Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehhee aynen. Alt tarafı bir çocuk yapıp kenara çekileceğim. Bu çilem nedir yaw. Bi yumurta, bi sperm yeterdi oysa sen kaç yasındasın? Deneme süresi nedir?
Ben 36yasindayim. Bir gebelik geçirdim ama 11+4de bebeğin kalbi durmuş geçen ay suni sancı ile düşük yaptım sonra kist oluşmuş falan filan hastaneden çıkamadik bı aydır. Şimdi bu ay ilk kez denedik bakalım hayırlısı. Benim aile öyküm de erken menopoz var birde iki çocuk istiyorum Allah nasip ederse tabi. İlkini dogurmadik daha ben hemen oluyor sananlardanim öyle olmuyormuş o işler

Geçmiş olsun canım. Ben de hemen olacak diye düşünen saftiriklerdenim. Benim annemin de 42 yaşında menopozu başlamış malesef. Bana tek çocuk yeterli umarım amh problemli çıkmaz. Eşimde de sperm hızı sorunu var cunku. Deneme için biraz zaman lazımdı

Size de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizin

Keçi boynuzu benim eşim de 40yasinda. Biz farkında olmadan keçiboynuzu yedik bi ay boyunca baya baya yedik hergun 10ar 10ar. O ay hamile idim.doktor şaşırdı değerler sınırda nasıl kısa sürede oldu diye. Annem kirkina gelmeden malesef menapoz a girmiş şimdi bu ay keçiboynuzu özüne başladık daha yeni diğer ay kesin hamileyimdir bence

Merhabalar 10. Aya girdik denemede yaşım 27 ve bat 7 Ağustos ekler misin M mavili_yeshll hayırlı bir şekilde kavuşuruz bebislere inşallah yorucu bir surec eşimde varikosel var fakat doktorlar ameliyat önermiyor şimdilik değerleri sınır kötü de değil opstravent isimli bir ilaç kullanıyor. Ben de ise sağda hafif pcos var ama hormon değerlerim de adet duzenimde hiçbir problem yok. Vakti var sanırım onu bekliyoruz bakalım

Merabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olur

Ne yaptın canim doktora gittin mi

Olmaz birşey korkma ben güzel haberler vereceğine inanıyorum moral çok önemli menepoz beliritisi ciksada ona göre yol çizerler

Size de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizin
Hayır canım düzenli değildi bekarken evlendiğimde eskisine nazaran biraz düzeldi ama döngüm bazen 33 bazen 35 40 diye uzuyor bazı aylar hiç olmuyordum nisanda bir ay soğan kürü denedim o ay ilk defa 28 günde adet olmuştum pkoya soğan kürü çok iyi geliyor araştırıp deneyebilirsin. Ama iyice araştır. İnşallah hep birlikte mucizelerimize kavuşuruz hayırlısıyla

iyi bayramlar herkese, bir sonraki bayramda (tarihleri kontrol ettim mayisin ilk haftasi ) insallah kucaklarimiz dolu olsun

Merabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olur
İnsallah bakalım
Bu ay denemiş olduk
Regliden sonra başladım, hemen hemen yumurtlama zamanları bitti zaten bi kutu
Almadık ikincileri eşimle
Devam etsemiydik hiç bilmiyorum ama
İnsallh gerek kalmadan alırıs güzel haberleri bizde
Ve bekleyen herkes

Bat 21 Ağustos yaş 25 3. Deneme eklermisin canım femera ile 3. Deneme olcak bu ay rahimfilmi cekilcem korkuyorum rahim filmi çekilen yazabilir mi acısı ağrısı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…