- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.101
Gittim canım. Amh bayramdan sonra çıkacağı için doktorla görüşmedim henüz. Anladığım kadarıyla sonucu çıkan değerlere göre hormonlarda çok acayip bir durum yok. Amh önemli ama...menopoza yakınsam işler fena değişir.
Demek ki engel değil catlamaya cunku ben gordum bu ay yumurtlamayi ovu. Takibi ile bence siz de takip edin birkac ay kendinizi. Yumurtlama görmezseniz o zaman doktora yeniden gidersiniz ben gördüm ama daha henüz bir ay oldu kullanali birkac ay devam edicem görmediğim ay olursa gitmeyi düşünüyorum yeniden bir de sogan suyunu yapmayı düşünüyorum bu ay tutmazsa gebelikMerhaba, ben de son kontrole gittiğimde doktor kist oluştuğunu ama adetle atılacağını söyledi. Kist çatlama ve yumurtlamaya engel değil anladığım kadarıyla öyle mi? Yumurta çatlamazsa kistte dönüşüyor çünkü bildiğim kadarıyla.
Bu arada çok varmis pko olup kendi başına hamile kalan yani cok buyutmenin bir alemi yok bu hastalığı zaten tedavi ile geçip giden bir sey en olmadı tedaviye başlarız biter gider bu hastalikMerhaba, ben de son kontrole gittiğimde doktor kist oluştuğunu ama adetle atılacağını söyledi. Kist çatlama ve yumurtlamaya engel değil anladığım kadarıyla öyle mi? Yumurta çatlamazsa kistte dönüşüyor çünkü bildiğim kadarıyla.
Muhtemelen. Peki siz ovu. Takibi yapiyor musunuzBenim de sağda hafif pcos dedi ve ultrasonda ben de bir kaç tane kist gördüm. Benim de adetler düzenli kilo yok kıllanma yok. Hormon testi verdim adetin ilk üç günü onlar normal çıkınca denemeye devam dedi herhangi birşey vermedi benim de gittiğim doktor. Herhalde yumurtlama ve ya çatlama görmeyen anne adaylarına bu ilaçlar veriliyor.
BEnde taktik cok ya. 3 ay diyetisyene gittim ama swglikli beslenmeyi öğrendim artık. Fat secret diye bir aplikasyon var onu indirin telefonunuza ne yediyseniz oraya not düşün kalori hesabi yapın günlük ortalama 1350 1400 kalori alarak yola devam edin daha azına düşmeyin aksi takdirde vücut buna alıştığı için ileriki dönemlerde ani kilo alımları olabiliyor. Ve tabiyki duzenli spor. Ben duzenli olarak yuruyus yaptum her gun en az 30 dk. Ama 3 saat aralıksız yurudugumu hatırlarım adim sayım 15.000 in altına nadir düşüyor yogun bir is tempo da var uzerine kalori hesabi da yapınca kolayca gitti.Yaa nasıl verdin iki ayda o kiloyu vallahi taktir ettim. Ben 73 den 67 ye üç ayda indimgerçi troidim ve insülin direncim varmış o da kilo vermemi zorlaştırıyor. Ama varsa taktiklerini alırım
Başladı geri sayım 30 temmuz bat ben 25 inde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum aldim nöbetçi eczaneye gidip. Her defasında almiycam yapmiycam diyorum yine dayanamıyorum buraya sonucu atacağım negatif bile görsem gelişmelerden haberdar edeceğim. Yumurtlama ve catlama gününü değerlendirdik bakalim beklemedeyiz test için son 4 gunDüzenli regl görüp de pko olanları okumuştum daha önce. Ama benim hep düzensizdi kıllanmam çoktu ve az bi dikkat etmeyeyim kilo artışı oluyorama yumurtlamayı görmen çok iyi yani değerlendirdiysen şansın var demek. Bat ne zaman başladı mı geri sayım
Sabır kuzum sabır...Kızlar kuzenim hamişti sancısı geldi ve bugün doğum yaptı hastanede heryer bebiş doğuran doğurana mübarek görmek istemedikçe gözüme gözüme giriyo bu bebişler
Bende babamı kaybettim, onu kaybettiğimin yıldönümünden 1 hafta sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yanımda kimse yoktu. Gurbette çalışıyorum tek eşim var destekçim. Bebek düşürmeme rağmen niye olmuyor sorun mu var diyenler, ne zaman yapacaksın diyenler vs vs bu sorular bitmez bebek olur okulu düğünü mesleği her şeyi millete dert olur.emin olun hepimizin hayatımda zorlu bir dönem oluyor. Stres yapmayın eşinizle güzel zamanlarınız güzel değerlendirin birbirizie vakit ayırın. . Şuan çocuğumuz olsa da olmasa da biz hep değerliyiz yine aynı biziz . Ne eksiliriz ne çoğalırız. Hep çok değerliyiz. Çok kafaya takmadan hayattan zevk alarak denemeye devam :)Sabır kuzum sabır...
