- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.061
Ben 36yasindayim. Bir gebelik geçirdim ama 11+4de bebeğin kalbi durmuşHehhee aynen. Alt tarafı bir çocuk yapıp kenara çekileceğim. Bu çilem nedir yaw. Bi yumurta, bi sperm yeterdi oysasen kaç yasındasın? Deneme süresi nedir?
Geçmiş olsun canım. Ben de hemen olacak diye düşünen saftiriklerdenim. Benim annemin de 42 yaşında menopozu başlamış malesef. Bana tek çocuk yeterliBen 36yasindayim. Bir gebelik geçirdim ama 11+4de bebeğin kalbi durmuşgeçen ay suni sancı ile düşük yaptım sonra kist oluşmuş falan filan hastaneden çıkamadik bı aydır. Şimdi bu ay ilk kez denedik bakalım hayırlısı. Benim aile öyküm de erken menopoz var birde iki çocuk istiyorum Allah nasip ederse tabi. İlkini dogurmadik daha ben hemen oluyor sananlardanim öyle olmuyormuş o işler
Size de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizinCanım 1 sene sonrasında başlıyorlar doktorlar tedaviye bende pkoyum bekarkenden bildiğim için evlendim evleneli hiç korunmadım bu yüzden 6 aylık evliyken gittim kontrole 1 sene deneyin dediler hep folik asitten başka bir ilaç da vermediler. Bir süre bende sen gibi ovulasyon ile takip ettim birinde pik oldu çatladı değerlendirdim olmadı o ay ama ikinci ay da yumurtlama görmedim malesef. Baktım testler beni ve eşimi ayrı bir strese soktu bıraktık o ay. Tabi yine doktora gitmiştim yumurtlama görmedim diye yine bir sene dolmadığı için bi tedavi başlanmadı mayıs da ilk klomen başladım bu ay üçüncü klomenle denemem bu gün çatlatma iğnemi de oldum nasip diyip bekliycem artik. Bu arada bence hiç takılma pkoya rağmen ne insanlar tedavisiz hamile kalıyor içini ferah tut
Keçi boynuzu benim eşim de 40yasinda. Biz farkında olmadan keçiboynuzu yedik bi ay boyunca baya baya yedik hergun 10ar 10ar. O ay hamile idim.doktor şaşırdı değerler sınırda nasıl kısa sürede oldu diye. Annem kirkina gelmeden malesef menapoz a girmişGeçmiş olsun canım. Ben de hemen olacak diye düşünen saftiriklerdenim. Benim annemin de 42 yaşında menopozu başlamış malesef. Bana tek çocuk yeterliumarım amh problemli çıkmaz. Eşimde de sperm hızı sorunu var cunku. Deneme için biraz zaman lazımdı
Merabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olurGünaydın mesajı yazalı bikaç gün olmuş ama
Siz mi kullandınız çakşır suyunu eşiniz mi
Ve tavsiye üzerine falN mı kullandınız
Bizde aktara sorduk
Bana hayıt suyu eşimede çaksır suyu verdi
Yaklasık bi haftadır kullanıyoruz
Merak ediyorum etkisi olcak mı acaba
Ne yaptın canim doktora gittin miBen stresin ta kendisiyim canım. Bir şeye kafa koyduysam hemen olsun isterim. :) ama her kafama koyduğuma da er ya da geç kavuşuyorum neyse ki. Umarım bu da böyle olacak. Güzel dileğin için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda ben de güzel haberler paylaşırım senin gibi.tabi buradaki tüm arkadaşlarım da paylaşır umarım.
Gittim canım. Amh bayramdan sonra çıkacağı için doktorla görüşmedim henüz. Anladığım kadarıyla sonucu çıkan değerlere göre hormonlarda çok acayip bir durum yok. Amh önemli ama...menopoza yakınsam işler fena değişir.Ne yaptın canim doktora gittin mi
Olmaz birşey korkma ben güzel haberler vereceğine inanıyorum moral çok önemli menepoz beliritisi ciksada ona göre yol çizerlerGittim canım. Amh bayramdan sonra çıkacağı için doktorla görüşmedim henüz. Anladığım kadarıyla sonucu çıkan değerlere göre hormonlarda çok acayip bir durum yok. Amh önemli ama...menopoza yakınsam işler fena değişir.
Yes canim öyle ya da böyle kalıcam ben hamileOlmaz birşey korkma ben güzel haberler vereceğine inanıyorum moral çok önemli menepoz beliritisi ciksada ona göre yol çizerler
Çok küçük 40 vs olup gebe kalanlar var.Bekarken 5 sene önce 39 çıkmıştı dostinex kullanmıştım normale dönmüştü. Peki sizce hamileliğe engel olur mu bu değerler
Hayır canım düzenli değildi bekarken evlendiğimde eskisine nazaran biraz düzeldi ama döngüm bazen 33 bazen 35 40 diye uzuyor bazı aylar hiç olmuyordum nisanda bir ay soğan kürü denedim o ay ilk defa 28 günde adet olmuştum pkoya soğan kürü çok iyi geliyor araştırıp deneyebilirsin. Ama iyice araştır. İnşallah hep birlikte mucizelerimize kavuşuruz hayırlısıylaSize de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizin
Hayırlısı prolaktin yüksekten sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum ama umut olduÇok küçük 40 vs olup gebe kalanlar var.
İnsallah bakalımMerabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olur
Hiç sıkıntı değil canım :)Cnm bilgilerini yazarsan akşam ekleyeyim bu ara düğünler felan var yoğunum etiket olmayınca görmemişim gözümden kaçmış
İşte buna çok aminiyi bayramlar herkese, bir sonraki bayramda (tarihleri kontrol ettim mayisin ilk haftasi) insallah kucaklarimiz dolu olsun
Bat 21 Ağustos yaş 25 3. Deneme eklermisin canım femera ile 3. Deneme olcak bu ay rahimfilmi cekilcem korkuyorum
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay @papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @karadenizkizi1982 19 temmuz 38 3 yıl @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay H Hazal Yakamoz 21 temmuz 26 2 yıl @Bencebuarkadas 22 temmuz 26 2 yıl @Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @pheebs 24 temmuz 28 7 ay @Gulsenn1993 25 temmuz 27 5 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @shtc 26 temmuz 29 4 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay G Gnskrky12 30 temmuz 26 3 ay @m_i_h_r_e 30 temmuz 30 2 ay @cenanes 30 temmuz 31 2.5 yıl @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @grkmtml 30 temmuz 24 2 ay @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay D Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @Vulf 2 ağustos 27 1 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @kizinbiri9 4 ağustos 23 13 ay O Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay Veziir 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay yyaprak 6 ağustos 25 2 ay @M-elek37 6 ağustos 22 1 yıl Ozlem949 7 ağustos 27 10 ay @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @gLssHh 7 ağustos 38 10 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @aleynnss 11 ağustos 24 7 ay C charlottes 12 ağustos 35 4 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @tgceeee 15 ağustos 29 9 ay M mavili_yeshll 15 ağustos 27 14 ay @Sunrseee 16 ağustos 28 2 yıl @Koredizisever 26 8 ay @Lemonade5 18 ağustos 29 6 ay @LeeSoon 18 ağustos 28 2 ay @Motiksa 19 ağustos 26 15 ay @Tambikedi 27 ağustos @Sadecerenn 27 ağustos 24 1 ay