Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehhee aynen. Alt tarafı bir çocuk yapıp kenara çekileceğim. Bu çilem nedir yaw. Bi yumurta, bi sperm yeterdi oysa 😑 sen kaç yasındasın? Deneme süresi nedir?
Ben 36yasindayim. Bir gebelik geçirdim ama 11+4de bebeğin kalbi durmuş😔 geçen ay suni sancı ile düşük yaptım sonra kist oluşmuş falan filan hastaneden çıkamadik bı aydır. Şimdi bu ay ilk kez denedik bakalım hayırlısı. Benim aile öyküm de erken menopoz var birde iki çocuk istiyorum Allah nasip ederse tabi. İlkini dogurmadik daha🤷 ben hemen oluyor sananlardanim 😂 öyle olmuyormuş o işler

Ben 36yasindayim. Bir gebelik geçirdim ama 11+4de bebeğin kalbi durmuş😔 geçen ay suni sancı ile düşük yaptım sonra kist oluşmuş falan filan hastaneden çıkamadik bı aydır. Şimdi bu ay ilk kez denedik bakalım hayırlısı. Benim aile öyküm de erken menopoz var birde iki çocuk istiyorum Allah nasip ederse tabi. İlkini dogurmadik daha🤷 ben hemen oluyor sananlardanim 😂 öyle olmuyormuş o işler
Geçmiş olsun canım. Ben de hemen olacak diye düşünen saftiriklerdenim. Benim annemin de 42 yaşında menopozu başlamış malesef. Bana tek çocuk yeterli 😀 umarım amh problemli çıkmaz. Eşimde de sperm hızı sorunu var cunku. Deneme için biraz zaman lazımdı 🤓

Canım 1 sene sonrasında başlıyorlar doktorlar tedaviye bende pkoyum bekarkenden bildiğim için evlendim evleneli hiç korunmadım bu yüzden 6 aylık evliyken gittim kontrole 1 sene deneyin dediler hep folik asitten başka bir ilaç da vermediler. Bir süre bende sen gibi ovulasyon ile takip ettim birinde pik oldu çatladı değerlendirdim olmadı o ay ama ikinci ay da yumurtlama görmedim malesef. Baktım testler beni ve eşimi ayrı bir strese soktu bıraktık o ay. Tabi yine doktora gitmiştim yumurtlama görmedim diye yine bir sene dolmadığı için bi tedavi başlanmadı mayıs da ilk klomen başladım bu ay üçüncü klomenle denemem bu gün çatlatma iğnemi de oldum nasip diyip bekliycem artik. Bu arada bence hiç takılma pkoya rağmen ne insanlar tedavisiz hamile kalıyor içini ferah tut
Size de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizin

Geçmiş olsun canım. Ben de hemen olacak diye düşünen saftiriklerdenim. Benim annemin de 42 yaşında menopozu başlamış malesef. Bana tek çocuk yeterli 😀 umarım amh problemli çıkmaz. Eşimde de sperm hızı sorunu var cunku. Deneme için biraz zaman lazımdı 🤓
Keçi boynuzu benim eşim de 40yasinda. Biz farkında olmadan keçiboynuzu yedik bi ay boyunca baya baya yedik hergun 10ar 10ar. O ay hamile idim.doktor şaşırdı değerler sınırda nasıl kısa sürede oldu diye. Annem kirkina gelmeden malesef menapoz a girmiş 🙁 şimdi bu ay keçiboynuzu özüne başladık daha yeni diğer ay kesin hamileyimdir bence😂

Merhabalar 10. Aya girdik denemede yaşım 27 ve bat 7 Ağustos ekler misin M mavili_yeshll hayırlı bir şekilde kavuşuruz bebislere inşallah 🤲🏻 yorucu bir surec eşimde varikosel var fakat doktorlar ameliyat önermiyor şimdilik değerleri sınır kötü de değil opstravent isimli bir ilaç kullanıyor. Ben de ise sağda hafif pcos var ama hormon değerlerim de adet duzenimde hiçbir problem yok. Vakti var sanırım onu bekliyoruz bakalım 😌

Günaydın mesajı yazalı bikaç gün olmuş ama
Siz mi kullandınız çakşır suyunu eşiniz mi
Ve tavsiye üzerine falN mı kullandınız
Bizde aktara sorduk
Bana hayıt suyu eşimede çaksır suyu verdi
Yaklasık bi haftadır kullanıyoruz
Merak ediyorum etkisi olcak mı acaba
Merabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olur