Benim gözyaşlarım kurudu. Bazen neye ağladığımı bilmiyorum, ölen babama mı ağlıyorum, olmayan bebeğe mi ağlıyorum, hayatımdaki herşeyin bu kadar zor olmasına mı bilmiyorum. Bazen o beni pamuklara saran, elinden gelen herşeyi yapan eşime bile tahammülüm kalmıyor ,en ufak şeye bağırıp çağırıyorum. Yine de kuyruğumu indirmeyi bilmiyorum. Yine de adam gelip haksız da olsam haklısın diyor. O da olmasa kahrımı, bu tahammülsüz halimi kim çeker bilmiyorum. Bir gün o da bıkacak diye korkuyorum.
Biri bebek yok mu dediğinde bağırıp çağırmak istiyorum olmuyor ne istiyosunuz size ne diye...
Ne olacak bu halim, onu da bilmiyorum.
Evet birkaç aydır yapıyorum. Ama artık ovulasyon testleri sayesinde yumurtlama belirtilerine hakimim yapmasam da anlarım büyük ihtimalleMuhtemelen. Peki siz ovu. Takibi yapiyor musunuz
Ben de öyle okudum ama forumda çok dolaşınca süpriz sonuçların da çıktığını gördüm. Yaş 35 olunca da insan endişeleniyorCanım fsh ve amh birbiriyle bağıl olarak hareket eder. 7,9 değerli fsh tan kötü bir amh çıkmaz o yüzden endişelere gerek yok
Hadsiz insanlar benim çevremde de var maalesef. Dun bayram ziyareti için gittiğim bir ailede kalkana kadar yapılan tek muhabbet bebek muhabbetiydi. Biri de demedi ki Allah hayirli evlat versin. Herkes kendi anisini anlattı durdu. Dugun gecesi hamile kaldim diyenden tut ilkini emzirirken 2. Kez hamile kaldim diyene. Ben de hepsine isimi bahane ederek düşünmediğimizi söylemekle yetiniyorum. Rabbim hiçbirimizin kucağını bos bırakmasın. Saglikli ve anne babasına hayirli evlatlar nasip etsinBende babamı kaybettim, onu kaybettiğimin yıldönümünden 1 hafta sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Yanımda kimse yoktu. Gurbette çalışıyorum tek eşim var destekçim. Bebek düşürmeme rağmen niye olmuyor sorun mu var diyenler, ne zaman yapacaksın diyenler vs vs bu sorular bitmez bebek olur okulu düğünü mesleği her şeyi millete dert olur.emin olun hepimizin hayatımda zorlu bir dönem oluyor. Stres yapmayın eşinizle güzel zamanlarınız güzel değerlendirin birbirizie vakit ayırın. . Şuan çocuğumuz olsa da olmasa da biz hep değerliyiz yine aynı biziz . Ne eksiliriz ne çoğalırız. Hep çok değerliyiz. Çok kafaya takmadan hayattan zevk alarak denemeye devam :)
Bnde 5 6 aylarda böyleydim şimdi alıştım bu kadar kötü olmuyorum insan olmayışına da alışıyo ama işte bebek görünce veya sorduklarında buruklaşıyorum inşallah bizim de olcak doğal yoldan olmasa bile tüp bebek bi şekilde nasip etcek rabbimSabır kuzum sabır...
