Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet oldum malesef siz bana güzel haber alırsanız söyler mısınız cok merak ettim bende denemek isterim eğer siz olumlu sonuc alırsanız

Yürüyüş yapma imkanım yok ama evde spor yapmaya çalışıyorum kalori saymak da yorucu geliyor bana ya ondan çok veremiyorum az az gidiyo ama

Ay az kalmış hadi bakalım hayırlı haberler qlasın inşallah
Benim 4 ağustos bat ama ovitrelle vuruldum 14. Günü 2 ağustosa denk geliyor bende 1 ağustostan başlarım test yapmaya iğnenin etkisi geçer inşallah o zamana kadar

Benide eklermisin. BAT 8 ağustos. Sağlıkla gelmeyesice bat
Bu ay ilk deneme inşallah.
Bu topik bana uğurlu gelir inşallah.

Listede 4 kişi var bat 8 ağustos. Haydi bismillah. İnşallah bekleyen herkese nasip olur sağlıkla huzurla hayrılısıyla

Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler baslamis ikimiz için de umarim hayirli haberler alırız ikimiz de

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay aşılama denedim tutmadı. Bu ay tekrar deneyeceğim ve son. Olmazsa başka planlarım var. Yumurta takibindeyim. Yarın kontrolüm var ovitrelle ve aşılama gününe karar vereceğiz. Hayırlı bakalım. Herkese bol bol bebisler diliyorum.

Merhaba yumurta takibi ve aşılama öncesi hsg çekildiniz mi acaba? Benim 1 yıldır olmuyor da tedaviye başlamayı düşünüyorum öncesinde tüplere bakılıyor mu merak ettim

Merhaba yumurta takibi ve aşılama öncesi hsg çekildiniz mi acaba? Benim 1 yıldır olmuyor da tedaviye başlamayı düşünüyorum öncesinde tüplere bakılıyor mu merak ettim
Hsg daha önce cektirmistim. Bir sorun yoktu. Bakılıyor genelde ama duruma sordum bana gerek yok dedi. Benim 4 gebeliğim var zaten. Bir kizim var. Nasipse 2.yi istiyorum.

Bugün kontrolüm vardı. 4 yumurtam gelişiyor. Geçen ay bir tane olmuştu. İnşallah birinden biri olur diye düşünüyorum.

Selam kızlar, bayramda misafirim vardı, dün de 24 nöbetine gittim yanıma test almamışım ama beyaz akıntı gelince yumurtladım galiba dedim. Belki çatlama bugündür diye sabah değerlendirdik. Öncesini değerlendiremedik malesef. Az önce test yaptım yumurtlama mı yoksa çatlama mı sizce

Bana yumurtlama gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…