Ben stresin ta kendisiyim canım. Bir şeye kafa koyduysam hemen olsun isterim. :) ama her kafama koyduğuma da er ya da geç kavuşuyorum neyse ki. Umarım bu da böyle olacak. Güzel dileğin için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda ben de güzel haberler paylaşırım senin gibi. 😍 tabi buradaki tüm arkadaşlarım da paylaşır umarım. 🥳
Ne yaptın canim doktora gittin mi

Gittim canım. Amh bayramdan sonra çıkacağı için doktorla görüşmedim henüz. Anladığım kadarıyla sonucu çıkan değerlere göre hormonlarda çok acayip bir durum yok. Amh önemli ama...menopoza yakınsam işler fena değişir.
Olmaz birşey korkma ben güzel haberler vereceğine inanıyorum moral çok önemli menepoz beliritisi ciksada ona göre yol çizerler

Size de cok gecmis olsun umarim bu ay bebis haberini alırsınız adetleriniz duzenli mi sizin
Hayır canım düzenli değildi bekarken evlendiğimde eskisine nazaran biraz düzeldi ama döngüm bazen 33 bazen 35 40 diye uzuyor bazı aylar hiç olmuyordum nisanda bir ay soğan kürü denedim o ay ilk defa 28 günde adet olmuştum pkoya soğan kürü çok iyi geliyor araştırıp deneyebilirsin. Ama iyice araştır. İnşallah hep birlikte mucizelerimize kavuşuruz hayırlısıyla

iyi bayramlar herkese, bir sonraki bayramda (tarihleri kontrol ettim mayisin ilk haftasi 🕵️) insallah kucaklarimiz dolu olsun 🙏🙏🙏

Merabalar bende kadınlar kulubunden gördüm kullandık bende kullandım eşimde ama malesef bu ay gebe değilim bugıun beta sonucum negatifti umarım hayıt size vesile olur
İnsallah bakalım
Bu ay denemiş olduk
Regliden sonra başladım, hemen hemen yumurtlama zamanları bitti zaten bi kutu
Almadık ikincileri eşimle
Devam etsemiydik hiç bilmiyorum ama
İnsallh gerek kalmadan alırıs güzel haberleri bizde
Ve bekleyen herkes🙏

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
@papatyasari_kiz12 temmuz2711 ay
G gumus82 19 temmuz382 ay🤰
@karadenizkizi198219 temmuz383 yıl
@begonya_9219 temmuz293 ay
H Hazal Yakamoz 21 temmuz262 yıl
@Bencebuarkadas22 temmuz262 yıl
@Gazel211022 temmuz335 ay
@kdv23 temmuz271 ay
@pheebs24 temmuz287 ay
@Gulsenn199325 temmuz275 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@shtc26 temmuz294 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
G Gnskrky12 30 temmuz263 ay
@m_i_h_r_e30 temmuz302 ay
@cenanes30 temmuz312.5 yıl
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@grkmtml30 temmuz242 ay
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff921 ağustos2810 ay
D Doktoraliguru 1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@Vulf2 ağustos271 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@kizinbiri94 ağustos2313 ay
O Okyanus_xx 4 ağustos285 ay
Veziir Veziir 4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
@Esrakcshn4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
yyaprak yyaprak 6 ağustos252 ay
@M-elek376 ağustos221 yıl
Ozlem949 Ozlem949 7 ağustos2710 ay
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@gLssHh7 ağustos3810 ay
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@Ozlempltclk8 ağusts342 yıl
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@aleynnss11 ağustos247 ay
C charlottes 12 ağustos354 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
@tgceeee15 ağustos299 ay
M mavili_yeshll 15 ağustos2714 ay
@Sunrseee16 ağustos282 yıl
@Koredizisever268 ay
@Lemonade518 ağustos296 ay
@LeeSoon18 ağustos282 ay
@Motiksa19 ağustos2615 ay
@Tambikedi27 ağustos
@Sadecerenn27 ağustos241 ay
Bat 21 Ağustos yaş 25 3. Deneme eklermisin canım femera ile 3. Deneme olcak bu ay rahimfilmi cekilcem korkuyorum 😒 rahim filmi çekilen yazabilir mi acısı ağrısı oluyor mu

X