Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko varmış belki ondan oldu ama 14 temmuzdan beni silik. Bat 27 temmuz olması lazım bakalım aslında pek umudum yok pko tanısı almak beni biraz korkuttu. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun. İsteyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı bebeklerle ❤️
Hadi hayırlısı olsun inşallah ❤️🤗

Eki Görüntüle 2891299 son ikisi aynı güne ait sabah ve şimdiye ait yorum yaparmisiniz bugün değerlendirecem yarını da mı degerlendirmeliyim yoksa c.tesi gününü mu degerlendireyim?
Keisnlikle bugunu es gecme son test bugüne ait ise bugun catlama olmus benim testler de ayni böyleydi yumurtlama günümde 2 3 saat aralıklarla test yaptım 3 saat arayla t ve c ayni renk iken 3 saat sonra tamamen silik olmustu bugun catlama günün vakif kaybetme derim

Keisnlikle bugunu es gecme son test bugüne ait ise bugun catlama olmus benim testler de ayni böyleydi yumurtlama günümde 2 3 saat aralıklarla test yaptım 3 saat arayla t ve c ayni renk iken 3 saat sonra tamamen silik olmustu bugun catlama günün vakif kaybetme derim
Şimdi değerlendirdim :halay::KK45: inşallah güzel sonuçlar alırım yarını da değerlendirmelimiyim sizce ?

Ya yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşıyormuş yarin sabah değerlendirirsen ise yarar belki ama aksam degerlendirirsen bir önemi olmaz diye düşünüyorum
Yarın sabahı değerlendirirsem peki şöyle sabah 8 9 gibi diğer türlü vakit geçiyor spermin toplanması da zaman alıyor artık hayırlısı

Başladı geri sayım 30 temmuz bat ben 25 inde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum aldim nöbetçi eczaneye gidip. Her defasında almiycam yapmiycam diyorum yine dayanamıyorum buraya sonucu atacağım negatif bile görsem gelişmelerden haberdar edeceğim. Yumurtlama ve catlama gününü değerlendirdik bakalim beklemedeyiz test için son 4 gun
Benim de 30 Temmuz , şuan sağ kısmımda yoğun ama genel olarak kasıklarımda sızı var . Duygusal olarak öfke hali mevcut . Ya da tamamen duygusal.

Benim de 30 Temmuz , şuan sağ kısmımda yoğun ama genel olarak kasıklarımda sızı var . Duygusal olarak öfke hali mevcut . Ya da tamamen duygusal.
Bende de iki gündür sabahları aşırı mide bulantısı oluyor normalde çok nadir midem bulanır bu sabah mutfağa giremedim her yer çürük kokuyordu sanki ama benimki de psikolojik olabilir çünkü gecen ay da ayni günler bas dönmem vardi ve kırmızılar tam vaktinde geldi 😏

Merhaba kızlar günaydın bu ay duphaston kullandım bitti 3.gün adet olurdum olmadım bugün 4.gün adet olalı 28 gün oldu test yaptıgımda beyaz çizgi görüyorum sizde beyaz çizgi çıkan oldu mu 1 dakika içinde bu çizgiyi gördüm birde nedense beyaz akıntım var ve sadece gögüslerim şiş ama ağrı yok acaba gebelik olabilir mi sizde görüyormusunuz çizgiyi
65DF848F-7638-4F88-9EF1-8CDD5D9CFD79.jpeg
DD15880E-B5B1-4320-9FE7-63A9D08684D2.jpeg

Hali Hali kullandığın soğan kürü nasıl kullanılıyor. Ben 35. gündeyim hala regl olmadım ve en uzun dönem oldu benim için... bekleyip sonrasında soğan kürü içeyim diyorum...

Merhaba kızlar günaydın bu ay duphaston kullandım bitti 3.gün adet olurdum olmadım bugün 4.gün adet olalı 28 gün oldu test yaptıgımda beyaz çizgi görüyorum sizde beyaz çizgi çıkan oldu mu 1 dakika içinde bu çizgiyi gördüm birde nedense beyaz akıntım var ve sadece gögüslerim şiş ama ağrı yok acaba gebelik olabilir mi sizde görüyormusunuz çizgiyiEki Görüntüle 2891542 Eki Görüntüle 2891543
Canım gözünaydın ben de net görüyorum çizgiyi hemen kan vermeye koş bence 😍

X