- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.861
bata beş kala bu kaset testte çıkmayabilir canım yaEveeeeet ben biliyordum aslında da neyse…. Dün doğum gününmdü eşim akşam almaya gelince erken gebelik alamadım gizli yapıyorum artık testleri o da üzülüyoooor ama bu ayda tutmamışolsa adete 5 gün vardı çıkardı….Eki Görüntüle 2910270
Hayır canım 5 gün erken gebelik testlerinde çıkar bence kaset testler 5 gün öncesinden sonuç vermez ya batı bekle yada yarın sabah erken gebelik testi yap .Eveeeeet ben biliyordum aslında da neyse…. Dün doğum gününmdü eşim akşam almaya gelince erken gebelik alamadım gizli yapıyorum artık testleri o da üzülüyoooor ama bu ayda tutmamışolsa adete 5 gün vardı çıkardı….Eki Görüntüle 2910270
İnşallah sen de hamilesindir minik hediyene kavuşursun canımHayırlı olsun gozunuyz aydın benimde bu au 7 ci denemem olucak yas 23 eylul 16 dogum gunum 24 diyelim :) 8 eylul evlilik yildonumuuz 2 ci senemiz olucak ve 9 eylul bat
Dualarınıza talimiz bakalim
Bilmiyorum ya burada o kadar çok konu okudum ki biri 9 gün kala öğrenmiş bu testlerle umudum çok kırıldı afet gecikirse kan testi yaparım ahdım var zaten hamile olursam gebelik testi alıp bol bol yapıcam çizgilere bakacağım…bata beş kala bu kaset testte çıkmayabilir canım ya
Geçen ayda böyle olmuştuDeğişikben hep çatlamadan 14 gün geçmesi gerek saniyorum adet olmak içn. 10 gün erken geldi bana ya.
burda 9 gün kala öğrenende var batı geçince öğrenende kendi vücudunu kimseyle kıstas alma bence. yeniden yap bu çok sağlıklı sonuç vermiyor.Bilmiyorum ya burada o kadar çok konu okudum ki biri 9 gün kala öğrenmiş bu testlerle umudum çok kırıldı afet gecikirse kan testi yaparım ahdım var zaten hamile olursam gebelik testi alıp bol bol yapıcam çizgilere bakacağım…
Hevesim kırıldı artık kabullendim galiba anlamadığım psikolojikse karnım hala neden adet olacakmış gibi 5 gün var daha ve sadece olacağım saat ağrım olur normalde adeti bekleyeceğim gelirse gelir gelmezse bayram olur buralar artık….Hayır canım 5 gün erken gebelik testlerinde çıkar bence kaset testler 5 gün öncesinden sonuç vermez ya batı bekle yada yarın sabah erken gebelik testi yap .
Bilmiyorumburda 9 gün kala öğrenende var batı geçince öğrenende kendi vücudunu kimseyle kıstas alma bence. yeniden yap bu çok sağlıklı sonuç vermiyor.
Benimde ağrıyordu bi hafta öncesinden sadece bu belirti vardı sonra adet oldum bence burası da çok strese sokuyo ben bu adet bitiminden sonra uğramicam burayaHevesim kırıldı artık kabullendim galiba anlamadığım psikolojikse karnım hala neden adet olacakmış gibi 5 gün var daha ve sadece olacağım saat ağrım olur normalde adeti bekleyeceğim gelirse gelir gelmezse bayram olur buralar artık….
Sakin ol stres yapma sonucu neyse o olacak zaten değiştiremicezBilmiyorumhaklısın bence de ama en azından bir kaç gün sonra yaparım galiba zaten çıkmayacak gibi geliyor bana buna alıştırdım kendimi
Bence burası insana iyi geliyor. Kaçıp sığındığımız, sosyal hayatta kendi benzerimizi bulamadığımız yüreklerle buluşma yeri burası.Karar sizin tabi ama, güzel haberlerle tekrar dönmeniz dileğimBenimde ağrıyordu bi hafta öncesinden sadece bu belirti vardı sonra adet oldum bence burası da çok strese sokuyo ben bu adet bitiminden sonra uğramicam buraya
öyle tabi ama karnım böyle sanki bir saat sonra ağrım olacak gibi böyle yanlarım da ağrılarım var bir de diyorum ya normalde adete yakın göğüslerim çok hassas olurdu ama bu ay tık yok o yüzden hamile olabileceğimi düşünmüştüm beynim yeni oyunlar peşinde demek ki :/Sakin ol stres yapma sonucu neyse o olacak zaten değiştiremicez
Gunaydin kuzum üzme ne olur kendini. Ne yapalım bekliycez. Yılmadan yorulmadan devam edicez. Bak bende 3 yıldır bekliyorum. Bu ayda olmadı büyük ihtimal adetime 4 gün var. Yumurtlamaya gorede bugün yada yarın olmalıyım. Test yaptım negatif. Üzülme ne olur inşaallah diğer ay veririz bizde güzel haberi.Eveeeeet ben biliyordum aslında da neyse…. Dün doğum gününmdü eşim akşam almaya gelince erken gebelik alamadım gizli yapıyorum artık testleri o da üzülüyoooor ama bu ayda tutmamışolsa adete 5 gün vardı çıkardı….Eki Görüntüle 2910270
bilmem bana iyi geliyor kendimi yalnız hissetmiyorum en azından .....Benimde ağrıyordu bi hafta öncesinden sadece bu belirti vardı sonra adet oldum bence burası da çok strese sokuyo ben bu adet bitiminden sonra uğramicam buraya
bence geçmeden kaset test yapmamalıyız ya adeti görünce daha az üzülüyorum ben artık tövbe testleri atacağım benSabah sabah birtanede benden negatif test olsun.Biliyordum olmadigini bir umut dedim yaptim sonuç 3 yılda olduğu gibi yine aynı. Takvime göre adetime 4 gün var. Ama yumurtlama zamanına göre bugün yada yarın adet olmam gerekli.
vucudumuzu dinlemeyi ne zaman bırakcaz acaba ya bende aynı sen. yok şurama bilmem ne battı yok karnım şiş yok memeleröyle tabi ama karnım böyle sanki bir saat sonra ağrım olacak gibi böyle yanlarım da ağrılarım var bir de diyorum ya normalde adete yakın göğüslerim çok hassas olurdu ama bu ay tık yok o yüzden hamile olabileceğimi düşünmüştüm beynim yeni oyunlar peşinde demek ki :/