Benim gözyaşlarım kurudu. Bazen neye ağladığımı bilmiyorum, ölen babama mı ağlıyorum, olmayan bebeğe mi ağlıyorum, hayatımdaki herşeyin bu kadar zor olmasına mı bilmiyorum. Bazen o beni pamuklara saran, elinden gelen herşeyi yapan eşime bile tahammülüm kalmıyor ,en ufak şeye bağırıp çağırıyorum. Yine de kuyruğumu indirmeyi bilmiyorum. Yine de adam gelip haksız da olsam haklısın diyor. O da olmasa kahrımı, bu tahammülsüz halimi kim çeker bilmiyorum. Bir gün o da bıkacak diye korkuyorum.
Biri bebek yok mu dediğinde bağırıp çağırmak istiyorum olmuyor ne istiyosunuz size ne diye...
Ne olacak bu halim, onu da bilmiyorum.
19 ağustos 21 4 ay
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay @papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay @gumus82 19 temmuz 38 2 ay @karadenizkizi1982 19 temmuz 38 3 yıl @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Hazal Yakamoz 21 temmuz 26 2 yıl @Bencebuarkadas 22 temmuz 26 2 yıl Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @pheebs 24 temmuz 28 7 ay @Gulsenn1993 25 temmuz 27 5 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @shtc 26 temmuz 29 4 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay G Gnskrky12 30 temmuz 26 3 ay @m_i_h_r_e 30 temmuz 30 2 ay Gugubi 30 temmuz 31 2.5 yıl @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @grkmtml 30 temmuz 24 2 ay @melikee 31 temmuz 37 4 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @Vulf 2 ağustos 27 1 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Hali 3 ağustos 31 7 ay @kizinbiri9 4 ağustos 23 13 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay yyaprak 6 ağustos 25 2 ay @M-elek37 6 ağustos 22 1 yıl Ozlem949 7 ağustos 27 10 ay @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @gLssHh 7 ağustos 38 10 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @Brideee 9 ağustos 27 1.5 yıl @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @aleynnss 11 ağustos 24 7 ay C charlottes 12 ağustos 35 4 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @tgceeee 15 ağustos 29 9 ay M mavili_yeshll 15 ağustos 27 14 ay @Sunrseee 16 ağustos 28 2 yıl @Koredizisever 26 8 ay @Aesculape 18 ağustos 28 1 yıl @Lemonade5 18 ağustos 29 6 ay @LeeSoon 18 ağustos 28 2 ay @Motiksa 19 ağustos 26 15 ay @Angel2609 21 ağustos 25 3 ay @Tambikedi 27 ağustos @Sadecerenn 27 ağustos 24 1 ay
Ben oldum canım, hatta 2. Dozumu bu ay oldumKizlar herkes asi oldu mu acaba. Asi olup hamile kalan var mi . Ben de olacam artk bebek olacagi yok
Kesinlikle bende aynı şekilde düşünmediğimi söylüyorum sorularla boğulmaktan daha iyiHadsiz insanlar benim çevremde de var maalesef. Dun bayram ziyareti için gittiğim bir ailede kalkana kadar yapılan tek muhabbet bebek muhabbetiydi. Biri de demedi ki Allah hayirli evlat versin. Herkes kendi anisini anlattı durdu. Dugun gecesi hamile kaldim diyenden tut ilkini emzirirken 2. Kez hamile kaldim diyene. Ben de hepsine isimi bahane ederek düşünmediğimizi söylemekle yetiniyorum. Rabbim hiçbirimizin kucağını bos bırakmasın. Saglikli ve anne babasına hayirli evlatlar nasip etsin
ben asla kimseye soylemedim bebek istedigimizi ya da korunmayi biraktigimizi, herkese daha dusunmuyoruz diyorum isleri bahane ediyorum.. bir tek esimle ikimiz konusup dertlesiyoruz ama sanirim bu kadar saklamak da bana iyi gelmedi, bi anlatip rahatlayasim vardi, en yakin arkadaslarimdan birine anlattim artik bugun.. degisen bir sey tabi ki yok ama biraz hafifledimKesinlikle bende aynı şekilde düşünmediğimi söylüyorum sorularla boğulmaktan daha iyi
ben ikinci asimi haftaya persembe olacagim ve tam yumurtlamadan bir gun sonraya gelecek gibi gorunuyor, acaba bu ay denemesek mi diye bir dusundum, ama dedim zaten aylardir olmuyor olacagi varsa da olsun artik dedim :)Kizlar herkes asi oldu mu acaba. Asi olup hamile kalan var mi . Ben de olacam artk bebek olacagi yok