyah beyaz filtre koyup bak, bende renk filtreleriyle gözüktü fotoda hayırlısı olsun, inşallah daha koyularını da görürsün ilerleyen günlerde
Benim önceki gebeliğim de de böyleydi hatta gene hayalet çizgi diye kızdım kendime. Ama garanti olsun diye bir sonraki gün tekrar yaptım daha koyuydu aynı marka testten tekrar yapın fark varsa çizgide hamilesinizKizlar bata 6 gün kala test yapacağımı söylemiştim ya bugun yaptim bi bakar misiniz 3 4. Dk da cikti fotoda tam net gozukmese de ben görüyorum