- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.021
Merhaba,lh in FSH dan büyük olmaması gerekiyor sizde büyük değil zaten.buyukse ultrasondan da teyit ederek pco tanısı koyuyorlar.birde FSH 10 un altında olması isteniyor.Tsh tiroid yaw. Lh ve fsh arasında bir ilişki var ama nedir ben de bilmiyorum
Sanki kötü bir sey yok gibi dimi? Amh sonucu bekliyorum bir de. O bayramdan sonra çıkacak.Merhaba,lh in FSH dan büyük olmaması gerekiyor sizde büyük değil zaten.buyukse ultrasondan da teyit ederek pco tanısı koyuyorlar.birde FSH 10 un altında olması isteniyor.
Kiz yanlis yazmisim fsh lh tan yuksek. O fsh catlamayla alakaliTsh tiroid yaw. Lh ve fsh arasında bir ilişki var ama nedir ben de bilmiyorum
Yok canim normal gayet.azicik FSH bir tık daha düşük olsa daha iyi ama sorunlu değil yani.bak yazi atıyorum oranları burda yazıyor.fsh genelde lh dan büyük olur zaten bu normal önemli olan lh FSH dan yüksek olmaması onunda oranı var azıcık yükseklikte çok bişey ifade etmiyor.insallah amh de iyi gelir.benim hiç bir hormonumda sıkıntı yokdu ama amh düşük cikdi.insallah seninki güzel sonuçlanır canım.Sanki kötü bir sey yok gibi dimi? Amh sonucu bekliyorum bir de. O bayramdan sonra çıkacak.
Kaç yaşındaydın sen canım? Amh kaç çıktı? Düşük çıkınca doktor nasıl yönlendiriyor? Hazırda hormon testi görüntün varsa paylaşabilir misin?Yok canim normal gayet.azicik FSH bir tık daha düşük olsa daha iyi ama sorunlu değil yani.bak yazi atıyorum oranları burda yazıyor.fsh genelde lh dan büyük olur zaten bu normal önemli olan lh FSH dan yüksek olmaması onunda oranı var azıcık yükseklikte çok bişey ifade etmiyor.insallah amh de iyi gelir.benim hiç bir hormonumda sıkıntı yokdu ama amh düşük cikdi.insallah seninki güzel sonuçlanır canım.
Pik canım pikEki Görüntüle 2890639 Eki Görüntüle 2890640 Kızlar bugün yumurtlama değil mi ?
EvetEki Görüntüle 2890639 Eki Görüntüle 2890640 Kızlar bugün yumurtlama değil mi ?
30 yaşındayım canım,amh 0.90 cikdi 1 in altına tüp bebeğe yonlendiriyorlarmis.henuz daha rapor için gideceğim hastaneyle görüşemedik agustosta randevum.buyuk ihtimal tüp diyecekler.ama ben amh testini tekrar yaptircam.kendi laboratuvarinda hemen sonuç bakan bı yerde.disari gönderilince sonuç farklı cikabiliyormus bir emin olayım diye laboratuvar da vericem tekrar.cunku hicbiseyimde sorun görünmüyordu amh dusuklugunde çoğunlukla FSH dengesiz oluyor yüksek çıkıyor yada folikul sayılarında sıkıntı oluyor bende hiç birisi yok.bakalim göreceğim ne olcagini.Kaç yaşındaydın sen canım? Amh kaç çıktı? Düşük çıkınca doktor nasıl yönlendiriyor? Hazırda hormon testi görüntün varsa paylaşabilir misin?
Pik canım pikgüzel değerlendir
Dün değerlendirdim, bugün değerlendirdik. Yarın işte olduğum için boş geçeceğiz. Bugün akşam tekrar değerlendirmeye ve teste gerek var mı sizce ?
Faydası olur zararı olmaz dene bence.Dün değerlendirdim, bugün değerlendirdik. Yarın işte olduğum için boş geçeceğiz. Bugün akşam tekrar değerlendirmeye ve teste gerek var mı sizce ?
Çatlama asıl önemli olan çatlama olup olmadığını kontrol et benceDün değerlendirdim, bugün değerlendirdik. Yarın işte olduğum için boş geçeceğiz. Bugün akşam tekrar değerlendirmeye ve teste gerek var mı sizce ?
Akşam testi tekrarlayayım tekrar.Faydası olur zararı olmaz dene bence.
Akşam da tekrarlayayım testi yarında. Bakalım çatlamayı ne zaman göreceğimÇatlama asıl önemli olan çatlama olup olmadığını kontrol et bence
Evet fsh dolaylı yoldan rezerv hakkında bilgi veriyor diye okurum ben de. Peki senin alttan muayenede ne demislerdi sana?30 yaşındayım canım,amh 0.90 cikdi 1 in altına tüp bebeğe yonlendiriyorlarmis.henuz daha rapor için gideceğim hastaneyle görüşemedik agustosta randevum.buyuk ihtimal tüp diyecekler.ama ben amh testini tekrar yaptircam.kendi laboratuvarinda hemen sonuç bakan bı yerde.disari gönderilince sonuç farklı cikabiliyormus bir emin olayım diye laboratuvar da vericem tekrar.cunku hicbiseyimde sorun görünmüyordu amh dusuklugunde çoğunlukla FSH dengesiz oluyor yüksek çıkıyor yada folikul sayılarında sıkıntı oluyor bende hiç birisi yok.bakalim göreceğim ne olcagini.
HoşgeldinSelam kızlar ben geldim bi kac günlük tatilden sonra kafalar pırıl pırıl ❤
Hoşgeldim canim valla bol bol gezdim yüzdüm eğlendim başka bise yapmadım bu ay kendimi dinlendirim dedim artıkHoşgeldintatil eminim güzel gelmiştir
Olumsuz hicbisey söylemediler temiz bir sorun dediler folikul sayılarını yazdı kağıda sonrasinda rahim filmi çekildim ondada bişey çıkmadı çok şükür.oyle yani anlicaz bakalım ağustosa gidince birde ikinci amh yi verdigim zaman emin olmuş olurum.Evet fsh dolaylı yoldan rezerv hakkında bilgi veriyor diye okurum ben de. Peki senin alttan muayenede ne demislerdi sana?
Bana da yaşına göre folikul sayısı iyi demislerdi bakalım amh ne çıkacak. Şimdi onu epey merak ediyorum. Annende erken menopoz durumu var miydi?Olumsuz hicbisey söylemediler temiz bir sorun dediler folikul sayılarını yazdı kağıda sonrasinda rahim filmi çekildim ondada bişey çıkmadı çok şükür.oyle yani anlicaz bakalım ağustosa gidince birde ikinci amh yi verdigim zaman emin olmuş olurum.